2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar doğumdan sonra hemen hamile kalmak mümkün mü? Doğum yapalı 2 ay oluyor 40 çıktığında adet olmuştum o süreçte de korunmasız ilişkim oldu

Kızlar doğumdan sonra hemen hamile kalmak mümkün mü? Doğum yapalı 2 ay oluyor 40 çıktığında adet olmuştum o süreçte de korunmasız ilişkim oldu
Mümkün, hatta çok sık rastlanan bir durummuş. Sürekli herkes bunu söylüyor bana da üstüne vazife gibi. Ben kontrole gittim rahim eski haline dönmüş yumurtalar güzel filan dedi Dr, sipral taktırcaktım ama kayma vs durumu beni geriyor, implant yaptırcm muhtemelen

İlk doğumumdan sonra yaşadım ben o ağrıyı. Doğumdan 5-6 ay sonra geçti anca. Özellikle sabahları yataktan kalkınca ve uzun süre ayakta kalınca şiddetli oluyordu. İkinci doğumumda olmadı. Anestezi iğnesini doğru şekilde doğru yere yapınca bu problem olmuyormuş diye okumuştum

Bi yerde görmüştüm bebekler herzman aynı kilo alamaz diye ama bende bilemedim canım, bişey yoktur normal bir durumdur inşallah

Canım biran önce toparlar bebiş umarim. Peki şuan ne yapiosun? Mama miktarını arttırdın mi?

Günaydın annisler biraz özel olacak ama cinsel ilişki sırasında ve sonrasında yanma hissettiniz mi sizler? Normal mi acaba ya yanma hissi

Kızlar 45 gün oldu doğum yapalı bugün baktım kan damlası gibi lekelenme var dünden beri bel ve kasık ağrım vardı regl oluyorum sanırım bu kadar hızlı mı olacaktı bu regl döngüsü bi süre uzak dursaydı iyiydi puf

Banada sürekli aynı şeyi söylüyorlar
Ama ben suan istemiyorum bebeğim daha cok küçük bizim tüp bebek olduğu için hiç ihtimal vermemiştim ama şu son 4 gündür kafam karıştı ya hamileysem diye öyle birsey varsada sağlıkla gelsin yapacak hiçbir şey yok
Değilsem de elimden geldiğince 1 yıla kadar korunacağım
Sipralden korkuyorum ya en iyi korunma yöntemi o diyorlar

Evet tam anlattığın şeyleri yaşıyorum inşallah çok uzun sürmez çok zor geliyor bebeğimle ilgilenmek annemin yanında olmasam mahvolurdum herhalde çekilecek ağrı değil

Artık gündüzleri olan o kısa uykuları da bitti benim kızın. Hiçbir şey yapamıyorum kilitledi beni resmen.. azıcık uyusa ya bari bir kahve içip kendime gelirdim 4 ten beri uyanığız.

Olmak da kötü olmamak da kötü havalar sıcakken de hiç çekilmiyor ben olmadım hala.

Canım benim geçen sene tüp bebekle hamileliğim oldu 17. Haftada kaybettim. Doktor 3 ay korunun dedi. Bende nasılsa hamile kalamıyorum diye korunmadım. 2. Ay hamile kaldım dikkat et yine de

Anladım canm . Çocuk büyütmek çok zor ya her şeye üzülüyor insan. Her durumda doğru mu yapıyorum yanlıs mı yapıyorum? diye düşünmekten. 8 yaşında kızım var ama duygu durumum sanki yeni anneymışim gibi çalkantılıeşimde sürekli diyor cennet boşuna annelerin ayakları altında değil diye

Canım benim geçen sene tüp bebekle hamileliğim oldu 17. Haftada kaybettim. Doktor 3 ay korunun dedi. Bende nasılsa hamile kalamıyorum diye korunmadım. 2. Ay hamile kaldım dikkat et yine de
Başınız sağ olsun
Teşekkür ederim dikkat edeceğim sağ Salim adet olayım da

Ben de oldum 30. Gün süt hormonu yumurtlamayı bastırıyormuş ama maalesef benim de başladı sıcakta hiç çekilmiyor.

Aynen çok zor ya bizimki 3 yaşında sabahtan beri deli dana gibi dolanıyorum kime çatsam diye sabah 6 buçukta uyanmıştı küçük olan yine gaz sancısı var ıkınıp uyanıyor deli olacağım öbürü de mızlayıp duruyor hangisine bakacağımı şaştım doğumdan önce ben abiyim deyip tuvalete tek giden çocuk şuan hiç bir şekilde gitmediği gibi kardeşine de rahat vermiyor

Allah kolaylıklar versın bol bolbızde bir hafta gecıkmelı atak haftasına gırmıs bulunuyoruz. Hayatı yeniden sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…