2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar sizinki iyi uyuyor maşallah, bizimki gece oldu mu daha da çok uyumuyor, sürekli kalkıyor ağlıyor. Gece uykusuz kalınca da kendimi çok yorgun hissediyorum
Benim kızım da bugün hiç uyumadı desem yeridir gece 11 de daha fazla direnemedi de uyudu. Biraz önce yine uyandı perişan haldeyim. Ne olacak bu haller..

Benim kızım da bugün hiç uyumadı desem yeridir gece 11 de daha fazla direnemedi de uyudu. Biraz önce yine uyandı perişan haldeyim. Ne olacak bu haller..
Benimki de yine bugün öğleden sonra direndi akşam 9 a kadar , 10 dk da bir meme istedi. Şimdi uyandı emzirdim bu seferde ıkınıyor, gaz da çıkardı damla da vermiştim aslında anlamadım ya valla çok bunaldım

Kızlar aranızda clinikid kullanan var mı? Memnun musunuz üç al iki öde varmış memnunsanız üç tane alıcam da

Seninki de yine uykusu biraz daha iyiymiş canım bizimki gündüz de en fazla kesintisiz 3 saat uyur oda belki, akşamdan sonra 12 1 e kadar uyutma çabamız var o saatten sonra da 1 saate felan kalkıp durur

Ya kızlar gaz damlası probiyotik almasına ragmen Mercan 2 saattir kıvranıyor. Kaşıkla veriyorum geri mi çıkarıyor ne yapıyor anlamadım. 2 günde etkisi geçer mi? Ne çabuk alıştı bunyesi

Cidden ne olacak bu haller En son babaannesi bile tam bir cadı dogurmussun diyerek kaçtı evden. Ya cidden İkizler ne sakinmis megersem

5 saat deliksiz uyumanın haklı gururunu yaşıyorum, özlemişim… 11:00-4:00 arası full uyuduk
Bizimki de saat başı kalkmaya başladı geceleri deli olacağım dün akşam dışarı çıkarmıştım büyük oğlumla ben soğuktan hasta olmuşuz oğlum da gece ağlayıp durdu uykusuzluk mahvedecek beni

Erkek anneleri doktor sünneti geç yaptır dedi ya annem dün pipisine bak kireç bağlamasın dedi ben büyük oğlanda hiç bakmamıştım bişey de olmadı bunda da merakımdan baktım üst deriyi aşağı doğru biraz indirdim bir sürü pislik çıktı beyaz beyaz sizler bakıyor musunuz

Seninki de yine uykusu biraz daha iyiymiş canım bizimki gündüz de en fazla kesintisiz 3 saat uyur oda belki, akşamdan sonra 12 1 e kadar uyutma çabamız var o saatten sonra da 1 saate felan kalkıp durur
Allah mı şu gündüz uykularını bize de nasip et yarabbim çok amin

Canım doktor geç yaptır dediyse dinle. Bizde 7 yaşında yaptırdık. Üst derisi kısaydı, doktor ilerde cinsel organı yamuk olur dedi.

Canım doktor geç yaptır dediyse dinle. Bizde 7 yaşında yaptırdık. Üst derisi kısaydı, doktor ilerde cinsel organı yamuk olur dedi.
Bizimkine bakmadı ki 5 aydan önce yaptırma dedi kalça ultrasonuna gittik ultrasondan sonra söyledi doğrusı 10 yaşında yaptırmak dedi arkadan hasta girince bana açıklama yapmadı

Kızlar bebeğim 4.5 kg iken taşımakta çok zorlanıyorum. Kollarım ağrıyor hep. Zayıf ve aşırı güçsüz biriyim, ileride daha kilolu hâlinde ne yapacağım bilmiyorum.

Kızlar bebeğine yeni güncelleme gelen varmı sanki ikinci ayda elleri farketmesi lazım diye biliyorum bizimkinde tık yok erkenmi acaba

Kızlar bebeğim 4.5 kg iken taşımakta çok zorlanıyorum. Kollarım ağrıyor hep. Zayıf ve aşırı güçsüz biriyim, ileride daha kilolu hâlinde ne yapacağım bilmiyorum.
Bende de durum aynı canım. Daha 5 kilo ama benim kollar Pert yani. Büyüdükçe farklı şekillerde zaman gecirecekler. Daha çok yatarlar 5 ayda da otururlar felan
Benim bebişe de güncelleme geldi çaki oldu iyice , asla uyumuyordu uyusa da yatırdığım yerden uyanıyordu hemen, ben de pusetine koydum tentesini sonuna kadar indirdim 20 dk oldu uyanmadı
Hdhdhdh 20 dakikaya sevinen gariban analar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…