2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Maşallah sarılık olsa cildinden belli olur gözlerde filan sararma var mı ? Bir de gündüz uykuları nasıl ?
gözleri yeni doğduğunda daha sarıydı şimdi beyaza dönük daha çok. Vücudunu kontrol ettim pempemsi tonlarda, yüzüde her zaman ki gibi farklılık yok.. Sarılık riski hala var mıdır ? Doktora gideyim en iyisi şimdi emin olamadim belkide kanda çıkar allah korusun

Yok sen dediğin için sordum yoktur o zaman , endişelenme. Zaten sarılık ilk hafta çıkıyor yeterli beslenirlerse geçiyor.

Chatgpt böyle diyor.

• Bebek gün içinde sık ve yeterli besleniyorsa (2-3 saatte bir),
  • Doğum kilosunu geçmişse (genellikle 10-14. gün civarı),
  • Günde en az 5-6 kez idrar, 1-2 kez kaka yapıyorsa,
  • Uyanıkken aktif, emmesi güçlü ve gelişimi normalse,
  • Doktorunuz gece 4-5 saat uyumasına izin verdiyse,
Bu durumda 4-5 saatlik kesintisiz gece uykusu sorun olmayabilir.

Bizim de 2 gündür normale göre fazla uyuyor. Hatta dün gece neredeyse 6 saat sonra kalktı. Farklı bir sebeple acile gittik, uykuyu da söyledim normal değil bebeğim için diye, kimse sallamadı. Her şeyi normal çıktı allahtan. Bu böyle bi dönem, keyfini çıkarmamız lazım sanırım uyumalarının

ya tesekkur ederim icim rahatladi inan.. Her emme sonrasi uyandiginda dolu dolu çişli bez aliyorum, kaka değişiyor bazen 5 bazen 2 bazen daha fazla. emmesi güzel bazen mama takviyeside veriyorum emin olamiyorum memelerim tam dolmayınca çünkü simdiye kadar gündüz uyumuyordu hep memede kaliyordu. 2 gündür gece gündüz emme gaz cikarma islemleri sonrasi uyuyor

doktor 3 saatte bir emzir geceleri dedigi icin sanki bu zaman dilimini aşarsam aç kalacak korkusu oldu ve panikle uyandirmaya calistim. Sürekli uykuya yenik düşüyor 2 gündür. Başta uykusuzluktan
yakınıyordum telefonu bile alamiyordum elime, bu seferde tam tersi olunca korktum ve eski kipir kipir halleri daha iyiymis cidden böyleside ayrı zor

Evet 3-4 saat max diyorlar ama arada bir biraz uzasa bi şe olmuyor. Ben de bu gece için nolur nolmaz diye alarm kurdum. Ama gerek kalmadı mesela. O güzel uzun uykulu 2 gün bitti sanırım, bu gece 3 saat dolmadan kendi acıkıp kalkıyor.

Bugün bizde ilk defa bayağı uyumuşuz gece 1 kere uyandı uykulu uykulu az emzirdim sanki şimdi uyandık üstüm başım ıslanmış leş gibi kokuyor ekşi ekşi emmesini bekliyorum üst değişmek için

bilemedim ilk yenidogan zamanlarina dönünce çok korktum..Yalnız oldugumdan panik oluyorum eşim gece çalışıyor tek kaliyorum elim ayagima dolasti
Bende yalnızım canım sabah gidiyor gece 2 de geliyor ilk zamanlar daha paniktim ama şimdi çocuğu tanıdıkça ne istediğini anlıyorum ya da ağlama krizlerinin ne için olduğunu biliyorum ilk zamanlar bebek ağlardı bende ağlardım kafayı yicem sanırdım gerçekten çok zor Allah yardım etsin

gercekten zor, doktor 3 ay sonra daha rahat bir süreç olacak dedi insallah öyle olur.. Ozamana kadar Allah yardimcimiz olsun hele yalniz bakım vermek daha zor, dinlenecek vakit bile yok

Kızlar hic bakamıyorum buraya annem gitti. Oğlum da tam bi yaka biti süt sağım cihazım philips avent ama prize bağlı yaşıyorum çok sıktı. Eller serbest olarak mochi mi lansinoh mu önerirsiniz. Kullanan arkadaslarım öneride bulunabilir mi?

Bende normal doğum yaptım 47 gün oldu hala hafıf hafıf kanamam oluyor. Ne zaman tam kesılecek anlamdım gitti. Kalan pıhtılar falan atılıyor hala büyük ıhtımalle.

Ben de 77 gün önce sezaryen oldum 40 gün kanama lekelenme oldu. 60. Gün gibi de regl oldum. Şuan normal görünüyor her şey

Reactions: Syk
Mochi den çok memnunum canım öneririm bende de lansinoh elektrikli vardı priz derdinden bunalmıştım mochi heryerde yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…