- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.941
İyi bari canım, bizimki de uyudu bakalım nekadar uyuyacakYaptırmaya çalışıyorum canım şükür o kadar çabaladı yaptı altına da
Ben de yarım kundak yapıyordum sürekli yüzünde eli kendini uyandırıyor, açıyor dediğin gibi korkuyorum bir şey olur diye. 0,3 tog kelebek kundak aldım çok rahat ettimBenim oğlumda karnı tok gazı yok altı temiz uykusu gelince ağlıyorr her uyumadan önce ,akşamlarıda 1 2 saat sürenn ağlama krizi sonrası uyuyorr doktora sordum bende ,bazı çoçuklar böle uykuya direnirr normal dedii. Birde 3 güne kadarr oğum asla kucaktan inmiyordu benimde koyduğum an uyanıyorr kucağıma alamıyorsam o gün hiç uyumuyordu o derece.3 gündürr bazı uykularında yatağına koyup yarım kundak yapıyorum emzik veriyorum direk uyuyorrr çok iyii geldiiiiama kamera yoksa yarım kundak önermiyorum uyandığı an sessizce açıyorlarr üstlerine fln çekebilirler bu dönemde
Ben elele aldım canım orda en azından yemek yememe filan müsade ediyorBen de otomatik almayı düşünüyorum ya , manuel de duruyor 10 dk filan belki otomatik olan da uyur kucakta salınmayı seviyor. Hangi marka almıştın?
Bizimki de uykudan önce Bi çaba içine giriyor ne yaptığını anlamıyoruz, yüksek sesle pış pış diyince uykuya dalabiliyor.kundak bizimki sevmiyor, yüz üstü de yatınca kundak yapamıyoruz zatenBenim oğlumda karnı tok gazı yok altı temiz uykusu gelince ağlıyorr her uyumadan önce ,akşamlarıda 1 2 saat sürenn ağlama krizi sonrası uyuyorr doktora sordum bende ,bazı çoçuklar böle uykuya direnirr normal dedii. Birde 3 güne kadarr oğum asla kucaktan inmiyordu benimde koyduğum an uyanıyorr kucağıma alamıyorsam o gün hiç uyumuyordu o derece.3 gündürr bazı uykularında yatağına koyup yarım kundak yapıyorum emzik veriyorum direk uyuyorrr çok iyii geldiiiiama kamera yoksa yarım kundak önermiyorum uyandığı an sessizce açıyorlarr üstlerine fln çekebilirler bu dönemde
Sağa sola sallanıyor dimi ben aşağı yukarı hareket edenler var onlardan mı alsam diyorum, Squat yapınca çok sakşnleşiyor çünkü emin olamadımBen elele aldım canım orda en azından yemek yememe filan müsade ediyor
Aşağı yukarı olan hangisi canım, bana link atar mısınSağa sola sallanıyor dimi ben aşağı yukarı hareket edenler var onlardan mı alsam diyorum, Squat yapınca çok sakşnleşiyor çünkü emin olamadım
Benim kuzenim de hamak var yukarıdan bağladılar aşağı yukarı sallanıyor onda uyuyorSağa sola sallanıyor dimi ben aşağı yukarı hareket edenler var onlardan mı alsam diyorum, Squat yapınca çok sakşnleşiyor çünkü emin olamadım
Bu sayfada az aşağı inersen ilk videoda sallanma şekli var tam aşağı yukarı değil salınma şeklinde. Biraz pahalı ama işe yarayacağını bilsem her odaya bitane alırımAşağı yukarı olan hangisi canım, bana link atar mısın
Link varsa atabilirmisinnBen de yarım kundak yapıyordum sürekli yüzünde eli kendini uyandırıyor, açıyor dediğin gibi korkuyorum bir şey olur diye. 0,3 tog kelebek kundak aldım çok rahat ettimSenemisback önermişti tavsiye ederim
Link varsa atabilirmisinn
Evet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyorBu sayfada az aşağı inersen ilk videoda sallanma şekli var tam aşağı yukarı değil salınma şeklinde. Biraz pahalı ama işe yarayacağını bilsem her odaya bitane alırım
Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordumİyi bari canım, bizimki de uyudu bakalım nekadar uyuyacak
ExeltisBende kullanıyorum canım cerazette adı seninki ne
Bizimki manuele alıştı da bunu uyku için düşünüyorum sadece bakalım düzene girmezse alıp denerim artıkEvet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyor
Benimki ayakta sallanıyor onu geçtim sallamaya bazen çarşafta bile sallıyoruz çocuk resmen kriz geçiriyorBizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum
Bıngıldak çökükse susuz kalmış demek diye biliyorum bir kontrol et istersen.Kızlar bebeğim dün geceden beri çiş yapmıyor. Keyfi yerinde, uyumasında emmesinde de bir sorun yok. Ateşini ölçmedim ama olduğunu düşünmüyorum. Sütüm de geliyor, kontrol ettim. Çok sıcaklardan susuz mu kalıyor acaba? Chatgpt hemen doktora git diyor ama hemen de acile koşmak istemiyorum.
Yok bir çöküklük yok. Şimdi yine emiyor, bakayım bi kaç saat daha full emzirip bekleyeyim. Olmazsa akşamüzeri gideriz artık doktora.Bıngıldak çökükse susuz kalmış demek diye biliyorum bir kontrol et istersen.
Genel durumu nasıl acaba aşırı huysuz veya aşırı sakinse normale göre, sürekli uyukluyorsa falan hiç beklemeden gidin.Yok bir çöküklük yok. Şimdi yine emiyor, bakayım bi kaç saat daha full emzirip bekleyeyim. Olmazsa akşamüzeri gideriz artık doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?