2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sezaryen olan kızlar sizin de bel ağrınız var mı iğnenin yerinden kalçama kadar ağrı var ama kopacak gibi belim ve dizlerim çömelemiyorum nasıl geçer ne zaman geçer bu eğilip bebeğimin altını bile zor değişiyorum bazen

Bence doktora bir sorun, 45 gün önce doğurmuşsunuz diye gözüküyor. Benim ilk 1-2 haftadan sonra pek ağrım olmamıştı doğrusu ama herkesin böyle midir bilmiyorum.

Benim sadece eğildiğimde oluyor. Bazılarının bahsettiği sezaryen sonrası kalıcı bel ağrısı dedikleri şey değildir umarım diye dua ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.

Bence doktora bir sorun, 45 gün önce doğurmuşsunuz diye gözüküyor. Benim ilk 1-2 haftadan sonra pek ağrım olmamıştı doğrusu ama herkesin böyle midir bilmiyorum.
Bazılarında kalıcı oluyormuş ondan korkuyorum ya salaklık bende ama hemen ayaklandım bişey yok bişey olmaz dedim herkese hep hiç dikkat etmedim 25 günlükken görümcemin nişanında halay bile çektim hoplayıp zıplayıpşimdi cezamı çekiyorum

Benim sadece eğildiğimde oluyor. Bazılarının bahsettiği sezaryen sonrası kalıcı bel ağrısı dedikleri şey değildir umarım diye dua ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.
Ay en korktuğum şey oydu başıma geliyor galiba inşallah uzun sürmüştür geçmesi sadece umarım geçer yani hiç dinlenmemiş gibi uyanıyorum bütün gün de bel ağrısı

Maşallah darısı başıma geceleri uyuyoruz da gündüz yok

Bende hiç bel ağrısı olmadı geçmiş olsun. Kontrole gittiğinde bir Dr danış bence

Bugün göz ve kalça muayenesine gittik kalçası yerine oturmuş dedi göz muayenesindende geçti ayy o göz muayenesi ne öyle demir maşa gibi bişeyle gözünü ayırdı öyle muayene etti diğer oğlumda böyle bir şey yoktu minik paşa muayeneden sonra resmen bayıldı uyuyor şimdi

Maşallah darısı başıma geceleri uyuyoruz da gündüz yok
Gündüz napıyorsunuz peki nasıl vakit geçiyorsunuz bende biraz uyumasada vakit geçirsem diyorum sadece meme emerken uyanık o da bazen uyurkende emme özelliği var bu minik adamın
Bende hiç bel ağrısı olmadı geçmiş olsun. Kontrole gittiğinde bir Dr danış bence
Yarın için muayene aldım bakalım ne diyecek

Bugün de uyumuyor ama sakin mesela ağlamıyor. Dün sadece emzirdim abartmıyorum uyutmaya çalışmak ve emzirmekle geçti tüm günüm. Bugün anakucağına kpydum kahvaltı hazırladım yedim filan durdu orda çok şükür. Şimdi emiyor uyuyor kucağımda

Yanın da mama ile desteklediğimiz için yetersiz geliyor her mama yediğimin de üzülüyorum

Benim ki uyumayınca sakin değil ya kendi kendini dövüyor saçını kulağını çekeliyor yüzünü tırmıklıyor ciyak ciyak ağlıyor mosmor oluyor uyuyunca oh rahatladım diyorum ama uykuda illa yanında olmam lazım alıştı nefes nefese yapışık uyumaya kucakta yada yanında uzanarak uyuyor kendime vaktim yok

Yanın da mama ile desteklediğimiz için yetersiz geliyor her mama yediğimin de üzülüyorum
Doktor mu söyledi mama vermenizi yoksa siz yetersiz hissediyorsunuz diye mi veriyorsunuz? Eğer ikincisiyse ben olsam mama vermezdim, gerek olmayabilir.
Doktor dediyse de kötü hissedicek bi şe yok zaten. Ne şanslı bi bebek ki sizin gibi annesi var, her şekilde ihtiyaçlarını karşılıyor

Dün benimki de öyleydi saçını başını yoldu

Süt arttırmak için anne çayı için çok artıyor mayko marka kullandım bir de sağım yapın 1 hafta boyunca 5er dakika yeterli gün içinde iki meme de çöpe atmayın içirin yine birde sıcak duşta göğüse masaj yapın kanallar açılıyor

Emzirdikten 30 dakika sonra sağım yapıyorum 10 dk sağım 5 dk ara veriyorum bunu 2 kez yapıyorum sizce yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…