2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
A annelikyolunda4 canım sizin kabızlık ne durumda, nasılsınız
Dün lavman verdi de ben yaptırmadım 2. Kez bağırsakları alışmasın diye doktor bir arkadaşım öneride bulunmuştu onu yaptım kakasını yaptı şükür kanlar vs temiz pazartesi çocuk cerrahı görecek bakalım sebebini anlamaya çalışıyoruz

Aynen öyle yapsam ıyı olacak yoksa tüm evi kadir ezildi gibi yıkamam gerekecek
Dene canım ilk de çok çektik bunda bişey yok pipisi kalkmışsa mutlaka yapar zaten ben hemen çabuk değiştirmeye çalışıyorum oyalanmıyorum

Reactions: Syk
Kızlar ilköğretmenim ailem uygulamasinda böyle görünüyor benim. Ama iki aylık olması gerekmez mi?
Mayıs doğumlu ya 1 ödeme olur canım benim e devlette hala değerlendirilme bekleniyor yazıyor seninkinde nasıl

Kızlar bende ilk kez bugün yüz üstü yatırdım ve şuan kıpırdamadan uyuyor sadece gündüzleri gözetim altında böyle yatırmayı düşünüyorum çünkü gündüz mememden inmiyor
Ben dün gece yüz üstü yatırdım. Aralıksız 2 uykusu da 4er saat oldu ve ben de güzelce uykumu aldım. Ama yatak ıslanmış bez dolunca. O ayrı tabi

Evet tam anlattığın şeyleri yaşıyorum inşallah çok uzun sürmez çok zor geliyor bebeğimle ilgilenmek annemin yanında olmasam mahvolurdum herhalde çekilecek ağrı değil
Aynen canım çok geçmiş olsun geçici bu merak etme ama biraz uzun sürüyor işte. Ben tek bakıyordum bi de oğluma, eşim akşam gelince full ona veriyordum çocuğu o uyutuyordu benim artık ayakta durcak halim olmuyordu. Destek olan biri varsa çok iyi.

Kızlar bende ilk kez bugün yüz üstü yatırdım ve şuan kıpırdamadan uyuyor sadece gündüzleri gözetim altında böyle yatırmayı düşünüyorum çünkü gündüz mememden inmiyor
Evet hareket kısıtlanıyor ve kendini uyandıramıyor, gündüz yanındayken oyle yatiriyorum ben de bazen hiç sevmiyor ama bayağı rahat oluyor uyuması

Kızlar sizinki iyi uyuyor maşallah, bizimki gece oldu mu daha da çok uyumuyor, sürekli kalkıyor ağlıyor. Gece uykusuz kalınca da kendimi çok yorgun hissediyorum

Kızlar sizinki iyi uyuyor maşallah, bizimki gece oldu mu daha da çok uyumuyor, sürekli kalkıyor ağlıyor. Gece uykusuz kalınca da kendimi çok yorgun hissediyorum
Benim oğlumun da gece uykuları çok iyi değil maalesef. Yüz üstü yatınca ilk defa gördük mesela kesintisiz 4 saati. Bizim de tam tersi gündüz çok uyuyor. Bugün 13.00-19.00 arası full uyudu bi arada emzirmek için uyandırdım. Bi şekilde dengeyi sağlıyor diye kendimi teselli ediyorum ben de. Atlas uyudukça gündüz ben de dinlenmeye ve uyumaya çalışıyorum. 7 yaşında kızım var, tabii o izin verdiği sürece. Sağ olsun eşim ilgileniyor onunla hep ya da oğlum uyumayınca onu alıyor ben uyuyorum falan. Ama sabaha karşı uyanıp mızırdanma fix 04:00 den sonra. Onda da gaz birikiyor, kakasını yapıp çıkardıktan sonra rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…