2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kafayı yiyeceğim ya sabahtan beri doğru düzgün uyumadı uyumasın ama öyle böyle ağlamıyor sanki Bi yerden atmışsın gibi ani ağlamaları var o ağladıkça benim elim ayağıma dolanıyor korkudan her gün bir kere bu şekilde ağlardı bugün durmadı büyük oğlumda da vardı böyle ağlamalar sizde de var mı ya
Gün içerisinde az uyursa akşamm uykuya dalmakta zorlanıyor ve ağlıyor benim oğlum 2 saat ağlıyorr sonra uyuyorr yada kolik valla bilmiyorum🙈akşamları belli saatte ağlıyorr sonra uyuyorr

Kızlar 2-3 gündür Mustela Stelatopia kullanıyoruz kızarıklık,isilik ve pul pul döküntüler için inanılmaz iyi geldi. Dr tavsiyesi ile kullanmaya başladım aynı sorunu yaşayanlar vardı Dr a danışarak değerlendirebilirsiniz. Özellikle kulaklarındaki egzama benzeri döküntüler hemen geçti diyebilirim.
Merhaba. Nemlendiricisini mi kullanıyorsunuz ?

Gün içerisinde az uyursa akşamm uykuya dalmakta zorlanıyor ve ağlıyor benim oğlum 2 saat ağlıyorr sonra uyuyorr yada kolik valla bilmiyorum🙈akşamları belli saatte ağlıyorr sonra uyuyorr
Kolik olsalar sürekli ağlarlar canım arkadaşım hiç uyutamıyordu bizimkine ne olduysa dün misafir geldi gitti ondan sonra hiç durmadı komşu da nazar değmiştir diyor da çocuğun bariz gazı var ondan ağlıyor

Kolik olsalar sürekli ağlarlar canım arkadaşım hiç uyutamıyordu bizimkine ne olduysa dün misafir geldi gitti ondan sonra hiç durmadı komşu da nazar değmiştir diyor da çocuğun bariz gazı var ondan ağlıyor
Çarşamba doktora sorcam bi ben sürekli değil akşam saatleri durduk yere ağlamaya başlıyorr zor sakinleşiyor ve gaz sancısı fln değil bizimkisi artık okadar alıştımki aynı saatler ağlayıp uyuyorr

Çarşamba doktora sorcam bi ben sürekli değil akşam saatleri durduk yere ağlamaya başlıyorr zor sakinleşiyor ve gaz sancısı fln değil bizimkisi artık okadar alıştımki aynı saatler ağlayıp uyuyorr
Bizimde günde bir defa yapıyordu dün çok fazla o şekilde ağladı o öyle ağlayınca benim ruhum çekiliyor resmen korkuyorum artık

Aynı durumu bızde üç gündür yasıyoruz. Atak haftası. Geçecek inşallah. Çok zorlanıyorım bende. Hüngür hüngür aglayasım gelıyor😵‍💫sabah pamuk gibin uyanıyor

Ah bu 8.hafta atağı.🥲 Gece boyu mememdeydi ve memede olmasına rağmen mıkır mıkırdı. Geceleri derin uykuya geçtiğinde yanıma alırdım ama bu gece hep kucağımdaydı kaliteli bir uykumuz olmadı :skandal:

Günaydın kızlar. Sanırım ben kafayı yiyorum😃 Sürekli kulağımda bebegim sesi var. WC de terasta balkonda her yerde. Ben de böyleyim diyin bana
Ay ben öyleyim duştayken. Suyu açar açmaz sanki bebek ağlıyo gibi duyuyorum. Ama yok sesi çıkmıyo oluyo genelde, bi kere gerçekten ağlamış onu da yine kulağımdaki ses sanmışım ama eşim bakmış zaten 😂

Kız yine 3 saat uyumuş maşallah 🤭bizimki 1 saat uyusa şükür diyoruz 🫣
Ay gozleri kıpkırmızı olmustu artık o kadar saat uyanık kalınca öyle uyuması ona da iyi geldi ben de sakinleştim cok sukur.. 😂
İnşallah zamanla düzelir daha da uzun uzun uyursunuz 🥹🥺

Benimki de yine bugün öğleden sonra direndi akşam 9 a kadar , 10 dk da bir meme istedi. Şimdi uyandı emzirdim bu seferde ıkınıyor, gaz da çıkardı damla da vermiştim aslında anlamadım ya valla çok bunaldım
O kadar saat hiç uyumadan nasil durdu anlam veremedim uyuyamadıkça daha da zor oldu uykuya geçmesi. O da yoruldu ben de yoruldum. Bebiskomu da alıp biraz hava almak istiyorum evde cok bunaldım 🥺 ne zaman çıktım hatırlamıyorum

Back
X