• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Dünden örnek vereyim
Öğlen 11e kadar uyuyup uyandık
13.00de uyuttum 14.00da uyandı (kapıyı falan çalan oldu uykusu bölündü)
Birkaç kere rahatsız edildiği için geri uykuya dönmesi zor oldu.
18.00de uyudu 00.00’da uyandı
01.00de uyudu 05.00’da uyandı
05.00-07.00 ye kadar biraz emdi biraz uyudu
07.00’de uyandı tamamen tekrar emdi şimdi uyutmaya çalışıyorum😂😂
Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyor 😴

Bizimde dün 40 ı mız çıktı dün gün boyu uyudu bugün sabah 4 den beri Bi uyu Bi uyan helak oldum gözüm açılmıyor büyük oğlum 6 buçukta uyandı şuan sinirlerimi zorluyor deli olacağım küçükten çok büyük mızmız telefonu bana ver diye mızlıyor televizyonda ne güzel çizgi film oynarken bakmıyor illa telefonu alacak
Benimki de hep 4-5te uyanıyo sabah
Sizin iki bebişle daha zor tabii

Uyku düzeni kurmamda en büyük yardımcım süt sağmak oldu.
Emziriyorum sonra sağdığımı 100-120 cc yi veriyorum sonra hemen gazını çıkarıp sallamaya başlıyorum. Uzun uykuları olunca risk vs. oluşturur mu şekeri düşer mi diye doktorumuzla görüştüm bebişi gördü bebeğin gayet iyi olduğunu zaten normalinin bu olduğunu uyuduğu zaman uyandırmamam gerektiğini söyledi.
Anladım canım bizde o düzeni oluştururuz inşallah, sizinki de değişmesin hep böyle güzel ilerlesin 😊🙏

Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyor 😴
Bebişiniz kaç günlük?
18den gece 1e kadar uyumuyor.
1den sabah 7ye kadar 3-4 defa kalkıyorsa bence ya sancısı vardır ya da tam doymadığından derin uykuya geçemiyordur bence. Sağım yapıp gece sağdığın süt vermeyi dene bence canım

Uyku düzeni kurmamda en büyük yardımcım süt sağmak oldu.
Emziriyorum sonra sağdığımı 100-120 cc yi veriyorum sonra hemen gazını çıkarıp sallamaya başlıyorum. Uzun uykuları olunca risk vs. oluşturur mu şekeri düşer mi diye doktorumuzla görüştüm bebişi gördü bebeğin gayet iyi olduğunu zaten normalinin bu olduğunu uyuduğu zaman uyandırmamam gerektiğini söyledi.
Hangi makine canım birde sağımı 4 saat uyuduğu aralıkta mi yapıyorsun

Bebişiniz kaç günlük?
18den gece 1e kadar uyumuyor.
1den sabah 7ye kadar 3-4 defa kalkıyorsa bence ya sancısı vardır ya da tam doymadığından derin uykuya geçemiyordur bence. Sağım yapıp gece sağdığın süt vermeyi dene bence canım
Düzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyor

Düzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyor
Maşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni de 😂 Benimki 40 ı çıktıktan sonra düzene girdi.

Maşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni de 😂 Benimki 40 ı çıktıktan sonra düzene girdi.
Valla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalım 🫣😄 bu günlerde geçecek elbet sonra çok küçüklerdi diye resimlerini bakıp özlem duyarız 🤭🌸

Valla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalım 🫣😄 bu günlerde geçecek elbet sonra çok küçüklerdi diye resimlerini bakıp özlem duyarız 🤭🌸
Aynen öyle ya bi de bebekler de anne babaya benziyo bence
Ben çok uykucu bir bebekmişim yer içer uyurmuşum inşallah bebeğimde bana benzer hep böyle devam eder 😂😂

Back
X