- 24 Eylül 2024
- 749
- 1.022
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.861
Bence doktora bir sorun, 45 gün önce doğurmuşsunuz diye gözüküyor. Benim ilk 1-2 haftadan sonra pek ağrım olmamıştı doğrusu ama herkesin böyle midir bilmiyorum.Sezaryen olan kızlar sizin de bel ağrınız var mı iğnenin yerinden kalçama kadar ağrı var ama kopacak gibi belim ve dizlerim çömelemiyorumnasıl geçer ne zaman geçer bu eğilip bebeğimin altını bile zor değişiyorum bazen
Benim sadece eğildiğimde oluyor. Bazılarının bahsettiği sezaryen sonrası kalıcı bel ağrısı dedikleri şey değildir umarım diye dua ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.Sezaryen olan kızlar sizin de bel ağrınız var mı iğnenin yerinden kalçama kadar ağrı var ama kopacak gibi belim ve dizlerim çömelemiyorumnasıl geçer ne zaman geçer bu eğilip bebeğimin altını bile zor değişiyorum bazen
Bazılarında kalıcı oluyormuş ondan korkuyorum ya salaklık bende ama hemen ayaklandım bişey yok bişey olmaz dedim herkese hep hiç dikkat etmedim 25 günlükken görümcemin nişanında halay bile çektim hoplayıp zıplayıpBence doktora bir sorun, 45 gün önce doğurmuşsunuz diye gözüküyor. Benim ilk 1-2 haftadan sonra pek ağrım olmamıştı doğrusu ama herkesin böyle midir bilmiyorum.
Ay en korktuğum şey oydu başıma geliyor galibaBenim sadece eğildiğimde oluyor. Bazılarının bahsettiği sezaryen sonrası kalıcı bel ağrısı dedikleri şey değildir umarım diye dua ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.
Maşallah darısı başımaYazıları şöyle bir okudum da acaba benim oğlan çok mu uykucu yameme içip en fazla 45 dk dayanıyor uykuya o da mızmızlı çok uykusu varsa ödemeyle kavga ediyor ağlıyor atıyor ağzından ama istiyor yine ağlıyor kriz geçiyoruz karşılıklı 1 ay kontrolünde 2660dan 4660 kilo 49cmden 55 cm olmuş solucan kadar doğmuştu şimdi ayıcık oldu ama doğduğunda Allahım ben ne doğurdum tövbe estağfurullah çektim ama şimdi çok güzel kuşum
Bende hiç bel ağrısı olmadı geçmiş olsun. Kontrole gittiğinde bir Dr danış benceSezaryen olan kızlar sizin de bel ağrınız var mı iğnenin yerinden kalçama kadar ağrı var ama kopacak gibi belim ve dizlerim çömelemiyorumnasıl geçer ne zaman geçer bu eğilip bebeğimin altını bile zor değişiyorum bazen
Bütün gün olması kötüymüş geçmiş olsunAy en korktuğum şey oydu başıma geliyor galibainşallah uzun sürmüştür geçmesi sadece umarım geçer yani hiç dinlenmemiş gibi uyanıyorum bütün gün de bel ağrısı
Gündüz napıyorsunuz peki nasıl vakit geçiyorsunuz bende biraz uyumasada vakit geçirsem diyorumMaşallah darısı başımageceleri uyuyoruz da gündüz yok
Yarın için muayene aldım bakalım ne diyecekBende hiç bel ağrısı olmadı geçmiş olsun. Kontrole gittiğinde bir Dr danış bence
Bugün de uyumuyor ama sakin mesela ağlamıyor. Dün sadece emzirdim abartmıyorum uyutmaya çalışmak ve emzirmekle geçti tüm günüm. Bugün anakucağına kpydum kahvaltı hazırladım yedim filan durdu orda çok şükür. Şimdi emiyor uyuyor kucağımdaGündüz napıyorsunuz peki nasıl vakit geçiyorsunuz bende biraz uyumasada vakit geçirsem diyorumsadece meme emerken uyanık o da bazen uyurkende emme özelliği var bu minik adamın
Yarın için muayene aldım bakalım ne diyecek
Yanın da mama ile desteklediğimiz için yetersiz geliyor her mama yediğimin de üzülüyorumSutunuzun az oldugunu niye dusunuyorsunuz? Bebeginiz kilo aliyorsa ve duzenli cisini yapiyorsa aslinda yeterli besleniyor demek. Yeterli kilo alimi yoksa pompayla sagip emzirmenin uzerine sagdiginiz sutu verin diyorlar. O sekilde hem sut uretiminiz artiyor, hem de bebek kilo aliyor
Sağma işlemi günde kaç kez ve ne zaman yapıyorsunuzArttı canım özellikle sağmak çok artırdı
Bugün de uyumuyor ama sakin mesela ağlamıyor. Dün sadece emzirdim abartmıyorum uyutmaya çalışmak ve emzirmekle geçti tüm günüm. Bugün anakucağına kpydum kahvaltı hazırladım yedim filan durdu orda çok şükür. Şimdi emiyor uyuyor kucağımda
Doktor mu söyledi mama vermenizi yoksa siz yetersiz hissediyorsunuz diye mi veriyorsunuz? Eğer ikincisiyse ben olsam mama vermezdim, gerek olmayabilir.Yanın da mama ile desteklediğimiz için yetersiz geliyor her mama yediğimin de üzülüyorum
Dün benimki de öyleydi saçını başını yolduBenim ki uyumayınca sakin değil ya kendi kendini dövüyor saçını kulağını çekeliyor yüzünü tırmıklıyor ciyak ciyak ağlıyor mosmor oluyor uyuyunca oh rahatladım diyorum ama uykuda illa yanında olmam lazım alıştı nefes nefese yapışık uyumaya kucakta yada yanında uzanarak uyuyor kendime vaktim yok
Süt arttırmak için anne çayı için çok artıyor mayko marka kullandım bir de sağım yapın 1 hafta boyunca 5er dakika yeterli gün içinde iki meme de çöpe atmayın içirin yine birde sıcak duşta göğüse masaj yapın kanallar açılıyorYanın da mama ile desteklediğimiz için yetersiz geliyor her mama yediğimin de üzülüyorum
Emzirdikten 30 dakika sonra sağım yapıyorum 10 dk sağım 5 dk ara veriyorum bunu 2 kez yapıyorum sizce yeterli miSüt arttırmak için anne çayı için çok artıyor mayko marka kullandım bir de sağım yapın 1 hafta boyunca 5er dakika yeterli gün içinde iki meme de çöpe atmayın içirin yine birde sıcak duşta göğüse masaj yapın kanallar açılıyor
Yeterli canım. Ben sütümün yetip yetmediğini tek meme emzirme vaktine yakın sağım yaptım biberonla onu verdim her emzirme vaktinde öyle yaptım sağlı sollu ilk 20 40 60 80 diye arttığını fark ettim 80leri tek meme görünce bıraktım artık sağımı biberonda Philips avent natural akımlı kolik bebekler için olanı kullandım gaz yapmıyordu.Emzirdikten 30 dakika sonra sağım yapıyorum 10 dk sağım 5 dk ara veriyorum bunu 2 kez yapıyorum sizce yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?