2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Emzirdikten 30 dakika sonra sağım yapıyorum 10 dk sağım 5 dk ara veriyorum bunu 2 kez yapıyorum sizce yeterli mi
Yeterli canım. Ben sütümün yetip yetmediğini tek meme emzirme vaktine yakın sağım yaptım biberonla onu verdim her emzirme vaktinde öyle yaptım sağlı sollu ilk 20 40 60 80 diye arttığını fark ettim 80leri tek meme görünce bıraktım artık sağımı biberonda Philips avent natural akımlı kolik bebekler için olanı kullandım gaz yapmıyordu.

Bende biberon olarak onu kullanıyorum canım mamayı da onunla veriyorum az önce sağım yaptım 10 cc bile zor çıktı iki memeden ama pes etmeyeceğim bakalım

Bende biberon olarak onu kullanıyorum canım mamayı da onunla veriyorum az önce sağım yaptım 10 cc bile zor çıktı iki memeden ama pes etmeyeceğim bakalım
Meme doluyken sağım yap cc ona göre ölç canım emzirme sonrası anlamazsın emmeden önce 15 dk sağım yap 1 memeyi sadece böylece tek memede kaç cc var anlarsın inşallah sağdıkça artar anne çayı içmenin öneririm mayko içiyorum ben e bebekte başka markalar da var onlarda artırır yada takviye imom latte var onu kullan

En güçlü pompa bile bebek kadar çekemiyor, az çıkarsa bile moralinizi bozmayın. Sağdığınız süt bebeğinizin ne kadar emdiğini göstermez. Bebeklerin emme refleksleri gerçekten çok güçlü

Ayy biz ne doğurduk böyle
İnan benim de tüm günüm böyle geçiyor. Kollarım benden bağımsız artik

Bizde sünnet olduk
Bana doktor bu çocuğu 5 aylıktan önce sakın sünnet ettirme dedi hatta en doğrusu 10 yaş dedi benim kafa gerçekten gitmiş niye demedim tamam deyip çıktım arkamdan hemen hasta giriyor doktor çağırmadan zaten aklındakide uçuyor

En güçlü pompa bile bebek kadar çekemiyor, az çıkarsa bile moralinizi bozmayın. Sağdığınız süt bebeğinizin ne kadar emdiğini göstermez. Bebeklerin emme refleksleri gerçekten çok güçlü
Hatta marka da cok etkiliyor yeni daha kompakt olsun diye aldığım bir sağim cihazı vardi hem göğüs ucumu aşırı acıttı hem hiçbir sey cikaramadi bebeğim emdikten sonra

Bizim doktorumuz da önermedi. Dokular daha kucuk oluyor dedi, sonrasi 2 7 yaş arası da onerilmiyor sanirim dokular olgunlaşıyor

Bıze de hep 2 yaş öncesi en doğru zaman denıldı. İnsta da Dr. Umur ozdolu takıp edıyorum o da 0-6 ay öneriyor. Bızım doktorlarda da hiçbir konuda bır ortada buluşma yok hepsı farklı bır sey dıyorama baya kolay oldu travmatik de olmaz diyorlar bu yaş aralıgına. Tabı sızın tercıhınız yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…