- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.341
Sürekli emzirmekten de olabiliyor emzirirken oturuş pozisyonu çok etkiliyor canım ben yeni doğum yaptığımda belim doğrulmuyordu ağrıdan ne zaman emme süresi uzadı belim kendine geldi, emzirirken rahat bir yer belirle kendine yastıklarla destekle belini bacaklarını çok iyi geliyorYok sormadım benim bel ztn sıkıntılı hep ağrıdı şimdi yorgunlukta var yaşta varbirde bnm ilk doğumdada baya ağrımıştı diye hatırlıyorum
Canım bende oluyor ya normal mi bilmiyorum tedirgin edio beniBen de çok merak ediyorum onu ne zaman bitecek diye. Kendini uyandırınca kollarını elimle tutup pış pış yapıyorum devam etsin uykuya diye. Bazen etkili oluyor bazen olmuyor. Bizde bir de titreme var bacağını atar gibi. Sizde de oluyor mu?
Evet cnm dikkat edeyim biraz daha emzirmeden olma ihtimali yüksekSürekli emzirmekten de olabiliyor emzirirken oturuş pozisyonu çok etkiliyor canım ben yeni doğum yaptığımda belim doğrulmuyordu ağrıdan ne zaman emme süresi uzadı belim kendine geldi, emzirirken rahat bir yer belirle kendine yastıklarla destekle belini bacaklarını çok iyi geliyor
Uyumuyor, pekı aglıyor mu? Kucakta mı durmak istiyor?Arkadaşlar gündüz bu çocuk uyumuyor uyumuyor, artık bana geldiler. Napıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz bu çocukları gündüz ? Odayı loş yapıyorum olmuyor, aydınlık yapıyorum olmuyor. Banyo yaptırdım masaj yaptım ninni söyledim şarkı müzik vs her şeyi yaptım salladım ayağımda bile sallamayı denedim kartlarla vakit geçirdik tummy time yaptık . Vallahişu kadar kaldı aklımı kaybetmeye.
Meme sürekli meme , çiş yapıyor emiyor sürekli aynı döngü. Kucakta dik tutarsak sıkıntı yok etrafı izliyor, yatırırsam sıkılıyor kalkmak istiyorUyumuyor, pekı aglıyor mu? Kucakta mı durmak istiyor?
Yavaş yavaş sanırım gündüz uykusu gerıleyıp gece uykusu artacak ondan oluyor olabılır. Bızım oğlan da yavaş yavaş gunduz uykularını azaltmaya basladı. Bız sızden gün olarak gerıden gelıyoruz.Meme sürekli meme , çiş yapıyor emiyor sürekli aynı döngü. Kucakta dik tutarsak sıkıntı yok etrafı izliyor, yatırırsam sıkılıyor kalkmak istiyor
Mama veriyorum ben çok huysuzluk yaparsa 60 ml içerken uyuklamaya başlıyor o sırada bazen ben de uyuyorum bazen ev işi yapıyorum aralıksız 2-3 saat uyuyor. Mamayı aç kaldığı için vermiyorum ki 1750 kilo aldı 1 ayda kendi psikolojim için veriyorum akıl sağlığımdan olamam.Arkadaşlar gündüz bu çocuk uyumuyor uyumuyor, artık bana geldiler. Napıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz bu çocukları gündüz ? Odayı loş yapıyorum olmuyor, aydınlık yapıyorum olmuyor. Banyo yaptırdım masaj yaptım ninni söyledim şarkı müzik vs her şeyi yaptım salladım ayağımda bile sallamayı denedim kartlarla vakit geçirdik tummy time yaptık . Vallahişu kadar kaldı aklımı kaybetmeye.
Keşke yavaş yavaş azaltsaydı hiç uyumuyor kiYavaş yavaş sanırım gündüz uykusu gerıleyıp gece uykusu artacak ondan oluyor olabılır. Bızım oğlan da yavaş yavaş gunduz uykularını azaltmaya basladı. Bız sızden gün olarak gerıden gelıyoruz.
