2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sütümde sıkıntı yok gibi düşünüyorum. 10 dk sağımda 120 cm filan çıkıyor sıkıldığım için uzun sağmıyorum belki daha fazla çıkar. Ama mama içerse memeyi redder mi bu seferde ondan korkuyorum

Ay maşallah darısı başımıza. Bir de bunu deneyeyim. Teşekkürler canım

İlk memeyi verip hafif mayışınca mamayı veriyorum. Aç olmayacak dedi dr mamayı verirken

Hımmmm bız öyle bır durumla karsılasmadık ama günde bır defa alsa alısmaz sanırım ya

BEnimkide öyle tilki uykusu derlerdi eskiler 5 dakika uyuyup bidaha kalkiyo sürekli devir ediyoruz uytuyorum yatiriyorum hopp başa

BEnimkide öyle tilki uykusu derlerdi eskiler 5 dakika uyuyup bidaha kalkiyo sürekli devir ediyoruz uytuyorum yatiriyorum hopp başa
He öyle bak şimdi uyudu ama mememle hazırda bekliyorum, uyandığında vericem ki az daha uyusun. Saçını başını yoluyor sonra huysuzlaşıyor uyumadıkça

Bende hipp veriyorum gaz falan yapmadı günde bir sefer veriyorum sabahları sütüm olmuyo diye ama iştahla içmiyo değiştirsem Golden goat nasil

Bende hipp veriyorum gaz falan yapmadı günde bir sefer veriyorum sabahları sütüm olmuyo diye ama iştahla içmiyo değiştirsem Golden goat nasil
Güzel sımdılık 2 gün oldu alalı . Bızde aptamıl bayat gıbı geldı iştahla ıcmedı şüphe ettık o yüzden degıstırdık

Bunun cevabini ben de merak ediyorum, ben uygun diye acura aldım ancak hiç memnun kalmadım hem sağım kapasitesi kötü, hem canımı yaktı. Evde lansinoh cihazım vardı elektronik o bin kat daha iyi. Ama onunla da prize sabit yaşıyoruz dediğiniz gibi, prize olmasa hem pil cok yiyor 2 3 sagimda duracell pil bitiyor, hem de ellerin hep dolu kalıyor.

Mochi den çok memnunum canım öneririm bende de lansinoh elektrikli vardı priz derdinden bunalmıştım mochi heryerde yanımda
Peki sağım kapasitelerini karsilastirsaniz sizce cok fark var mi. Cunku eller serbestte mochi ve lansinoh arasi fiyat farkı cok yoktu hatta mochi sanirim bir tık daha pahaliydi en son.

Gündüz benimki de zor uyuyor, memede uzanarak uyutuyorum ben genelde ama ilk cocugumda 6 7 ay boyunca yapamadığım bir meziyetti, su an bu ikinci olduğu için oluyor ve bir süre yanında kalıyorum, cunku bizim kokumuzu arıyorlar. Bir de ilk cocugumda yatağının yanında kendi t shirt üm falan asiyordum, benim kokum kalsın diye bir de beyaz gürültü deneyin. Hepsi farklı bir ses seviyor. İlk çocuğumun yağmur sesiydi bazen camasir makinesi sesi de, motor sesi asla sevmezdi. Bu cocugum motor sesi ve dalga sesini seviyor. Deneme yanılma ile bulabilirsiniz. Ben bu cocugumda ellerini torpulerken uyuyakaldı o zaman buldum motor sesini gerçekten inanılmazlar ve mucizeler

Peki sağım kapasitelerini karsilastirsaniz sizce cok fark var mi. Cunku eller serbestte mochi ve lansinoh arasi fiyat farkı cok yoktu hatta mochi sanirim bir tık daha pahaliydi en son.
Sağım kapasitesi aynı hatta mochi ile daha çok süt elde ediyorum çünkü lansinoh elektrikli canımı yakıyordu biraz mochi daha sessiz ve modları daha doğal emişe yakın bundan dolayı daha verimli oldu benim için. Önemli olan memeye düzgün yerleştirmek ve kademeli olarak emiş gücünü arttırmak, kızım bir memeyi emerken diğerinde de mochi takılı oluyor çoğu zaman, hatta tazyikli süt akıyor diye önce takıyorum bir dakika sağdırıyorum sonra kızımı emziriyorum o anlamda da baya faydalı oldu benim için

Bu arada mama da verilebilir bence mama zehir değil. İlk cocugumda yetmiyordu hep mama ile destekledim ve ek gıdanın başında biberon reddi ile mamayi birakti. Cidden uyku süresi daha uzun oluyor. Meme reddi olabilir mi evet ama mantığı memeden daha kolay içiyorsa mamayi meme reddi olur, o nedenle her zaman yavaş akım ucunu kullandım ben. Sağdığımız sütü de biberon ile veriyoruz sonuçta. O yuzden size tavsiyem mama verecekseniz ve meme birakmasin isterseniz en dusuk uçlu biberon ile verin. Onda da en yavaş akışı como tomo ile aldım ben. Pahalı bir biberon ama cok işimi gördü ona da bakabilirsiniz isterseniz. Bunun dışında avent ler lansinoh tan daha az akıtıyor. Hee bir de mama verirken calkalama yapılmıyor, yoksa gaz yapıyor yuvarlama hareketi ile karıştırmak gerekiyor. Ben hipp ve sma kullandım, mamada da sma daha kolay eriyordu hipp e göre. Aklıma gelenler bunlar.

Cok cok teşekkür ederim

91nana91 Kuzum emzik tutmuşmuydu Doğa kuşumuz hatırlayamadım, benimki mızıklandıkça emzik ve beyaz gürültü ile çözüyorum çok fazla gazı yoksa ve kakasını yaptıysa başarılı oluyor emzik olmasa işim çok zordu. Aşırı gazlı bir bebek olduğu için doktorun kesin talimatıyla gündüz min 2 saat geceleri 3 saatten önce zorda kalmazsam emzirmiyorum baya düzene girdi bağırsakları bunu da emzikle sağladım ama her bebeğim huyu birbirinden başka belkide meme sıcaklığı almadan sakinlemiyordur Doğacım. Aşırı sıcak ve aşırı ışıkta uyumuyor, yer yadırgıyor, hep aynı şekilde uyutuyorum gündüzleri şimdilik, emzik beyaz gürültü ve reflü yastığı. En büyük şansım memede uzun süre kalmıyor doyunca ağzından çıkarıyor hemen azıcık pışpış yapıp yavaşça yatağına koyup emziği veriyorum. Günü gününü tutmuyor ne yazık ki sanırım 3 aya kadar böyle geçecek günlerimiz

bazen tutuyor bazen öğürüyor emziği her zaman almıyor susturucu işlevi yok yani. Aydınlık karanlık loş ışık , YouTube da ki tüm sesler herşeyi deniyorum ya. Banyo da yaptırdım bunaldıysa diye. 1 ay daha böyle geçecek sonra bitecek kesin bilgi deseler valla sabretcem hep böyle olacakmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…