- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.921
Aynen seninki artık bildiği için bişeyler görmek ister canım benimki daha bilmiyorken biraz bekleyeyimBenim kız o kartlarla konuşmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Kafasını çok uzun süre olmasa da tutmaya başladı. Artık benimle konuşmaya tepki vermeye başladığı için ben gösteriyorum. Yatağının kenarına koydum uyurken filan bakıyor biraz
Aynen canım bende daha bizimki alışmamışken biraz daha dursun dedim, 1 2 ay sonra başlarım artıkAçıkcası doğru demiş şuan en çok uykuya ihtiyaçları var ben yapmıyorum diye değil uyusunlar büyüsünler çevreyi fark ettiklerinde onları da öğrenirler ben bişey yapmıyorum maşallah boynunu falan tutuyor konuşuyor gibi cvp vermeye çalışıyor yine en doğrusunu sizler bilirsiniz
Bizlerle bile daha doğru düzgün bakışmıyorlar ne öğrenseler ne yapsak kar da dediği gibi doğar doğmaz da önüne kitap koymak olmuyor sanki ya biraz büyüyüp iletişime geçtiğinde yapılsa daha iyiİnternette böyle şeyler sık çıkıyor karşımıza ne bilim iyi diyolar ben oynatiyodum gerçi durmuyodu daha yapmiyim bari
Sen bilirsin canım yani en iyisini sen bilirsin biz doğduğundan beri ışık açık yatıyorduk bugün kapattım koridor ışığını açtım o da yatak odasına pek etki etmiyor oğlum hala uyanmadı uyandırsam yazık mı acaba diye düşünüyorum acıksa kendi uyanır mı ki kımıldanıyor ama 4 buçuk saat oldu uyuyalıAynen canım bende daha bizimki alışmamışken biraz daha dursun dedim, 1 2 ay sonra başlarım artık
Belki de siz yapmadığınız için sizinle bakışmıyor. Oğlum ben konuşup şarkı söyleyince gözlerimin içine bakıyor, gülümsüyor ve agu agu diye sesler çıkarıyor. Hatta sesli gülücük atmaya bile başladı. Günlük süresini artırarak tummy time da yapıyoruz siyah kartlarla, baya ilgisini çekiyor tabii belli bi süre. Tavsiye ederim size de.Bizlerle bile daha doğru düzgün bakışmıyorlar ne öğrenseler ne yapsak kar da dediği gibi doğar doğmaz da önüne kitap koymak olmuyor sanki ya biraz büyüyüp iletişime geçtiğinde yapılsa daha iyi
Teşekkür ederim bianlık dengesizliğimize geldi kan testi en doğru sonucu verir hayırlısı srtık5-6dk sonraysa pozitif olduğunu düşünmüyorum. Gebelik testleri 2-3 dk sonra sonuca bakın diyor genelde, o Süreyi geçip kuruduğunda da böyle silik çizgi kalıyor. Tabii dediğiniz gibi en garantisi kan testi
Evet canım bugün akşama doğru kan vericemİlk attığında göremedim ama bunda hafif görünüyor. Yarın kan ver bence
Uyandırma canım uyusun acıkınca uyanır kendisi, uyku bölününce daha çok huysuz olurSen bilirsin canım yani en iyisini sen bilirsin biz doğduğundan beri ışık açık yatıyorduk bugün kapattım koridor ışığını açtım o da yatak odasına pek etki etmiyor oğlum hala uyanmadı uyandırsam yazık mı acaba diye düşünüyorum acıksa kendi uyanır mı ki kımıldanıyor ama 4 buçuk saat oldu uyuyalı
Biraz var gibi bişeyler canım, sen kan testi yaptırEki Görüntüle 3612338
Buraya koyunca bulanıklaşıyor fotoğraf
Evet 40 çıkınca adet oldum 4 gündür geçikme var hiç ihtimal vermemiştim yarın kan vericem en doğru somuc
Öyle yapicam sağol canımBiraz var gibi bişeyler canım, sen kan testi yaptır
Bende konuşuyorum sürekli bakıyor felan ama sonradan mızmızlanıyor, kartlar hiç dikkatini çekmiyor tummy time yaparken ağlıyor, bence herkesin bebeğine göre değişiklik gösteren bişey, sizinki tepki vermeye başlamış bişeyler dikkatini d çekiyor demek ki oyüzden yapmaya devam etmeniz sıkıntı yapmaz tabiBelki de siz yapmadığınız için sizinle bakışmıyor. Oğlum ben konuşup şarkı söyleyince gözlerimin içine bakıyor, gülümsüyor ve agu agu diye sesler çıkarıyor. Hatta sesli gülücük atmaya bile başladı. Günlük süresini artırarak tummy time da yapıyoruz siyah kartlarla, baya ilgisini çekiyor tabii belli bi süre. Tavsiye ederim size de.
