- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.041
Kizlar menenjit ve rota ayni anda agir geldi benimkine. Menenjitte ozellikle bexero cok ates yapabiliyormus aklinizda olsun. Bir anda cikiyor hic yavas yavas da degil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel öyle uyuması hem bebek için hem anne içinBenim bebeğim de 2.ayını geçtiğinde 6 saat falan uyuyordu bazen 4.saatte yine kendi uyanıp beslenme istiyordu. Şuan 8 saate kadar uyuyor 93 günlük oldu bugün
Sesten etkilenebilir canım benim kızımda sessizliği seviyoBi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum
Tek seferlik yatırılan 5 bin tl doğum parası halk bankasından çekiliyorKızlar bu doğum yardımı paralarını sadece ptt den mi çekiyorsunuz Halkbank’tan da çeken var mı ya
Benim ilk oğlum da öyleydi alarm kurmuş gibi 2 saatte 1 kalkardıBi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum
Ben başladım kısa süreli markete falan giderken hoşuna gitti benim paşanınCanlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
Arkadaşım halkbankasından aldı 2. ÇocukKızlar bu doğum yardımı paralarını sadece ptt den mi çekiyorsunuz Halkbank’tan da çeken var mı ya
İlkimin uykusu hiç olmazdı zaten genelde gece uyanık olurduk burnumdan getirirdi bu yine ona göre iyiBenim ilk oğlum da öyleydi alarm kurmuş gibi 2 saatte 1 kalkardı
Ben başladım kısa süreli markete falan giderken hoşuna gitti benim paşanın
Arkadaşım halkbankasından aldı 2. Çocuk
Aa tmm çok teşekkürler canımİlk öğretmenim ailem uygulamasından canım çocuklarım kısmı var çocuğun ismine tıklayıp bakacaksın
Canım ben ergobaby aldım bebeğim 5 kg kafasını tutamıyor daha tam o yüzden henüz kullanılabilir değil sanki böyle bir ay sonra daha iyi olacak biz 3 aylık olduk düzeltilmiş yasla 2.5Canlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
Gazdan dolayı olabilir mi acabaİlkimin uykusu hiç olmazdı zaten genelde gece uyanık olurduk burnumdan getirirdi bu yine ona göre iyi
Evet onun gazı çoktu 8 ay geçmedi bunda şimdilik gaz sorunu kalmadı gibiGazdan dolayı olabilir mi acaba
Senin yattı mı ki canım benim hala incelemede yazıyor. 1 ayı biraz geçti başvuru yapalı ne bekliyorlar anlamadımKızlar bu doğum yardımı paralarını sadece ptt den mi çekiyorsunuz Halkbank’tan da çeken var mı ya
Bizde yarın aşı olacağız çok tedirginimSelam kızlar biz de bugün 2 ay aşılarımızı olduk toplam 3 tane. Huysuzlugumuz var bi kaç gündür bakalım inşallah ateş yapmaz sizler napiyorsunuz
Peki canım 1 2 ay sonra çeksem olur mu acaba para bekler değil mi oradaTek seferlik yatırılan 5 bin tl doğum parası halk bankasından çekiliyor
Ayın 1 inde ödemeler yatacakmış canım benim e devlette başvurunuz onaylandı diyor, ilk öğretmenim ailemde ise bu şekildeSenin yattı mı ki canım benim hala incelemede yazıyor. 1 ayı biraz geçti başvuru yapalı ne bekliyorlar anlamadım
Ben kimliği çıkarır çıkarmaz yapmıştım başvuru daha yeni yeni görüyorum bu şekilde canım iki aya yakın olacak ben başvuru yapalıSenin yattı mı ki canım benim hala incelemede yazıyor. 1 ayı biraz geçti başvuru yapalı ne bekliyorlar anlamadım
Olur bende 1 ay sonra çekmiştim sorun olmamıştıPeki canım 1 2 ay sonra çeksem olur mu acaba para bekler değil mi orada
Ayın 1 inde ödemeler yatacakmış canım benim e devlette başvurunuz onaylandı diyor, ilk öğretmenim ailemde ise bu şekilde
Tamam canım teşekkür ederimOlur bende 1 ay sonra çekmiştim sorun olmamıştı