- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.741
Bnmki tokken de yapıyor uykuya dalınca açıyorAçken yapıyor onu. Emmesi bittiğinde tamamen açılıyor iki eli de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmki tokken de yapıyor uykuya dalınca açıyorAçken yapıyor onu. Emmesi bittiğinde tamamen açılıyor iki eli de.
Yaa çok sevindimKızlar bugün tartıldık 15 günde 550 gram almışız geçen ay 100 gram almıştık şuan iyi şükürler olsun
EvetKızlar sizinde bebişlerin elleri hep yumrukmu. Bnm kızımın hep yumruk anca uyuduğunda açıyor.
Kıyamam ellerineEvethatta elleri pişik gibi olmuş sürekli kapalı tuttuğu icin
6 ay öncesi önerilmiyor diye biliyorumKızlar 2 aylık bebeğe güneş kremi süren varmı
Benim bebeğimin genelde hep yumrukAçken yapıyor onu. Emmesi bittiğinde tamamen açılıyor iki eli de.
Biz 4. Ayda tatile gideceğiz doktorumuz mutlaka kullanmamızı istedi marka önermedi eczaneden almamızı tavsiye ettiKızlar 2 aylık bebeğe güneş kremi süren varmı
Bizde 3. Ay düşünüyorduk ama 6 aydan önce havuz deniz önermiyor bizde boşuna gitmeyelim dedik, gidersek doğu taraflarını gezecezBiz 4. Ayda tatile gideceğiz doktorumuz mutlaka kullanmamızı istedi marka önermedi eczaneden almamızı tavsiye etti
Gözüm korkuyor otel tatili de olsa 4. Ay
Güncellemeleri korkunç geliyor![]()
Doktorumuza sordum 50+ faktör mustela veya bioderma olabilir dediKızlar 2 aylık bebeğe güneş kremi süren varmı
Tamam canım, ben önceden siveno almıştım ama doktoruma daha sormadımDoktorumuza sordum 50+ faktör mustela veya bioderma olabilir dedi
Dr önerisi ile Bioderma aldım hem cildiye hem çocuk dr önerdi 1 haftadır memlekette yüz hergun 10 dakika denize sokuyorum kıyılarda çok sıcak boyun simidi takıyorum bacaklarını çırpıyor gaz sorunumuz gitti desen yeridirKızlar 2 aylık bebeğe güneş kremi süren varmı
Havuza sokmayin ama denize sokuyorum Güneş kremi internette kullanmayın diyo kendi dr muz kesinlikle herkes kullanmali dedi hatta kendim için cildiyeye gitmiştim onada sordum cildiye dr mutlaka sürüm dedi Bioderma önerdi iki dr daBiz 4. Ayda tatile gideceğiz doktorumuz mutlaka kullanmamızı istedi marka önermedi eczaneden almamızı tavsiye etti
Gözüm korkuyor otel tatili de olsa 4. Ay
Güncellemeleri korkunç geliyor![]()
Biz başını sokmuyoruz boyun simidi ile bebeğime çok iyi geldi ama temiz olan biyerde sokmak lazimYeni karşıma Bi doktor çıktı da denize girebilir ama baş ıslanmadan 5 10 dk diyor sonra duşunu aldırmak gerekmiş, havuza 6 aydan önce olmaz diyor enfeksiyon ve iltihaptan dolayı
Kalça ultrasonu en doğru 2 aylıkken verirmiş bize öyle söyledi dr özel istedi devlette çektirrdimMoralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için
Alfa açıları kaç?Moralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için
ben o zaman çektirdim dediğinde çok şaşırmıştım çünkü biz daha dün çekildik 2 aylıkken çekiliyor Dedi bizim doktorumuz. İnşallah bir şey çıkmazMoralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için