2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben oda sıcaklığında da 3s biliyodum 4-6 saatmiş 3saati geçince dökmüştüm birkaç kez
Soğutup tekrar ısıtıyoruz ya o zaman daha hızlı ekşime durumu olabiliyor. Oda sıcaklığında 3 saat diye biliyorum ben de. Ama ev 26 derece filan 3 saat de biraz riskli yaz sıcaklarında. En güveniliri dolaba koyup vereceğin kadar ılıştırmak bence içim öyle rahat ediyor .

Bence de bende şimdi sağdım dolaba koydum ne olur ne olmaz

Maşallah de aman totoyu kaşı benimkinin karnı acıkınca kendisi uyanıyor, yeri göğü inletiyor memeye gelmezse

Hiç dokunma maşallah de uyutmaya çalışıyorum 2 saattir tam

Bizim de yeni yeni düzeldi. İlk 1 ay kıyamet kopuyordu ya alt değiştirirken ağlamasın diye süt sağıp veriyordum öyle sakinleştiriyorduk

Acıkmaz ya gece bazen 4 saat uyuyor artık o kadar hızlı acıkmıyorlar. Gündüz yapışmaları tamamen temas isteğinden yoksa benimki 10 dk da bir acıkıyor olmalı

Dayanamadım aldım kızlar zor bela uyandırmadan memeyi tutturdum ve uyanmadı çok şükür. Gece güzel devam etti sonra sabah ezanı okunmadan uyandı ve sağ olsun altını değiştirirken göbeğime, bacaklarıma kaka fışkırttı. Bir de onunla uğraştım simdi hala uyanığız uykusu var ama ısrarla direniyor, kucaktan indiği an uyanıyor.

Bugün benimki de ilk kez bezini değiştirirken yaptı. Zamanlamam müthiş gerçekten
Benim kızım o kadar ıkınıyor ki, altını açınca destek çıkıyorum birazcık daha yapabilsin de rahat etsin diye, bir ağzıma yapmadığı kaldı bu güne kadar
Kazalar yaşanabilir, dikkat et

Erkek bebeklerle iş daha zor kaç kere çişini fışkırttı bılmem. gecende eşim sünnet yerıne krem surecegım diye benden habersiz açmış yatak çarşaf battıkkızımı ben nasıl büyütmüşüm hiç anlamadım. Bunda farklı deneyımler yasıyoruz

Açık olunca rahatlayıp bırakıyorlar galiba

Reactions: Syk
Bizim de çiş vakamız çok var ya geçen elime bile işedi oğluşum

Bugün benimki de ilk kez bezini değiştirirken yaptı. Zamanlamam müthiş gerçekten
Ay bu bize hep oluyo. Hatta bi kere değiştirme ünitesinden bizim yatağa kadar sıçratabilmişti kakayı. Allahtan erkek değil diyorum yoksa tavanlar bile çiş olabilirdi bizim ne zaman açsak o zaman yapıyo çiş , kaka ilk başlarda acemilikten her değiştirmede 3 bez filan harcıyorduk, şimdi daha iyiyiz

Biz daha Bi kere karşılaştık çişiyle kendi kafasına yaptı onu da çok yapıyorsa bezi değişirken pipisine peçete koy canım boşa sana iş çıkmasın benim ilk oğlum çok yapardı Bi tane ıslak mendil koyardım öyle değişirdim bunda da geçen kakasını yaptı diye bezini değiştim ben siliyorum kendi yapıyor her tarafı batıracak diye korktumda 3-4 ıslak mendille hallettik Bi yeri batırmadan

Kızlar bende ilk kez bugün yüz üstü yatırdım ve şuan kıpırdamadan uyuyor sadece gündüzleri gözetim altında böyle yatırmayı düşünüyorum çünkü gündüz mememden inmiyor

Kızlar ilköğretmenim ailem uygulamasinda böyle görünüyor benim. Ama iki aylık olması gerekmez mi?

Eklentiler

• 1000092262.webp
    5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlarrrr gaz probleminiz varsa Nurse Harvey’s diye bir damla var doktorunuza danıştıktan sonra mutlaka kullanın ya mucizevi bir şey. Maşaallaahh benim oğlum dün 00.30da uyudu 06.30da uyandı. Emzirdim 11e kadar yatakta biraz uyuduk beraber biraz emdi. 11de bidaha uyuttum (ben yanından kalktım) 13.00da uyandı. Emdi gazını yaptı 14.00da uyudu şuan hala uyuyor damlayı kullandığımdan beri böyle bu arada uyanıkken de ağlamıyor etrafı seyrediyor ya da kucakta gezmek istiyor

Aynen öyle yapsam ıyı olacak yoksa tüm evi kadir ezildi gibi yıkamam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…