2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O kadar saat hiç uyumadan nasil durdu anlam veremedim uyuyamadıkça daha da zor oldu uykuya geçmesi. O da yoruldu ben de yoruldum. Bebiskomu da alıp biraz hava almak istiyorum evde cok bunaldım 🥺 ne zaman çıktım hatırlamıyorum
Hava çok sıcak ya, ben de çıkmak istiyorum ama hemen isilikler artıyor 😔

Akşam da çok esiyor sahil ne olacak böyle yine evde kaldık 😂 temiz hava almak istiyorum ya 🥺 kahvemi sandalyemi alip denize karşı oturmayı özledim
Valla sorma 😂 şu rüzgarlı havalar geçsin akşam üstü çıkarız ya. Ben de çok bunaldım tek aktivitem markete gitmekti bir de eşim izinliyken akşam üstü bir tur atıyorduk mahallede şimdi o da yok. Dizlerim ağrıyor artık çok hareketsiz kaldım

Bizim oğlanın ağlaması bugün de devam edecek herhalde tüm derdi kakasını yapamamaktı 2-3 günde bir yapıyor sabah yapmış sırtına bile çıkarmış hala uyumuyor sabah 7 de uyandık dışarda işimiz vardı onu hallettik daha kahvaltı bile yapmadık büyük oğlanla aç dolaşıyoruz

Valla sorma 😂 şu rüzgarlı havalar geçsin akşam üstü çıkarız ya. Ben de çok bunaldım tek aktivitem markete gitmekti bir de eşim izinliyken akşam üstü bir tur atıyorduk mahallede şimdi o da yok. Dizlerim ağrıyor artık çok hareketsiz kaldım
Dört gözle bekliyorum ben de 😂
Psikolojik olarak da bunalıyoruz 🫠

Kızlar sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı başladı. Regl oldum galiba ama kanama hala çok çok az ya sökülmedi ya da gelen kanama regl değildi bilmiyorum. Ağrısı regl gibi de değil daha şiddetli, başına gelen var mı?

Kızlar süt arttırmak için napıyorsunuz sanki sütüm az gibi geliyor. Bebek kucağımda şekilde tartıldım aslında 1 haftada 250 gram almışız ama tek meme veriyorum 3 saatte bir diğer meme böyle aman aman dolmuyor gibi geliyor beklerken o yüzden sağmak istemiyorum

Kızlar süt arttırmak için napıyorsunuz sanki sütüm az gibi geliyor. Bebek kucağımda şekilde tartıldım aslında 1 haftada 250 gram almışız ama tek meme veriyorum 3 saatte bir diğer meme böyle aman aman dolmuyor gibi geliyor beklerken o yüzden sağmak istemiyorum
Günlük 20 30 gr, aylık 500 600 gr yeterli deniyor. 1 haftada 250 gr ayda 1 kg falan eder yani yeterli sanırım ama doktoruna da danışın isterseniz.

Akşam da çok esiyor sahil ne olacak böyle yine evde kaldık 😂 temiz hava almak istiyorum ya 🥺 kahvemi sandalyemi alip denize karşı oturmayı özledim
Hem de nasil. Biz aslında 2 hafta önceye kadar hergun cikiyorduk. Ama en son çıktığımızda bize travma yaşattı resmen😄 korkuyoruz artık.
Kızlar sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı başladı. Regl oldum galiba ama kanama hala çok çok az ya sökülmedi ya da gelen kanama regl değildi bilmiyorum. Ağrısı regl gibi de değil daha şiddetli, başına gelen var mı?
Ben de yaşadım aynısını canım. Sonra kendi kendine geçti. Yoğun temizlik yaptım o gün oldu

1 aylık bebek için günlük ortalama 20 gr deniyor bence güzel almış. 1 buçuk aylıkken gittik Dr haftalık 250-300 ideal demişti

Canım kilosu gayet iyi korkma bence. Günde 7-8 kere çiş yapıyorsa doyuyor demektir öyle bir test yapabilirsin. Birde dereotu ye ve promalt iç en çok bunlar süt yapıyor bende

Aynı durumu bızde üç gündür yasıyoruz. Atak haftası. Geçecek inşallah. Çok zorlanıyorım bende. Hüngür hüngür aglayasım gelıyor😵‍💫sabah pamuk gibin uyanıyor
Evett zor oluyor cidden akşamları stres oluyorum
Günaydın kızlar. Sanırım ben kafayı yiyorum😃 Sürekli kulağımda bebegim sesi var. WC de terasta balkonda her yerde. Ben de böyleyim diyin bana
Bende öyleyim canım:)
O kadar saat hiç uyumadan nasil durdu anlam veremedim uyuyamadıkça daha da zor oldu uykuya geçmesi. O da yoruldu ben de yoruldum. Bebiskomu da alıp biraz hava almak istiyorum evde cok bunaldım 🥺 ne zaman çıktım hatırlamıyorum
K
Hava çok sıcak ya, ben de çıkmak istiyorum ama hemen isilikler artıyor 😔
Kızlar belki bu durum bebeğe göre farklıdırr yanloş yönlendirmek istemem ama çoçuklar dışarda daha huzurlu ben nerdeyse hergün çıkıyorum 45 günlükken 5 günlük bir tatil yapmıştım,şimdide yeni 12 günlük bir tatilden geldim:) evde onlarda bunalıyorr bence . Bu arada bebeğimm düzeltilmiş yaşı 52 günlükk daha küçük yani,birde tatill deniz güneş değil tabikii.12 gün istanbulda kaldım mesela deniz kenarı ,bebeğe uygun aktiviteler vs

Ben de her gün çıkmaya çalışıyorum 1 saatlik yürüyüş ama 2 gündür çıkamadım, aşırı sıcaktan. Çocuk da bunalıyor, keyif almıyor öyle olunca. Bugün 19 derece de allahtan çıktık hemen. Ağaçlar değişik geliyor, izlerken gülüyor filan 😆 bana da iyi oluyor, 2 gün evden çıkmayınca bugün yürümek zor geldi.

Ben de her gün çıkmaya çalışıyorum 1 saatlik yürüyüş ama 2 gündür çıkamadım, aşırı sıcaktan. Çocuk da bunalıyor, keyif almıyor öyle olunca. Bugün 19 derece de allahtan çıktık hemen. Ağaçlar değişik geliyor, izlerken gülüyor filan 😆 bana da iyi oluyor, 2 gün evden çıkmayınca bugün yürümek zor geldi.
Şuan burada 28 derece ya, çıkarayım diyorum ama pişiyor çocuk isilik oluyor bu seferde o yüzden huysuz oluyor. Akşam da acayip rüzgar vardı. Bakalım bu akşam üstü iyi olursa çıkarız biz de çok bunaldım

Peki yürüyüs yaparken hafıf esen rüzgar olsa bile nasıl koruyorsunuz? Agzına burnuna hava gırecek dıye yürüyüş de yapamıyorum. Uzerıne ince örtü ortsem bebıs aglıyor bu sefer .

Back
X