- 19 Eylül 2024
- 1.492
- 1.802
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.941
Kizlar benim.hesabimi bloke ettiler yeni alabildimm nabersinizzzzz cok ozledim sizlerle sohbet etmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öksürüyor canım öksürdükçe de ağlıyor boğazı ağrıyor sanırım vantilatörün rüzgarı çarptı sanırımGeçmiş olsun canım neyi var??
Bakır mı hormonlu mu taktırdınız çok acıyor mu acaba benim de haftaya randevum varBenim bu tüp bebekti. Tup bebekle tekrar ugrasmam Allah verir kendiliginden olursa kabulum 2. Diyordum.gecen hafta ne olur ne olmaz diye spiral taktirdim![]()
Sürekli mi açık kalıyor canım yoksa uyuyunca kapatıyor musun nasıl kullanıyorsunBenim oğlan bi gün uyuyorsa 2 gün uyumuyo değişiyo sürekli
Kendisini değil de aparatını ilk oğlumda kullanmıştım. İkinci de de kullanıyorum bi oyuncağın içine koydum.
Henüz girmedim ama Dr sıkıntı yok dedi banaıslak kalmamak lazım dedi o kadar
Aaa seni göremedik evet bayadır. Niye bloke oldu kiKizlar benim.hesabimi bloke ettiler yeni alabildimm nabersinizzzzz cok ozledim sizlerle sohbet etmeyi
Kıyamam doktora sordun mu ne yapabilirsin diyeÖksürüyor canım öksürdükçe de ağlıyor boğazı ağrıyor sanırım vantilatörün rüzgarı çarptı sanırım
Hic bilmiyorum canim 1 aydir ugrastim belki biyete kufurlu birsey yazdiysam ondan olabilir diye dusundumAaa seni göremedik evet bayadır. Niye bloke oldu ki![]()
Tekrardan hoş geldinBebisler nasil bizde dun 2. Ay asilarimizi olduk teyzeleri hem anne sutu hemde mamayla devam ediyoruz sureci zor atlatmadik hic ateslenmedik sadece bacak agrisi var sanirim biraz huysuzdu surekli emmek istedi bugun keyfimiz yerinde![]()
Sonuçları gösterebildiniz mi? İnşallah her sey yolundadır.. Ateş ilk gün oluyor genellikle 2. gün daha iyi oluyorlar. Umarım kolay geçer.Kızlar herkese iyi akşamlar daha önce yazmıştım bebeğimle alakalı bir sıkıntımiz var diye eeg çekildi evde çektirdik ama sonuçları daha gösteremedik bişey çıkmayacak inanıyorumsağlık ocağından aradılar aşı için bende durumu söyledim aşıyı erteldik verem aşısı ilk üç da yapılması gerekiyormus diğer aşılar bekleyebilir dedi verem aşısı sonrası ateş falan oldumu aşı olanlar korkuyorum çünkü ateşi yukselrde bı sorun olur diye bu arada bizim küçük bey dönmeye de başladı
kızım 5. Ayda dönmüştü aceleci çıktı ogluş
Ay niye bloke etmişler bayaaaadır yoktunnnnnKizlar benim.hesabimi bloke ettiler yeni alabildimm nabersinizzzzz cok ozledim sizlerle sohbet etmeyi
Bugün sabah başladı öksürmeye canım acile de gitmedim şuanlık bol emzirmeye çalışıyorumKıyamam doktora sordun mu ne yapabilirsin diye
Hoş geldin canımKizlar benim.hesabimi bloke ettiler yeni alabildimm nabersinizzzzz cok ozledim sizlerle sohbet etmeyi
Tekrar hosbuldumTekrardan hoş geldin
Sevindim iyi olmasınabir iki güne toparlıyorlar aşı sonrası. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
sanirim bi forumda kufur yazmisimAy niye bloke etmişler bayaaaadır yoktunnnnn
Coook tatlı maşallah kuşumaPrensesim size merhaba diyor teyzeleri![]()
Maşallah boncuk yaPrensesim size merhaba diyor teyzeleri![]()