- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.901
5 te biraz acemiydik şimdi suya alıştık diyelim5 ten daha mı kötü
hadi bakalım darısı başımıza5 te biraz acemiydik şimdi suya alıştık diyelim
Katılıyorum ya günler çok çabuk geçiyorhadi bakalım darısı başımızane kadar hızlı büyüyorlar, kucağımda yok gibiydi şimdi kolum ağrıyor emzirirken
Canım endişelenme her hafta kilo alacak diye bişey yok, sağlığı yerindeyse ayına göre kilosu iyiyse çok üzülme, eğer Bi sebebi de varsa doktor söyler illaki ona göre yol alırsınız, dua edecem bebişine içini ferah tutKızlar moralim çok bozuk buğün 11 gündür kaka yapmıyor diye doktora getirdim 1 haftadır hiç kilo almamışgeçen hafta kontrolde kilo alımı iyi haftaya doğum kilosunu geçer diyordu bugün 1 gram bile almamış 1 haftadır hiç bir değişiklikte yapmadım anlamadım neden kilo almadı, kabız ona mı üzüleyim gelişimi durmuş ona mı üzüleyim bilemedim ağlamaktan bir hal oldum bugün kan sonuçları da temiz diyor anlamadım yarın tekrar gidicem bebeğime dua edin lütfen
3 haftalık olduk bugün nprmalde gelişimine göre doğum kilosunu geçmeliydi ama daha doğum kilosuna gelemedik bile geçen haftayla aynı kilosu doktor normal değil neden kilo almamış diyip durdu, geçen 3 günde 100 gram almıştı en son gittiğimde en ufak değişiklikte yapmadım neden oldu anlamıyorumCanım endişelenme her hafta kilo alacak diye bişey yok, sağlığı yerindeyse ayına göre kilosu iyiyse çok üzülme, eğer Bi sebebi de varsa doktor söyler illaki ona göre yol alırsınız, dua edecem bebişine içini ferah tut
Mama başlatmadı mi doktor?3 haftalık olduk bugün nprmalde gelişimine göre doğum kilosunu geçmeliydi ama daha doğum kilosuna gelemedik bile geçen haftayla aynı kilosu doktor normal değil neden kilo almamış diyip durdu, geçen 3 günde 100 gram almıştı en son gittiğimde en ufak değişiklikte yapmadım neden oldu anlamıyorum
aynen, bu küçük rutinler gelecek aylarda çok işimize yarayacak benceBende aynı şekilde. Geceleri altını bile gece lambasıyla açıyorum ayrıca gece yatak odasına geçmeden önce banyo yaptırıyorum belli bir rutin oluşturmaya çalışıyorum ki 4. 5.ayda iyice bu rutin otursun diye.
Kendi kendine dönmeye başlayınca rahat pozisyonunu bulur benceBizde akşamları ışığı kapatıp çok iletişime geçmeden uyutmaya çalışıyoruz ama bizimki sırt üstü uyumayı sevmiyor sürekli uyanıyor yüz üstü de gece yatıramıyoruz, nasıl olacak bilmiyorum
Canım sana yazacaktım hatta yazdım geri sildim dün sen göğsüm tahriş oldu diyordun ekmekten düzgün kavrarsa tahriş olmaz göğüs uçlarının acıması memeyi güzel kavrayamadigindan güzel kavramazsa sütü güzel çekemez. Çişini mutlaka takip et 3 saate bir bezi ağırlaşmali baktin agirlasmiyor mama takviyesini artirKızlar moralim çok bozuk buğün 11 gündür kaka yapmıyor diye doktora getirdim 1 haftadır hiç kilo almamışgeçen hafta kontrolde kilo alımı iyi haftaya doğum kilosunu geçer diyordu bugün 1 gram bile almamış 1 haftadır hiç bir değişiklikte yapmadım anlamadım neden kilo almadı, kabız ona mı üzüleyim gelişimi durmuş ona mı üzüleyim bilemedim ağlamaktan bir hal oldum bugün kan sonuçları da temiz diyor anlamadım yarın tekrar gidicem bebeğime dua edin lütfen
Mama takviyeli gidiyodunuz sanırım siz. Artırın mamayı biraz brnce3 haftalık olduk bugün nprmalde gelişimine göre doğum kilosunu geçmeliydi ama daha doğum kilosuna gelemedik bile geçen haftayla aynı kilosu doktor normal değil neden kilo almamış diyip durdu, geçen 3 günde 100 gram almıştı en son gittiğimde en ufak değişiklikte yapmadım neden oldu anlamıyorum
Mama günde 2-3 defa veriyordum zaten canımMama başlatmadı mi doktor?