Dr gündüz uyumuyor dediğimde bana da mama ver dedi ama kilo alımı iyi diye vermemiştim. Valla böyle giderse azıcık vereceğim sanırım. Kendisine de yazık ya minnacık daha sadece gece uykusu yetmez kiMama veriyorum ben çok huysuzluk yaparsa 60 ml içerken uyuklamaya başlıyor o sırada bazen ben de uyuyorum bazen ev işi yapıyorum aralıksız 2-3 saat uyuyor. Mamayı aç kaldığı için vermiyorum ki 1750 kilo aldı 1 ayda kendi psikolojim için veriyorum akıl sağlığımdan olamam.
Az daha sabır inşallah düzene gırecekKeşke yavaş yavaş azaltsaydı hiç uyumuyor ki5. Hafta dan sonra başladı bu hala böyle gündüzleri. Emzirmek dışında bir şey yapmıyorum
Bızde günde bır defa mama veriyoruz. Icerısınde vıtamınler var dıyor esım özellikle demır.Dr gündüz uyumuyor dediğimde bana da mama ver dedi ama kilo alımı iyi diye vermemiştim. Valla böyle giderse azıcık vereceğim sanırım. Kendisine de yazık ya minnacık daha sadece gece uykusu yetmez ki
Bakayım ben de her şeyi deneyebilirim şuan kaç haftadır resmen çile çekiyorumBirde hamak aldım ben emzirip içerisine koyuyorum gazını çıkarınca orada sallanarak uyuyor hiç kımıldatmıyorum daha uzun uyuyor
Mama veriyorum ben çok huysuzluk yaparsa 60 ml içerken uyuklamaya başlıyor o sırada bazen ben de uyuyorum bazen ev işi yapıyorum aralıksız 2-3 saat uyuyor. Mamayı aç kaldığı için vermiyorum ki 1750 kilo aldı 1 ayda kendi psikolojim için veriyorum akıl sağlığımdan olamam.
Hangi marka mama veriyorsunuz ? Dr la bir konuşayım ben deBızde günde bır defa mama veriyoruz. Icerısınde vıtamınler var dıyor esım özellikle demır.
Canına yazık sütün muhakkak yetiyordur ama kendine eziyet etme. Sen iyi ol ki bebeğin iyi olsunDr gündüz uyumuyor dediğimde bana da mama ver dedi ama kilo alımı iyi diye vermemiştim. Valla böyle giderse azıcık vereceğim sanırım. Kendisine de yazık ya minnacık daha sadece gece uykusu yetmez ki
Zaten bu kadar çok emdiği için de sütüm ekstra arttı mastit olcam diye korkuyorum gece uzun aralıklarla emiyor çünküCanına yazık sütün muhakkak yetiyordur ama kendine eziyet etme. Sen iyi ol ki bebeğin iyi olsun
Aptamıl kullandım ama sonra begenmedım şüphe ettım. Evolvıa var çok ıyıymıs ama üretım az bulunmuyormus, Stok olduğu anda bıtıyormus her yerde. Sımdı golden goat aldık, içinde palm yagı olmayan tek bebek maması dıyorlar da bılmıyorım tabı. Sımdılık bundan devam. Ben kızıma da üç aya kadar vermiştim, o zaman cıdden sütüm azdı. Ama sonra kendı mamayı reddetmıstı bır daha almadı olan sütümle devam ettık demekkı yetıyormusHangi marka mama veriyorsunuz ? Dr la bir konuşayım ben de
Ben de bir akşam küçük çaplı bir kriz geçirdim eşim işten gelince saatlerce ağladım uyumuyor memeden ayrılmıyor aç susuz lavabosuz akşam ettim sonra eşimin aklına geldi biz de deneyelim dedik gayet başarılıBakayım ben de her şeyi deneyebilirim şuan kaç haftadır resmen çile çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?