2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben de yarım kundak yapıyordum sürekli yüzünde eli kendini uyandırıyor, açıyor dediğin gibi korkuyorum bir şey olur diye. 0,3 tog kelebek kundak aldım çok rahat ettim Senemisback önermişti tavsiye ederim

Bizimki de uykudan önce Bi çaba içine giriyor ne yaptığını anlamıyoruz, yüksek sesle pış pış diyince uykuya dalabiliyor.kundak bizimki sevmiyor, yüz üstü de yatınca kundak yapamıyoruz zaten

Link varsa atabilirmisinn

Daha uygun bir şey istersen bu da var

Evet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyor

İyi bari canım, bizimki de uyudu bakalım nekadar uyuyacak
Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum

Kızlar bebeğim dün geceden beri çiş yapmıyor. Keyfi yerinde, uyumasında emmesinde de bir sorun yok. Ateşini ölçmedim ama olduğunu düşünmüyorum. Sütüm de geliyor, kontrol ettim. Çok sıcaklardan susuz mu kalıyor acaba? Chatgpt hemen doktora git diyor ama hemen de acile koşmak istemiyorum.

Evet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyor
Bizimki manuele alıştı da bunu uyku için düşünüyorum sadece bakalım düzene girmezse alıp denerim artık

Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum
Benimki ayakta sallanıyor onu geçtim sallamaya bazen çarşafta bile sallıyoruz çocuk resmen kriz geçiriyor

Bıngıldak çökükse susuz kalmış demek diye biliyorum bir kontrol et istersen.

Yok bir çöküklük yok. Şimdi yine emiyor, bakayım bi kaç saat daha full emzirip bekleyeyim. Olmazsa akşamüzeri gideriz artık doktora.
Genel durumu nasıl acaba aşırı huysuz veya aşırı sakinse normale göre, sürekli uyukluyorsa falan hiç beklemeden gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…