• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
İki gündür var bizde de memeyi emiyor süt gelmeye başlayınca koparıyor kıyameti yani tazyikli gelmiyor süt, az da değil normal geliyor yani umarım uzun sürmez bu durum yoksa sütüm azalir diye korkuyorum verimli bir emme yok🥺
Bizim yaklaşık 3 haftadır öyle ve biz ilk memeye gelirken de sıkıntı yaşıyoruz

Kızlar bir aydır çok kötü bir durumun icindeyiz bir aydır mahvolmuş durumdayım hepinizden dua istiyorum yarın ogluma eeg çekilecek oğlumda doğuştan uyku myoklonusu vardı epilepsi ile bağlantısi olabilir dediler 45. Gün oğlum ard arda moro refleksi oldu ama kasılır gibiydi videoya aldim cocok nörolojiye gittik gösterdik nöbete benziyor dedi yarın eeg çekimi yapılacak ama bitmiş durumdayim üzüntüden sütüm azaldi inşallah sadece moro refleksidir çok korkuyorum 😔
Merhaba, sonucunuz ne oldu ?

Eeg sonucumuz temiz çıktı çok şükür canım
Çok şükür, Rabbim evlatlarımızla sınamasın. Bizim de bu duruma benzer birşeyler oldu geçtiğimiz cumartesi. Öncesinde ben de Eeg çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Çekimin ertesi günü çok değişik hareketler oldu yavrumda. Böyle sakin sakin dururken birden bir sıçrama, korkulu gözler, ayaklarını karnına toplayıp , kollarını yana açıp el parmaklarını da komple açıp ağlamaya başlamıştı. Gün içinde de ara ara olmuştu. Çok korktum . Ama 2 gündür öyle bişey olmadı. Videoyu doktora attım . Bu nöbet değil , reflüde böyle hareketler olabilir dedi. Boğazına süt gelince boğulacağından korkar dedi. Eeg si çok güzel 2.bir görüş alabilirsiniz dedi. Kızdı bana. ☺️

Kızlar ya çok ciddi bir meme reddi yaşıyoruz dolaşarak emzirmekten bacaklarım koptu
Benim oğlanda solu kolay kolay almıyordu 2 gündür sağda aynı yapıyor bağırarak ağlıyor şimdi ayakta emzirmeyi denedim tuttu oturunca yine aynı dalana kadar ayakta durup oturdum ama öyle emzirmem ki alışmasa iyi ama öyle böyle ağlamıyor dün Rum kaleye gittik orayı bilirsin ağlıyor diye durmadan geri geldik o yolu çektiğimiz yanımıza kar kaldı

Yok her doktorun farklı sanırım . Doktorumu aradım 4. Aydan sonra baktırıyormuş o hastalarına. Zaten bende araştırdım bahsettiğiniz muayene 3-6 ay arası yapılabilir .
Bilmiyorum valla canım benim doğum yaptığım hastane de 1 aylıkken yapıyor herşeyi

.
Çok şükür, Rabbim evlatlarımızla sınamasın. Bizim de bu duruma benzer birşeyler oldu geçtiğimiz cumartesi. Öncesinde ben de Eeg çektirmiştim. Temiz çıkmıştı. Çekimin ertesi günü çok değişik hareketler oldu yavrumda. Böyle sakin sakin dururken birden bir sıçrama, korkulu gözler, ayaklarını karnına toplayıp , kollarını yana açıp el parmaklarını da komple açıp ağlamaya başlamıştı. Gün içinde de ara ara olmuştu. Çok korktum . Ama 2 gündür öyle bişey olmadı. Videoyu doktora attım . Bu nöbet değil , reflüde böyle hareketler olabilir dedi. Boğazına süt gelince boğulacağından korkar dedi. Eeg si çok güzel 2.bir görüş alabilirsiniz dedi. Kızdı bana. ☺️
Amin canım 🤲🏻

