- 10 Mayıs 2024
- 711
- 781
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.741
Tuzlu su ile gargara çok iyi gelmisti bana ve ıhlamurKızlar çok kötü hasta oldum, boğazım çok kötü grip de oldum ne yapabilirimboğaz acımdan uyuyamadım da
Bende uzanıp ayaklarımı kaldırınca göbeğimin oralarda hissediyorum ama onun haricinde aşağılardaGünaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bebişimin hareketlerini hissediyorum, gün boyu değil ama arada oluyor. Karnım yukarı çıktı yavaş yavaş, birkaç kez göbek deliği hizamda hissettim ama sonra yine aşağıda hissetmeye devam ettim. hala öyle oluyor. Hareketleri aşağıda hissetmem normal mi sizce?
Benimde 2 kez öyle olsu yaValla canım bazen benimki tam aşağıya ittiriyor gibi, kontrolüme az aldı onu da sorcam ben asıl ondan endişeleniyorum. Bildiğin fırt diye çıkacak gibi oluyormuhtemelen o kadar kolay çıkmaz tabii de insanı geriyor. Sürekli olmuyor neyseki geçiyor, dışardan gördün mü hiç hareketini :) 2 gün önce ilk defa gördü eşimde resmen çıldırdık aşırı güzel bir hismiş
Resmen aşağıya 2 tekme attı, korktum ayaklarımı yukarı kaldırdım hemen
Detaylı için doktorum 22 ve 23.haftalari önerdi tatlım banaSelam kızlar 18+4 ten bildiriyorum acayip iştahım açık kilolar fazlasıyla gelmeye başladı. Ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlarım hangi hafta gittiniz 20 de gitmeyi düşünüyorum ben
Çarpıntı bugün oldu bende deKizlar iyi akşamlar çarpıntısı olan var mı aranızda nefes alıp verdikten sonraki o saliselik boşlukta hissediyorum dinlenirken bir de bugün burnum kanadı bayağı bi hamilelikten sanırım o da
Ben aşıdan kaynaklı mi acaba diye düşünmüştüm
Burun kanaması da hamilelikten tatlım bende de oluyor ara ara