• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Peki güneş kremini ne aldınızz ben doğmadan herşeyi sebamed almıştım sonra doğal olsun diye siveno ve incia aldım diğer ürünleri ama güneş kremi sebamed var elimde kullansammı bilemedim🤷🏻‍♀️

Peki güneş kremini ne aldınızz ben doğmadan herşeyi sebamed almıştım sonra doğal olsun diye siveno ve incia aldım diğer ürünleri ama güneş kremi sebamed var elimde kullansammı bilemedim🤷🏻‍♀️
Bizim doktorumuz güneş kremi kullanmamızı önermedi canım
ilk söylediğimde al demişti son muayenede alma kullanma bebeğe dedi kararsız kaldım çok hassas cildi

Bizim doktorumuz güneş kremi kullanmamızı önermedi canım
ilk söylediğimde al demişti son muayenede alma kullanma bebeğe dedi kararsız kaldım çok hassas cildi
Evet canım 6 aydan önce önerilmiyor aslında bizim doktorumuzda önermiyor ama madem tatile gideceksin ve denize sokacaksın temiz içerikli güneş kremi kullan dedii sonuçta güneş daha zararlı bebek için

Boz günübirlik sile ye gitmiştik sadece mayo bez almıştım bide LCW den muslin bi panco 2 yaş :) kucagimizda 5-10 dk soktuk çok mutlu oldu çıktığımız gibi de evden goturudgumuz 5 lt suyu döktük :) gün boyu golgede ve manuel ana kucağında tuttuk üstüne muslin bez atiyordum yanmasın diye.. güzel ama yok emzirmesi yok süt sağması yok mama hazırlığı bidaha gitmedim 😁
Bizde bugün günü birlik gittik kaynanam gili de görürdü çocuklara bakarlar diye benden çok tatil yaptılar ilk korktular su dalgalı diye sonra da çıkmadılar küçüğü gidince 2 kez suya soktum sesi çıkmadı çıkınca hemen bez ve üst değişimi yaptım en son geleceğimiz zaman son bir kez daha girdirip üstüne su tutar çıkarız dedim denizin ucuna oturmama dalganın gelmesi bir oldu yüzü gözü kalmadı tuzlu tuzlu yavrum yandı hemen duşa kaçırdım doğru düzgün ememedi de emen çocukla zor oluyormuş

Kızlar doğumdan beri 4.reglim şaka gibi en son 1 ağustosta olmuştum.. dün hep ağladı uyumadı bende atakta sandım meğerse sütüm azalmış aç kalmış 😔 bugün mama verdim uyuyor..
Kıyamam. Ne güzel hemen gözlemlemiş be gerekeni yapmışsınız . Hiç üzülmeyin bebekler her türlü büyüyor. Hiç anne sütü içmemiş çocuklar var öyle düşün . Mama destekli devam edersiniz karnı doysun rahat uyusun daha ne ❤️ Ben gecen ay oldum. Leke gibi geldi çoğunlukla kan çok azdı. Bu 2. Olmuşum ilkine göre daha çok regl gibiyim.
Regl olmak sütü azaltıyor mu ?

Kıyamam. Ne güzel hemen gözlemlemiş be gerekeni yapmışsınız . Hiç üzülmeyin bebekler her türlü büyüyor. Hiç anne sütü içmemiş çocuklar var öyle düşün . Mama destekli devam edersiniz karnı doysun rahat uyusun daha ne ❤️ Ben gecen ay oldum. Leke gibi geldi çoğunlukla kan çok azdı. Bu 2. Olmuşum ilkine göre daha çok regl gibiyim.
Regl olmak sütü azaltıyor mu ?
Öyle doğan büyüyor tabi buna da şükür.. benim 1 ağustosta olduğumda azalmamıştı ama çok tatlı vs yemiştim bilerek hurma vs de azalmasın diye bunda azaldı :( atıyorum tüm gün sağsam hani misal, 800 cc süt çıksa regli zamanı 400-500 E düşüyordur benim anlıyorum ben.. çünkü bi mama bi süt vererek ancak doyuyor saginca da normalde 100 cc falan çıkar 60 çıktı

Öyle doğan büyüyor tabi buna da şükür.. benim 1 ağustosta olduğumda azalmamıştı ama çok tatlı vs yemiştim bilerek hurma vs de azalmasın diye bunda azaldı :( atıyorum tüm gün sağsam hani misal, 800 cc süt çıksa regli zamanı 400-500 E düşüyordur benim anlıyorum ben.. çünkü bi mama bi süt vererek ancak doyuyor saginca da normalde 100 cc falan çıkar 60 çıktı
Çok çok su içseniz nasıl olur acaba 4 litre falan

Bebeğimi kaybettik iki gün yaşadı. Rabbim senin yavruna şifa versin inşallah atlatır.
Başın sağ olsun canım 😔 Allah sabrını arttırsın inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah zamanı gelince 🤲

Kızlar İstanbul’da iyi bir çocuk nöroloji doktoru tanıyor musunuz , özele gittim prof ayrı bir garip devlet hast zaten doktorla değil asistanlar ile sizi görüştürüyor hiç içime sinmedi :(

Olmadı 2800 kilo doğmuştu biraz toparlanması için bekleyeceklerdi ama nasip olmadı. Seninki kaç doğdu hangi hastanede ameliyat ettiriceksin
Benim oğlum 3315 gram doğdu kartal kosuyulu kalp damar hastanesinde ameliyat oldu 12 gundur yoğum bakimda cihazlara bağlı idrar ve kaka tahlileri iyi çıkmış ama daha cihazdan çıkarmadılar bebeğin istedikleri tepkileri vermesini bekliyorlar doktorlar çaresizce beklemek çok acı:(

Kızlar benim bebeğim 4.5 aylık oldu bugün hala dönemiyor üzülüyorum ben mi acele ediyorum acaba

Kızlar benim bebeğim 4.5 aylık oldu bugün hala dönemiyor üzülüyorum ben mi acele ediyorum acaba
Her çocuk farklı canım doğduğundan beri etrafında dönüyordu hiç yatırdığım gibi kalkmadı geçen de Bi baktık yüz üstü dönmüş 3 aylık şuan sabırla bekle zamanı gelince yapar yapması gerekeni

Her çocuk farklı canım doğduğundan beri etrafında dönüyordu hiç yatırdığım gibi kalkmadı geçen de Bi baktık yüz üstü dönmüş 3 aylık şuan sabırla bekle zamanı gelince yapar yapması gerekeni
Benim bebeğim kolikti gazını rahat çıkarsın diye iki eli ve iki ayağını ortaya doğru tutup sağa sola çeviriyorduk biz gazdan dolayı yapmıştık bunu ama bebeğimin erken dönmesine sebeb oldu bunu dene bence faydasını görürsün

Kızlar bebeğim 4 5 gündür sürekli ağlıyor emmek istiyor ama birkaç dakika sonra bırakıyor ağlıyor uykusuna direniyor eli sürekli ağızda neler oluyor bilmiyorum, bazen çıldıracak dereceye geliyorum

Back
X