2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimki ayakta sallanıyor onu geçtim sallamaya bazen çarşafta bile sallıyoruz çocuk resmen kriz geçiriyor
Allah yardımcın olsun valla bizimki alışsa hiç baş edemem çünkü diğer oğlumda küçük emzirip bıraktığım halde yetişemiyorum

Allah yardımcın olsun valla bizimki alışsa hiç baş edemem çünkü diğer oğlumda küçük emzirip bıraktığım halde yetişemiyorum
Benim de 3 bçk yaşında bi oğlum daha var. Kıskanmıyomuş gibi görünüyo ama çok hırçınlaştı. Huyu suyu değişti bebemin. Kardeşibr vuruyum kırıyım bi hamlesi yok ara ara öpüyo seviyo falan. Emzirmeme falan bişi demiyo yanıma geliyo oynuyoruz aynı zamanda emzirirken bi şekilde. Ama ilgi illaki azaldı istedği kadar oynayamıyoruz tam bişi yapcaz bebek ağlıyo falan bırakmak zorunda kalıyoruz. O yüzden çok hırçınlaştı. Sizde ne gibi değişiklikler var

Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum
Sallamaya elinizden geldiğince alıştırmayın canım o daha çok zor arkadaşlarımızdan biliyoruzm

Senin maşallah emzirip uyutuyosan çok iyi benim salonu görsen manuel otomotik ana kucağı bide Bebek arabasinin pusetinde denedim onda da bikac gün uyudu şimdi onuda istemiyo en sonunda eve salıncak yapicam o duruma geldim bebek dediğin yatar besigine uyur dün nerdeyse cinnet geçiriyodum eşim benden korktu

Gündüz sadece böyle uzun uyuyoruz. Yatağa koyarsam max 30 dk . Bu şekilde 3 saate kadar yolu var

Bizimki de seninkinin aynısı canım vurmuyor ama illa elimden tutsun deyip parmaklarını açmaya çalışıyor illa beni dışarı çıkar diyor kardeş uyusun öyle diyorum rahat bırakmıyor pencereye balkona gidip sarkıyor ne yapacağımı şaştım artık dışarı çıkarıyorum diğer çocuklarla dövüşüyor tat vermiyor aynı 3 yaşında bizimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…