2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar sünnet olayını 2 aya kadar yaptıran oldu mu? Biz gelecek hafta yaptırmayı düşünüyoruz, doktor 2 aya kadar yaptırmamızı tavsiye etdi. Ama ben çok korkuyorum, gaz sancısı, atak haftası derken bir de yara ağrısından bebeğim fazla acı çeker diye. Ama biraz kalınca da büyüyorlar daha zor oluyormuş

Grupta yaptıran arkadaşlarımız vardı ben eylülde yaptıracağım havalar biraz serinlemiş olur daha rahat olur gibi geliyor doktorumuz da onay verdi. İnşallah en acısız şekilde atlatır miniklerimiz

Kuzu ben luleburgqzda yqsiyorum nornalde evim.orda ama tup bebek tedavisi icin ankaraya ailemin yanina geldim geri donucem vatan hastanesi dusunuyorum dogumu ordami planliyorsun kuzu
Canim merhaba hangi doktordan devam ettin acaba memnun kaldin mi bende burgazdayim doktor bulamiyorum cevrede

Allah kolaylıklar versın bol bolbızde bir hafta gecıkmelı atak haftasına gırmıs bulunuyoruz. Hayatı yeniden sorguluyorum
Aynen hayırlı olsun bize küçüğü uyutuyorum gözümü kapatmadan geri uyanıyor büyük dışarı çıkar diye beni darlıyor küçük nasıl edeceğim şaştım kaldım akıllı da değil ki komşulara emanet edeyim

Reactions: Syk
Biz çarşamba günü yaptırdık ilk gün ve ıkıncı gün hıc bır sorun olmadı. Ama bugün atak haftasına başladık kucagımdan ınmıyor, sebepsız aglıyor. Sünnet ıslemı kolay oldu şuan sadece bakımını yapıyorum krem ve kantoran yagı ile. Atak haftasınu atlatıp öyle yaptırırsanız daha ıyı olur. Çünkü biz şuan agrıdan mı ataktan mı aglıyor anlayamaz gıbı olduk ama belırtılerı atak haftası ile daha uyumlu.

Bunlar büyüyünce napcaz biz alt tarafı meme ya neyin hırsı bu sanki 3 gündür aç bıraktık 15 dk önce emdin
Valla benimkinin koluna bacağına dokun kaskatı kasıyor kendini suyu çok sevmesine rağmen koltuk altını yıkayamıyorum bez değiştirirken bacaklarını açmasını bekliyorum benimki hem inat hem hırslı

Hahaha bez değişirken bir ayağıyla bezi itiyor poposunu havaya kaldırıyor bizimki de , neyseki ilk aydaki o ağlamaları bitti alt değiştirmek rahat şuan ama çok debeleniyor. Vitaminleri fazla kaçırdık herhalde

Annem sütten kesene dek olmamış üçümüzde de, ben hemen oluverdim maalesef yaz sıcaklarında azıcık rahat etseydik
Sabah ben hala olmadım dedim ama galiba biraz önce ben de oldum değilse de neden kanama oldu hiçbir fikrim yok kesilmişti çünkü

Böyle emerken saç baş yolan var mı hırsından sürekli saçını çekiştiriyor ya benim içim gidiyor
Eki Görüntüle 3607443
Ay maşallah, vücudunu keşfediyor güzel çiçeğin. Canını acitmasa bari Benim kızım saçsız doğdu önleri o kadar seyrekti ki saçları dökülmüş dedeler gibiydi enseden olan bir iki tutamı tutmaya çalışıyor ama çekemiyor neyse ki

Ben kel bekliyordum böyle punky bir kız geldi ay yerim ya genelde saçlı olsa bile dökülüyor zaten, bizim de seyrekleşti önleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…