2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
V Valla emzirip uyumaktan başka çarem yok büyük oğlum beşiği vermedi yenisini de almadık yer yok diye Bi Pusette sallıyorum Bi de bazen ayağımda o da uzun süre sallamıyorum

Off kızlar çok fena deprem oldu . İstanbul da hisseden var mı ?
Ben hissettim kedimle göz göze geldik çok kısa sürdüğü için başım döndü sandım sonra aile grubunda herkes deprem yazınca anladım kısa sürdü ama salladı baya ya bide 4.3 müş

Sallamaya elinizden geldiğince alıştırmayın canım o daha çok zor arkadaşlarımızdan biliyoruzm
Ayy eltimin kızı 3 yaşına kadar çarşafta sallandı birkaç kez duvara yere falan uçtu uykulu uykulu sallarken uçurdular kızı çok zor. Hayatımda gördüğüm en zor çocuktu yapılmaması gerekenler listesini onlarda öğrendim 7 yaşında hala annesiyle uyuyor babası ayrı odada, değişik bilemiyorum

V
Valla emzirip uyumaktan başka çarem yok büyük oğlum beşiği vermedi yenisini de almadık yer yok diye Bi Pusette sallıyorum Bi de bazen ayağımda o da uzun süre sallamıyorum
Boşver en iyisini yaptın aşıdanmi oldu bu kadar çok huysuz zaten huysuzdu daha beter oldu

Ay işte benimde korktuğum bunlardı hep ve şuan elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum. Bi yerden sonra eş ve evlat yerini belirlemek lazım, eşin ayrı yerde yatması felan başka sorunlar yaratabilir

Ay işte benimde korktuğum bunlardı hep ve şuan elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum. Bi yerden sonra eş ve evlat yerini belirlemek lazım, eşin ayrı yerde yatması felan başka sorunlar yaratabilir
Biz deprem olduğu sene yatak odasına giremedik korkudan çekyatta yattık eşim diğer çekyatta yatmak istedi izin vermedim ayırmam dedim bunda da siz salonda yatın dedi yine kabul etmedim küs olsak da aynı yerde yatma kuralım var

En iyisini yapmışın canım bizimde ne olursa olsun yatak ayırmama kuralımız var, birde bebeğe sadece biz bakmakta mükellef değiliz eşlerimiz de yanımızda durup bakmaları gerek, ayrı odaya göndermek onlara sorumluluktan kaçmalarına izin vermek demek

Ya gece kalkıp bakmıyor ama o rezilliğimi görsün en azından hem deprem bölgesindeyiz ne olur ne olmaz gece aynı evde de olsak ayrı odada olmak istemiyorum çocuklar küçük Bi de yatak ayrılınca evde sorunlar daha çok oluyor

Haklısın canım bir arada durmak en iyisi

Bizimki de uykudan önce Bi çaba içine giriyor ne yaptığını anlamıyoruz, yüksek sesle pış pış diyince uykuya dalabiliyor.kundak bizimki sevmiyor, yüz üstü de yatınca kundak yapamıyoruz zaten
Benimkide öyle işte herşeyi denedim ama çare olmadı her akşam aynı şeyler demekki normal bi durum bu

Haklısın canım bir arada durmak en iyisi
Benim arkadaşlar ve görümcem çocuk olunca yatak ayırmışlar görümcemin oğlu 12 yaşında hala ayrı yatıyorlar çocuklar tek yatamıyormuş arkadaşlarımda öyle herkes yerini bilsin valla büyük oğlum bazen aramıza yatardı uyuyunca hemen kaldırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…