2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Ayrica tarhana irmik falan napiyosunuz ya? Beyorganik mi og mi)m? Kurt falan yazmissiniz icin kalkti
Şikayetvar.com a girip markaların şikayet görsellerine bakın bir. Hepsinde kurt böcek şikayeti var. Bazısı İçinde canlı gezen hemde Ben hala bulamadım içime sinen.

Sürekli kucakta gezmek ve ilgi isteyen kendi yalnız durmayan ana kucağında oturmayı sevmeyen bir dönemdeyiz. Geçiyor mu? Gündüz uykuları düzensiz. 4. Ay uyku gerilemesi bitti diyorduk. Diş huzursuzluğu da var. Sebepsiz ağlama kucak isteği çok sık dışkılama yapıyor Diş.
EK gıda ürünü bakıyorum ama mutfağa giremiyorum ya. Yemek nasıl yapıyorsunuz? Ev işini düzene koyan var mı?

İki gündür ben iki gündür hayatı sorguluyorum cidden zar zor uyuttum şimdi iki gündür yapmam dedigim herşeyi yaptım fittirmama az kaldı dis mi çıkıyor ataktamiyiz ne oluyorsa artık biran önce bitsin

İki gündür ben iki gündür hayatı sorguluyorum cidden zar zor uyuttum şimdi iki gündür yapmam dedigim herşeyi yaptım fittirmama az kaldı dis mi çıkıyor ataktamiyiz ne oluyorsa artık biran önce bitsin
Atak +Diş olabilir. İkisi birleşince kriz oluyor. Allah yardım etsin.

Atak +Diş olabilir. İkisi birleşince kriz oluyor. Allah yardım etsin.
Evet sanırım öyle salyasida arttı bide hasta gibiydi zaten tek basimayim eşim çok yogun çalışıyor sadece uyduğu zamanlarda boş kalip diğer işlerimi yapmaya çalışıyorum hafta sonu dahil Allah yardımcımiz olsun valla

Sizin bir çocuğunuz daha mı vardı öyleyse büyük olan yaşı kaç bilmiyorum ama oyalar belki.
Salyası arttıysa diş zorluyordur. O zaman herşey tepetaklak oluyor. Uyku beslenme düzen kalmıyor. Tetagil diş granülü verin günde 6 kez veriliyor max. Dentigel jel sürün. Ben emzikle sürüyorum alıştı rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…