2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Biz de kullanıyoruz canım. Ben de d vitamini dışında bir şey vermek istemezdim ama gerçekten faydalı. Çoğu doktorun önerdiği damla zaten. Yavrum ağlamaktan kıpkırmızı olmasın uykusu bölünmesin diye içmesi gerekli diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum. 😬
D vitamini de gaz yapıyor malesef 😔 Ben de vitaminini bir gün veriyorum bir gün vermiyorum sindirim sistemi düzene girene kadar yoksa ıkınmaktan yüzünde ki kılcal damarlar çatlıyor bebek benek kan oturuyor yüzüne oğlumun 😔😔

Ben gaz yapan hiçbir şey yememeye çalışıyorum zaten ama geçenlerde bir gün oldu işte sanırım dondurma yedim diye gazlanmıştım 😂😂 Sonra rezeneyi içtim tam isabet oldu hemen kesti. 😬
Dondurma da mı gaz yapıyor 🤦‍♀️ soğuk bişeyler yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak yapıyorum Bi de yeşil soğan ye dediler ondan da çok oluyor gibi

D vitamini de gaz yapıyor malesef 😔 Ben de vitaminini bir gün veriyorum bir gün vermiyorum sindirim sistemi düzene girene kadar yoksa ıkınmaktan yüzünde ki kılcal damarlar çatlıyor bebek benek kan oturuyor yüzüne oğlumun 😔😔
bize ebe probiyotikli d vitamini tavsiye etmisti, onun faydasini cok goruyoruz. Siz de doktorunuza onu sorun bi gittiginizde 😉

bize ebe probiyotikli d vitamini tavsiye etmisti, onun faydasini cok goruyoruz. Siz de doktorunuza onu sorun bi gittiginizde 😉
Çoğu d vitamini takviyesi ayçiçeği yağı içeriyormuş. Ben zeytinyağı içerenini aldım. Bilmiyorum farkı var mı cidden gaz konusunda ama doktorumuz bunu önermişti.

Kızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini. 🫠 Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
40 ından sonra gideceğim biraz gecti ama bayrama gelmisti, bunun disinda sağlık ocağı da cagirdi kan aldılar

Ben de daha karar vermedim. Hap kullanmak istemiyorum spiral taktırcam sanırım, aman aceleye gerek yok zaten asker arkadaşı gibiyiz bir süre daha böyle gider
Ben de taktiracagim onun icin 3 gun evvelden bhcg bakılıyormuş, 40 ından sonra takılabilir dediler, inşallah ptesi takılacak bakalım

Kızlar bebeğim
sabah 8de uyandı 11de uyudu
1de uyandı sonra ben dışarıya çıkardım yarım saat sonra arabada uyudu. 3te eve geldim bebeği banyo yaptırdım uyudu.
Uyanmak istemiyo resmen 4saat sonra uyandırdım süt verdim tekrar uyudu sonra tekrar uyudu yine uyandırıp süt verdim yedi şimdi yine uyuyo
Ateşi huysuzluğu vs yok güneşte de kalmadı bir problem yoktur demi

Kızlar bebeğim
sabah 8de uyandı 11de uyudu
1de uyandı sonra ben dışarıya çıkardım yarım saat sonra arabada uyudu. 3te eve geldim bebeği banyo yaptırdım uyudu.
Uyanmak istemiyo resmen 4saat sonra uyandırdım süt verdim tekrar uyudu sonra tekrar uyudu yine uyandırıp süt verdim yedi şimdi yine uyuyo
Ateşi huysuzluğu vs yok güneşte de kalmadı bir problem yoktur demi
Kaç günlük oldu? Sarılık tehlikesi yoksa maşallah bence🧿😄

Çoğu d vitamini takviyesi ayçiçeği yağı içeriyormuş. Ben zeytinyağı içerenini aldım. Bilmiyorum farkı var mı cidden gaz konusunda ama doktorumuz bunu önermişti.
Öyleymiş harbi 😂 Gaz yapmasın diye zeytinyağlı olanını öneriyorlarmış.

Soğuk yiyecek/içecek bende gaz yapıyor canım suyu bile soğuk içmiyorum korkudan
Suyu zaten ılık içiyorum arıtmadan sadece kahvaltı da karpuz yiyorum o biraz soğuk oluyor arada da dondurma kaçağı yapıyorum bize de gaz yapıyor demek ki

Back
X