- 25 Ekim 2022
- 1.119
- 914
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.401
Hayır kenarları döküldü çok yoktu bıngıldak kısmındaki saçlar biranda uzadıBebişin saçlarını kestin mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kenarları döküldü çok yoktu bıngıldak kısmındaki saçlar biranda uzadıBebişin saçlarını kestin mii
Aaa sanki kesilmiş gibi duruyorduuuuHayır kenarları döküldü çok yoktu bıngıldak kısmındaki saçlar biranda uzadı
Herkes öyle zannediyor ama saçı bu şekildeAaa sanki kesilmiş gibi duruyorduuuu
Eşitleniyor canımHerkes öyle zannediyor ama saçı bu şekildeyanları vardı aslında ama döküldü üst kısım birden çok uzadı ama eşim keselim tamamen hepsi bir çıksın diyor ben kestiremiyorum
Umarım uzar ama benim kızda böyleydi bir yaşında falan cikmaya başlamıştı dökülen saçlarıEşitleniyor canımbizimde önce üstler döküldüü yanlar vardıı, sonra yanlar döküldü üstler uzadıı
şuan eşitt gibii ama
Şuan balkondayım ama soğuktan durulmuyor 1 hafta oldu eve taşınalı ilk defa dışarı çıkalım dedik geri eve kaçıp geldik yatarken her tarafı kapattığım halde buz gibi hava merkez böyle değil ama toki evlerini köylere yapıyor ya ondan soğuk sanırım yüksek bölge olduğu içinÜşümüş olabilir kıyamam. Ne güzel serin buralar cehennem
Biraz erkenci davranmış senin kız ama normal kimi dişini üstten çıkarmaya başlar bizde diş üstten çıkarsa inatçı olur derler tabii sadece söylenti Allah sağlam inci gibi dişler nasip etsin kendisineKızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya
Biz yaptırmadık canım drumuz erken demişti 3. Ay kontrolünde nefroloji doktorumuz da bekleyin dedi olursa böbrek için işlem gerekirse o anda yapılır 2 kez anestezi olmasın dedi sol böbrekte büyüme var bizimGünaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?
Bazı bebeklerde oabiliyomuş canımKızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya
Normal bazı bebişlerde olabilirKızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya
Bız 41 günlükken yaptırdık. Çok rahat geçti. İlk gün bıraz agladı gıbı oldu ama sonrasında sorun olmadı. Tabı bakımına dıkkat ettık sabah akşam kremını sürdük. Her bezı actıgımda da uzerıne bir iki damla kantoran ya da zeytunyagı damlattım kı kuruyup beze yapısmasın dıye. Bır de bır numara büyük bez takmıstım rahat etsin diye.Bır hafta içinde ıyılestı. Iyıkı erken yaptırmısım.Günaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?
Uyuyabilir sorun olmaz. Bizimki de bazen uyuyorMerhaba kızlar bebişleriniz gece beslenmeden kaç saat uyuyorlar? Ben 5 saate çıkarmıştım ,dün telefonum kapanmış 7 saat 20 dk uyumuş.bazı doktorlar uyuyabilir diyorr ama yinede tedirgin oldum.
4. Aydan sonra kesintisiz uyumalar başlayabilir canım inşallah ben de o günleri görürüm haftaya okullar başlayacak gece uyumazsa vay halimeMerhaba kızlar bebişleriniz gece beslenmeden kaç saat uyuyorlar? Ben 5 saate çıkarmıştım ,dün telefonum kapanmış 7 saat 20 dk uyumuş.bazı doktorlar uyuyabilir diyorr ama yinede tedirgin oldum.
Uyuyabilir sorun olmaz. Bizimki de bazen uyuyor![]()
Ayy sevindim teşekkür ederim bende yakında 6 saate çıkarırım diyordum aşama aşama uzattım süreyii ama bir anda böle uyuyakalınca tedirgin olmuştumm4. Aydan sonra kesintisiz uyumalar başlayabilir canım inşallah ben de o günleri görürüm haftaya okullar başlayacak gece uyumazsa vay halime![]()
Aa öylemii o durumda sık sık besleyin diyorlarr sen devam et o şekilde canım ,çok şükür öle bir sorun olmadı sabah bezi doluydu.Aslında ben bilinçli uzatmaya başlamıştım önce 4 saat sonra 5 saat yaptım.ay başındada 6 saat yapacaktım çünkü belli bir aydan sonrada gece beslenmesini önermiyorlar,kesmek gerekiyor die biliyorum ama bir anda böyle oluncaa sorayım dedimBenım oğlan öyle uzun uyuyunca ertesi güne illa susuzluğa bağlı turuncu lekeler oluyor bezınde o yüzden 4 saatı asla gecırmıyorum. Doktor öyle dıyor ama bunlar çok küçük bebek. Uyandırmadan kucağıma alıp mememı verıyorum nasıl emıyor durmadan demek ki acıkıyor ama uyanmıyor. Zaten doyunca bırakıyor kaldığı yerden uyumaya devam edıyor
Ben de oyle, maksimum 3 saatte bir veriyorum. Ishal oldu susuzluk yasamasin diye 2 saatte bir verdim hatta.Benım oğlan öyle uzun uyuyunca ertesi güne illa susuzluğa bağlı turuncu lekeler oluyor bezınde o yüzden 4 saatı asla gecırmıyorum. Doktor öyle dıyor ama bunlar çok küçük bebek. Uyandırmadan kucağıma alıp mememı verıyorum nasıl emıyor durmadan demek ki acıkıyor ama uyanmıyor. Zaten doyunca bırakıyor kaldığı yerden uyumaya devam edıyor