- 14 Mayıs 2023
- 1.694
- 1.802
- 63
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #8.821
Bende haricen almadım doktorun verdiği vitamin içinden iki çeşit çıkıyo canım sabah akşam akşam olan balık yağı. İçiyorum bakalım ne dediyse yapıyoruzBende demir ve d vit kullanıyorum balık tüketiyorum o yüzden balık yağı almadım
Bende ne alsam diye düşünüyorum o konudaEvet evet bende oğlumdan kalan şeyler var yenidoğan en büyük ihtiyacı bana göre zıbın bi kaç takım olsa yeterli geliyor çünkü çok hızlı büyüyor ve giyemiyor. Bi de mevsim olarak çok soğuk bi hava olmıcak muhtemelen mayıs ayı Bahar güzel olur bi kaç ay sonrası da yaz o yüzden uzun kollu da bişe almıcaö ben oğlumdan kalanlarla idare edicek bacısı biraz büyüyene kadar
Organik pamuk olanlardan çıtçıtlı badilerden başlayabilirsin canım müslin bez filan aldın mı?Bende ne alsam diye düşünüyorum o konuda
Mayısyasoğuk mu olur sıcak mı olur kalın bakıyorum olmaz diyorum ,ince bakıyorum olmaz diyorum ,bilemedim nasıl bisey alsam
Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsemOrganik pamuk olanlardan çıtçıtlı badilerden başlayabilirsin canım müslin bez filan aldın mı?
Bir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsem
Sen neler aldın mesela , muslin bi takım beğendim ama ayı büyüktü
0-3 ay çok bulamadım
Oo sen baya almışsınBir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.
Vakit geçiyor ama sanki geçmiyor gibi geliyor bana daHoş geldin 18.hafta. Yolun yarısına kaldı ikiBana bazen hala inanılmaz geliyor kızlar sizce de öyle değil mi?
Canım ben 14+6 da gittim, Femur boyu: 2,26 , karın çevresi: 10,86 , kafa çevresi: 10,63 , kilosu: 153 gram çıktı. Artık büyüdüğü için kafadan popoya bakılmayacak ölçümler böyle olacakmış, sonradan baktığımda Femur Boyu x 7 = bebeğin boyu diye okudum. Benim kız oldukça önde gidiyor en başından beri 8 ila 10 gün kadar, uzun bir bebek olacak dedi doktorKızlar 16. Haftalarda olanlarınız var ise bebekleriniz kaç cm çıktı acaba? Gelecekteki boyu nasıl olur diye ayrıntılı ultrosandan sonra mı yorum yapılıyor
Benim doktorum için livde Medical pointte, ikisi içinde aynı dediler.bu gaziantep medical point fiyatı mı
MaşallahCanım ben 14+6 da gittim, Femur boyu: 2,26 , karın çevresi: 10,86 , kafa çevresi: 10,63 , kilosu: 153 gram çıktı. Artık büyüdüğü için kafadan popoya bakılmayacak ölçümler böyle olacakmış, sonradan baktığımda Femur Boyu x 7 = bebeğin boyu diye okudum. Benim kız oldukça önde gidiyor en başından beri 8 ila 10 gün kadar, uzun bir bebek olacak dedi doktor
Ben ilk 3 ayd 3,5 kilo aldım canım, akşamları çok yiyordum gece özellikle kalkıp atıştırıp yatıyordum. Şimdi akşam yemelerini nispeten azalttım kilom sabit gidiyor.Kızlar kilo almam durmuştu bir aydan fazladır hep aynıydım, bu hafta başından beri 2 kilo birden almışımben daha şimdiden 4 5 kg almışım. Kilom zaten fazlaydı. Nasıl dur diyeceğim bilmiyorum
Ödemdir o canım, üç dört günde 2kilo almak mümkün değil bazen bağırsaklar dolu oluyor veya vücudun ödem tutuyor o yüzden birden kilon artı gösteriyor. Akşamları yeşillik arttır ve bikaç gün tuz ve baharatı azalt fark göreceksinKızlar kilo almam durmuştu bir aydan fazladır hep aynıydım, bu hafta başından beri 2 kilo birden almışımben daha şimdiden 4 5 kg almışım. Kilom zaten fazlaydı. Nasıl dur diyeceğim bilmiyorum
Ben atıştırma yapıyorum diyemem, meyve çok sevmiyorum mecburen yemeye çalışıyorum, aburcubur yemiyorum, kuruyemiş aklıma gelirse yiyorum faydalı olsun diye. Karbonhidratı çok kaçırıyorum galiba ben yaBen ilk 3 ayd 3,5 kilo aldım canım, akşamları çok yiyordum gece özellikle kalkıp atıştırıp yatıyordum. Şimdi akşam yemelerini nispeten azalttım kilom sabit gidiyor.
İnşallah ya, kilolu olunca bir de daha çok insanların kilo alma söylemine maruz kalıyorum daha çok stres oluyorum.Ödemdir o canım, üç dört günde 2kilo almak mümkün değil bazen bağırsaklar dolu oluyor veya vücudun ödem tutuyor o yüzden birden kilon artı gösteriyor. Akşamları yeşillik arttır ve bikaç gün tuz ve baharatı azalt fark göreceksin
İnsanların hiç bir söylediğine sakın kulak asma, hayatının en önemli dönemindesin ve bebeğinle sen sağlıklı olduğun sürece aldığın kilo kimseyi ilgilendirmez. Bak ben 25 kilo verdim yaklaşık 8 ayda bundan 2 sene önce, hashimoto sebebiyle kilo almaya başlamıştım pandemi de tuzu biberi oldu. Resmen zorbalandım insanlar tarafından yaşın çok genç falan :) sonra tamamen araştırarak, kitaplar okuyarak aralıklı oruç ve düşük karbonhidratlı beslenerek 25 kilo verdim diyetisten desteği olmadan ve neden birden zayıfladın hastamısın demeye başladılarİnşallah ya, kilolu olunca bir de daha çok insanların kilo alma söylemine maruz kalıyorum daha çok stres oluyorum.
her gün iş yerinde duyduğum laf kilo aldınİnşallah ya, kilolu olunca bir de daha çok insanların kilo alma söylemine maruz kalıyorum daha çok stres oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?