Doktorda laktasyona gönderdi hemşire baktı gayet güzel emmesinde sıkıntı yok dedi, hayır sıkıntı da olabilir anlamadığım şey 1 haftada eskiden yaptığımdan farklı hiçbirşey yapmadım hatta bir ara 3 gün sadece anne sütü verdim o zaman bile kilo almıştı… Hiç anlamadım neden böyle olduCanım sana yazacaktım hatta yazdım geri sildim dün sen göğsüm tahriş oldu diyordun ekmekten düzgün kavrarsa tahriş olmaz göğüs uçlarının acıması memeyi güzel kavrayamadigindan güzel kavramazsa sütü güzel çekemez. Çişini mutlaka takip et 3 saate bir bezi ağırlaşmali baktin agirlasmiyor mama takviyesini artir
Bilmiyorum valla doktorun yanına girmeden önce sünnet odasına sordum hemen pazartesine randevu verecekti doktordan doktora da değişiyor denilenler herhalde diğer oğlumu 4 aylıkken yaptırdım hareketkenince de zor oluyorBizim doktorumuz da önermedi. Dokular daha kucuk oluyor dedi, sonrasi 2 7 yaş arası da onerilmiyor sanirim dokular olgunlaşıyor
5 aylıkken yaptırırım hemen canım diğer oğlumu 4 aylıkken yaptırdım hareketkenince zor oluyor doktorlar hep zıt konuşuyorlar odaya girmeden önce sünnet odasına uğradım hemen pazartesine randevu verelim dedi çocuk doktoru yok dedi açıklama da yapsalar güzel olur daBıze de hep 2 yaş öncesi en doğru zaman denıldı. İnsta da Dr. Umur ozdolu takıp edıyorum o da 0-6 ay öneriyor. Bızım doktorlarda da hiçbir konuda bır ortada buluşma yok hepsı farklı bır sey dıyorama baya kolay oldu travmatik de olmaz diyorlar bu yaş aralıgına. Tabı sızın tercıhınız yıne
Ben 9 günlükken sünnet yaptırdım hayatımda aldığım nadir iyi kararlardan biriydi ağlamadı ve yarası iki günde iyileşti çok kolay atlattık.Bana doktor bu çocuğu 5 aylıktan önce sakın sünnet ettirme dedi hatta en doğrusu 10 yaş dedi benim kafa gerçekten gitmiş niye demedim tamam deyip çıktım arkamdan hemen hasta giriyor doktor çağırmadan zaten aklındakide uçuyor
Ne kadar kaç cc mama veriyorsun. Geçen hafta aldı belki ama sonra sütün besleyiciliği azaldı belki endişe etme cnm. Bnm küçük doğduğu için mesela dr her emzirmeden sonra mama vereceksin dedi. 45 günlük olduk doğduğundan beri artırarak veriyorum sende vermeyi dene bence. Çok emdi doydu vermeyeyim demiyorum sonuna kadar dolduracağız mideyi diyor dr fazlasını kussun. Üzme kendini kötü bşy yokturMama günde 2-3 defa veriyordum zaten canım
Şanslıymışsın valla benim diğer oğlum 4 aylıkken oldu o gün durduramamıştım bunda da 5 aylıktan önce sakın dedi ultrason da bişey mi gördü bilmiyorumBen 9 günlükken sünnet yaptırdım hayatımda aldığım nadir iyi kararlardan biriydi ağlamadı ve yarası iki günde iyileşti çok kolay atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?