Benim oğlanda solu kolay kolay almıyordu 2 gündür sağda aynı yapıyor bağırarak ağlıyor şimdi ayakta emzirmeyi denedim tuttu oturunca yine aynı dalana kadar ayakta durup oturdum ama öyle emzirmem ki alışmasa iyi ama öyle böyle ağlamıyor dün Rum kaleye gittik orayı bilirsin ağlıyor diye durmadan geri geldik o yolu çektiğimiz yanımıza kar kaldı
4. Atak haftasindayiz ve en zor atak gibi 🤷🏻‍♀️

İdrar değil de ben hastalandım Bebegımın de boğazı kızarmıştı doktor bize de aynısını vermişti sabah aç karına veriyordum ben. Bebek uyanınca hemen onu verin uykuluyken.
15dk vs oyalayın sonra emzirin ben öyle yapıyordum
Hastanede yatiyoruz cumadan beri. Idrar yolu enfeksiyonu. Yuksek cikti enfeksiyon.bobrekde sıkıntı cikti.

Kızlar nasılsınız bebişleri denize götüren oldu mu
Gidicez de yüzme can simidi alsam mı diye düşünüyorum suyu çok seviyor oğlum belki 5-10 dk zaman geçirir diye düşünüyorum

Gidicez de yüzme can simidi alsam mı diye düşünüyorum suyu çok seviyor oğlum belki 5-10 dk zaman geçirir diye düşünüyorum
Bizde 5 Eylül 19 eylül arası tatile gideceğiz nasıl olacak çok merak ediyorum🤷🏻‍♀️oğlum gezmeye alışkın ama ilk kez deniz tatili olacak uv korumalı mayolar oluyor kapalı onlardan almanı öneririm

Bizde 5 Eylül 19 eylül arası tatile gideceğiz nasıl olacak çok merak ediyorum🤷🏻‍♀️oğlum gezmeye alışkın ama ilk kez deniz tatili olacak uv korumalı mayolar oluyor kapalı onlardan almanı öneririm
Şimdiden iyi tatiller dilerim Aldım canım bende bakalım inşallah kısa da olsa denize sokabiliriz 😍

Boz günübirlik sile ye gitmiştik sadece mayo bez almıştım bide LCW den muslin bi panco 2 yaş :) kucagimizda 5-10 dk soktuk çok mutlu oldu çıktığımız gibi de evden goturudgumuz 5 lt suyu döktük :) gün boyu golgede ve manuel ana kucağında tuttuk üstüne muslin bez atiyordum yanmasın diye.. güzel ama yok emzirmesi yok süt sağması yok mama hazırlığı bidaha gitmedim 😁

Boz günübirlik sile ye gitmiştik sadece mayo bez almıştım bide LCW den muslin bi panco 2 yaş :) kucagimizda 5-10 dk soktuk çok mutlu oldu çıktığımız gibi de evden goturudgumuz 5 lt suyu döktük :) gün boyu golgede ve manuel ana kucağında tuttuk üstüne muslin bez atiyordum yanmasın diye.. güzel ama yok emzirmesi yok süt sağması yok mama hazırlığı bidaha gitmedim 😁
Pancoyla soktum ben :)

Kızlar doğumdan beri 4.reglim şaka gibi en son 1 ağustosta olmuştum.. dün hep ağladı uyumadı bende atakta sandım meğerse sütüm azalmış aç kalmış 😔 bugün mama verdim uyuyor..

Ben 1 ay memlekette kaldım hergun kızımı götürüp 5 dakika soktum ama benim götürdüğüm yer memlekette ve tenha biyer eşim havuz gibi yaptı taşlarla çok sıcak oldu boyun simidi ile soktuk biz yeter artık demesek hiç sesi çıkmıyordu çok keyif aldi

Aa bu 5 litre olayını sevdim deniz kenarındaki duşlar hep soğuk oluryaa hemen odaya çıkarız diye düşünüyordum:)

Back
X