- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.241
genelde emzirip üstüne veriyorum ben 100-120 içiyor. Açken verdiğimde 120 yetmiyor emmek istiyor.Kızlar bşy sormak istiyorum. Bebeğiniz mama içiyorsa yada sağdığınız süt 1 seferde kaç cc içiyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde emzirip üstüne veriyorum ben 100-120 içiyor. Açken verdiğimde 120 yetmiyor emmek istiyor.Kızlar bşy sormak istiyorum. Bebeğiniz mama içiyorsa yada sağdığınız süt 1 seferde kaç cc içiyor acaba
Bizim de dişlerin dip kısımları şişmiş. Hafif beyazlamış. Dişler yukarı doğru hareket ediyor herhalde. Acayip bir salya ve ısırma isteği var . Bazen elimi kapıyor kemiriyorBen de bugün kontrole götürdüm hiç bi sıkıntk yok diş yapısı olusmaya baslamıs o yüzden de huzursuz olabilir dedi damakları beyaz beyaz oldu sizler de bakın bakalım
Benim oğlum da ilk Zamanlar vardı bende yine bu durumu kafama takmıştım ama 40 insan sora yapmadı bidaha sürekli tavana bakıyordu demi benimki öyleydi ama dedgim gibi artık öyle yapmıyorKızlar ya benim oğlan sürekli yukarıya bakıyor yatarken bizi takip ediyor göz teması kuruyor aguluyor ama ayağa kaldırdığımda sürekli kafası yukarda hiç bize bakmıyor tavana bakıyor boynunu da tutabiliyor sizinkiler nasıl 1 hafta sonra 3 aylık olacak
Bizimki biraz uzun sürdü ben takmıyordum da teyzem kafamı kurcaladı yüksek yastık da yatır da bakmasın havaya dedi ondanda düşüyor diye yapmadım bizim de geçer inşallah yaBenim oğlum da ilk Zamanlar vardı bende yine bu durumu kafama takmıştım ama 40 insan sora yapmadı bidaha sürekli tavana bakıyordu demi benimki öyleydi ama dedgim gibi artık öyle yapmıyor
Benim oğlanda da beyazlıklar var gibi 4-5 gündür ağzı aşırı sulanıyor ve her şeyi ağzına götürüyor sizin de mi öyleBu hemem diş cıkaracagı anlamına gelmiyormus damaklar dişe kendini hazırlamaya baslamıs
Ben akşam yatmadan içiyorum canım aynı saatte hergünCerazette nasıl kullanılıyor
Belli bir dönem yapıyorlar canım ama bizde tavanlar desenli oyüzden bakıyor:) kucaktaykenKızlar ya benim oğlan sürekli yukarıya bakıyor yatarken bizi takip ediyor göz teması kuruyor aguluyor ama ayağa kaldırdığımda sürekli kafası yukarda hiç bize bakmıyor tavana bakıyor boynunu da tutabiliyor sizinkiler nasıl 1 hafta sonra 3 aylık olacak
Allah yardımcınız olsun şu kabullenme evresine bir de ben gelebilsem müthiş bir oh çekeceğimBi süre bu miktarda kalırlar benim bebegimde de aynısı oldu 3.ayi dolana kadar 120 ml civarı içiyordu son 10 gündür mide kapasitesi arttı doymuyor. Sağım yapıyorum ama emmek istemeyince düzenli sağımda olmuyor. Şuan 4.ay atağı yaşıyoruz yapışık ikiz gibiyiz kucağımdan inmiyor tek bakıyorum tek bakınca bazı şeyler yürümüyor maalesef kabullendim olduğu kadar
Bnmde anca o kdr çıkıyor canımBenim bebeğim 160-180 arası içiyor sütümde azaldı meme reddi oldu bizde sağım yapınca 60-70 ml civarı çıkıyor günde 2 kez sağım yapıp sütümü veriyorum
Doğumdan kaç gün sonra kullanmaya başladınizBen akşam yatmadan içiyorum canım aynı saatte hergün
Sana kocaman sarılıyorumBnmde anca o kdr çıkıyor canım
O zaman daha dinlenmiş, sakin ve kendini akışına bırakacağın için bebeklerin de ekstra mutlu olacak kendine bir şans verAllah yardımcınız olsun şu kabullenme evresine bir de ben gelebilsem müthiş bir oh çekeceğim
Bende çok stres yaptım emmiyor sütüm azalacak azaldı diye zaten doğum yaptığımdan beri hiç öyle çok sütüm olmadı Max gördüğüm miktar 100 ml di geçen aya kadar yetiyordu tabi emmeyince bende de stresi oldu 3 saatte bir sagim yapacak zamanımda olmuyor. Dedim artık olduğu kadar yapacak bişey yok emse bende mutlu olacagim ama zorladikca daha çok hırçınlaşıyor bebeğim. Bende uyuduğu zamanları kollayip veriyorum şimdilik. Sizde stres yapmayın bebeğiniz nasıl mutluysa öyle olsunAllah yardımcınız olsun şu kabullenme evresine bir de ben gelebilsem müthiş bir oh çekeceğim
Bizim öyle bişey de yok yüzümüze bakmıyor karşısında olsak bile yatarken bakıyor tek bizeBelli bir dönem yapıyorlar canım ama bizde tavanlar desenli oyüzden bakıyor:) kucaktayken