- 7 Ocak 2022
- 575
- 288
- 53
- 41
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.921
Kac derece olursa calpol vermk lazim. Benim oglumda az once oldudaBenim gece ateşi biraz yükselmiştii gece takip edersin umarım hiç olmazda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac derece olursa calpol vermk lazim. Benim oglumda az once oldudaBenim gece ateşi biraz yükselmiştii gece takip edersin umarım hiç olmazda![]()
Benim bu tüp bebekti. Tup bebekle tekrar ugrasmam Allah verir kendiliginden olursa kabulum 2. Diyordum.gecen hafta ne olur ne olmaz diye spiral taktirdimKizlar yeniden cocuk dusunmeye basladiniz mi?? Hhahajaja. Ben diyodum pespese yaparim ama artik hiccc
Kac derecede ilac verdinzkızlar ikinci ay aşılarını olduk bugün oğlanlar yanıyor ilaç da verdim kollarına dikkat ederek suya da soktum ama 38 minnacık düşüp tekrar çıkıyor. ne yapmam lazım?
Bana hemşire 38 olursa bir çay kaşığı ver demiştiKac derecede ilac verdinz
Benim doktorum 37.5 geçerse ver demişti. 38 geçerse gel demişti.Kac derece olursa calpol vermk lazim. Benim oglumda az once olduda
Bende 37.8 de verdim valla ateşten biraz korkuyorumKac derecede ilac verdinz
Ben 37.7 olmuştu ateşi en fazla ben vermedim calpol ,kol bacak ense ıslak havlu ile sildim ,hemşire 38 i görürsen yarım ölçek verebilirsin demiştiKac derece olursa calpol vermk lazim. Benim oglumda az once olduda
Sizin geçti mi yeme sorunu? Bizim reflümüz var sessiz reflü kusmuyor sma asla içmek istemiyor boğazı açıyordur midesi yanıyordur dedi doktor lansor ve Motis şurup verdi bugün yemi başladık inşallah fayda götürürüz şiddetli şekilde reddediyor bizimki eskiden uykuda yerdi artık onu da yemiyorCanım çok sıkıldı ilk ay 1450 kilo aldı 2. Ay 700 gram bu ay hiç emmiyo savaşıyor resmen acaba sessiz Reflü olabilirmi kusması falan yok kafama takıldı şimdi sağıp biberonla zorladım onuda istemiyo 2 gündür kakada yapmıyo grupta bebeği reflü olan varmı dr götürücem bakalım ne diyecek memleketteyiz bide off
Bana hemşire 38 olursa bir çay kaşığı ver demiştiKac derecede ilac verdinz
Evet emmeye başladı ama bu seferde saatte bir emmek istiyo sağsam biberondan içmiyo sütüm yetmiyodami sürekli memede anlamadım sagmakta istemiyorum çünkü biberon tutmuyo süt ziyan oluyo sürekli degisiyo bende şaşırdım ne yapicagimiSizin geçti mi yeme sorunu? Bizim reflümüz var sessiz reflü kusmuyor sma asla içmek istemiyor boğazı açıyordur midesi yanıyordur dedi doktor lansor ve Motis şurup verdi bugün yemi başladık inşallah fayda götürürüz şiddetli şekilde reddediyor bizimki eskiden uykuda yerdi artık onu da yemiyor
Evet çok mızmız hep kucakta uykusuzluktan canı çıkıyor ama uyumamak için direniyorKızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara![]()
Benimkininde gündüz uykuları çok az canım hep uyanık kalmak istiyo ama uykusuda geliyoKızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara![]()
Geçmiş olsun canım neyi var??Benim küçük oğlum hasta olmuş ya nasıl öksürüyor aşırı sıcak diye dün vantilatör çalıştırdık hemen kapmış normalde sabitlerdim dün eşim sabitlemedi hasta ettik
Ben 40. Günden itibaren girdim. Ama havuza girmiyorum. Bir de ıslak mayo ile kalmıyorum hiçbir şey olmadı aksine çok rahatladımKızlar denize gidiyomusunuz??ben daha hiç girmedim yarın canım istiyo ama suya girmektende korkuyorum bişey olmaz heralde 2 ay geçti
Benim de 2 gündür aynı canım yalnız değilsinKızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara![]()
Ben memleketteyim hergun gidiyorumKızlar denize gidiyomusunuz??ben daha hiç girmedim yarın canım istiyo ama suya girmektende korkuyorum bişey olmaz heralde 2 ay geçti
Benim oğlan bi gün uyuyorsa 2 gün uyumuyo değişiyo sürekliKızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara![]()
Kendisini değil de aparatını ilk oğlumda kullanmıştım. İkinci de de kullanıyorum bi oyuncağın içine koydum.Kızlar aranızda budizz kullanan var mı
Henüz girmedim ama Dr sıkıntı yok dedi banaıslak kalmamak lazım dedi o kadarKızlar denize gidiyomusunuz??ben daha hiç girmedim yarın canım istiyo ama suya girmektende korkuyorum bişey olmaz heralde 2 ay geçti