Bizimki de yapıyor canım doğru düzgün bakmıyor dedim bi de benim yaptığım doğru demedim ki herkesin kendi bileceği bişey yapıp yapmamak yoksa artık gülücükler saçıyor konuştuğuma cevap veriyorBelki de siz yapmadığınız için sizinle bakışmıyor. Oğlum ben konuşup şarkı söyleyince gözlerimin içine bakıyor, gülümsüyor ve agu agu diye sesler çıkarıyor. Hatta sesli gülücük atmaya bile başladı. Günlük süresini artırarak tummy time da yapıyoruz siyah kartlarla, baya ilgisini çekiyor tabii belli bi süre. Tavsiye ederim size de.
Zaten fazla sürmedi uyandı canım 6 dan beri de ıkınmaya başladı ne gaz çıkarabiliyor ne kaka yapabildiUyandırma canım uyusun acıkınca uyanır kendisi, uyku bölününce daha çok huysuz olur
Hergün banyo yaptırmaya çalış canım, iyi geliyorZaten fazla sürmedi uyandı canım 6 dan beri de ıkınmaya başladı ne gaz çıkarabiliyor ne kaka yapabildiçok zorlanıyo ya dün banyosundan sonra bayağı gaz çıkarıp rahatlamıştı geri başa sardı
Bende kullanıyorum canım cerazette adı seninki neKızlar doğum kontrol hapina başladım emzirirken kullanılabilen den drum 6 aylık olunca kapalı alttan girecek şekilde bağlıyorum ben dedi 4ay hap kullanip gidip bağlatmayi düşünüyorum doğumdan sonra rahim açık olduğu için ekstra tehlikeli dedi
Kızlar benim kızım akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyo 1 saattir uyutmaya çalışıyorum bazen 2 3 saati buluyo neyse şimdi kucağımda uyudu inşallah uyanmaz saat 7den sonra bi huzursuzluk oluyor nedenini çözemedim karnı tok oda serin gazı olsa anlarım heralde
Bir yerde duymuştum bazı bebekler uyumak için ağlamaya ihtiyaç duyarlar demişti. Gerçekten benim kız önce bir ağlıyor ama normal gün içindeki ağlaması gibi değil mızmızlanıyor kucağımda sağa sola sallanıyorum emziği tutturmaya çalışıyorum uyuyor. Her gece aynı senaryo bizde . Eğer onun ağlamasına kıyamayıp meme verirsem uyumuyor asla
Benim kızımda asla sakinleşmedem uyumuyo resmen krize giriyo öyle uyuyo perişan oldum bugün sağ göğsümüde tutmadı şişti sağmaya vakit bulamadım yeni huyu tek göğsü emip diğerini asla tutmuyo şimdi sağdım o kadar kötü olmuski az daha sağmasam mastis olacakmışım
Benim oğlumda karnı tok gazı yok altı temiz uykusu gelince ağlıyorr her uyumadan önce ,akşamlarıda 1 2 saat sürenn ağlama krizi sonrası uyuyorr doktora sordum bende ,bazı çoçuklar böle uykuya direnirr normal dedii. Birde 3 güne kadarr oğum asla kucaktan inmiyordu benimde koyduğum an uyanıyorr kucağıma alamıyorsam o gün hiç uyumuyordu o derece.3 gündürr bazı uykularında yatağına koyup yarım kundak yapıyorum emzik veriyorum direk uyuyorrr çok iyii geldiiiiBizimki de akşamdan sonra ayrı huysuzlanıyor, uykusu gelince ağlıyor meme veriyorum uyuyor yerine koyunca ağlıyor meme arıyor oyuncak etti bizi valla. Şimdi hala uyutmaya çalışıyoruz saat 1 veya 1.30 buluyor uyuması. Her akşam aynıyız
Yaptırmaya çalışıyorum canım şükür o kadar çabaladı yaptı altına daHergün banyo yaptırmaya çalış canım, iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?