- 12 Temmuz 2006
- 59.592
- 227.410
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.781
Hanımlar yeterince polemik oldu zaten, devamı gelmesin rica ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde reflümüz var büyüdükçe geçer dedi doktor, ben anlamadım daha da arttı. Hareket ettikçe ne yazıkkı bizimkide sürekli kusuyor. Pazartesi gastroenteroloji doktoruna gidicem. Sorucam doktora. Sizide burdan söylerim. Malesef çok zor bir süreçMerhaba anneler,
Bebeğim düzeltilmiş yaşıyla 3,5 aylık. Günde 2–4 kez fışkırır gibi kusuyor. Keyfi yerinde, kilo alımı normal. Kafa tutma egzersizleri yaptırdığımda kusma artıyor. Çocuk doktoru ve nörolojiye düzenli gidiyoruz, önemli bir sorun saptanmadı.
Açıkçası bu süreç beni duygusal olarak da çok yoruyor her kusma sonrası kendimi suçluyorum ve bazen çaresiz hissediyorum.
Benzer deneyimi olan anneler var mı? Özellikle egzersiz sırasında kusmayı azaltmak için neler yaptınız? Tavsiyelerinizi çok duymak isterim.
Size de çok geçmiş olsunn umarım en kısa sürede sonlanırBizimde reflümüz var büyüdükçe geçer dedi doktor, ben anlamadım daha da arttı. Hareket ettikçe ne yazıkkı bizimkide sürekli kusuyor. Pazartesi gastroenteroloji doktoruna gidicem. Sorucam doktora. Sizide burdan söylerim. Malesef çok zor bir süreç
İstersen doktoruna bi yaz canım ilerlemeden bişey önerir belki, nebulizatör ile hava tutabilirsinKızlar selam nasılsınız ?
Benim bebişim tam 3.5 aylık oldu. Anne sütü alamıyor maalesef sadece mama. Bu gece baya öksürdü şimdi hafif hafif gene öksürüğe devam ediyor. Sabah otri bebe ile burnunu temizledim başka ne kullanayım ? Doktora yazmama gerek var mı bilemiyorum çok yoğun bi öksürük değil çünkü ama belliki okul başladığı gibi büyüklerden şifayı kapmaya başladık sanırım.
Bende aynı durumdayım hoş Bir aydır meme reddi var bizde ve su bı kaç gündür uykuda falanda emmek istemiyor ne yapacağımı şaşmış durumdayimGünaydın kızlar bugün tam 4 ay 25 gunluk olduk . Oğlum normalde 21-21.30da gece uykusuna dalan bir bebek ama iki gündür gece 1-2ye kadar dalamıyordu. Dün gece dişine bakayım dedim ( zaten 2,5 aylıkken şişti alt üst ) alt iki diş atmışsağdaki sola göre daha çok çıkmış ucu
Beslenmesi azaldı iki gündür de sanırım dişten dolayı. Meme iki üç kere emip bırakıyor bende sağdım kaşık biberonla vereyim dedim meme reddi yapmaz umarım bu yöntem. Başka yapabilecegım bişey var mı .![]()
Ateş ya da iştah azlığı yok değil mi?Kızlar selam nasılsınız ?
Benim bebişim tam 3.5 aylık oldu. Anne sütü alamıyor maalesef sadece mama. Bu gece baya öksürdü şimdi hafif hafif gene öksürüğe devam ediyor. Sabah otri bebe ile burnunu temizledim başka ne kullanayım ? Doktora yazmama gerek var mı bilemiyorum çok yoğun bi öksürük değil çünkü ama belliki okul başladığı gibi büyüklerden şifayı kapmaya başladık sanırım.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar bugün tam 4 ay 25 gunluk olduk . Oğlum normalde 21-21.30da gece uykusuna dalan bir bebek ama iki gündür gece 1-2ye kadar dalamıyordu. Dün gece dişine bakayım dedim ( zaten 2,5 aylıkken şişti alt üst ) alt iki diş atmışsağdaki sola göre daha çok çıkmış ucu
Beslenmesi azaldı iki gündür de sanırım dişten dolayı. Meme iki üç kere emip bırakıyor bende sağdım kaşık biberonla vereyim dedim meme reddi yapmaz umarım bu yöntem. Başka yapabilecegım bişey var mı .![]()
Teşekkür ederim onu hep yapıyorum 2 AydırGeçmiş olsunDiş çıkarmaya bağlı uyku bozulması ve emme azalması çok normal diye düşünüyorum . Senin kaşıkla besleme yöntemin gayet iyi genelde emzirme danışmanları onu öneriyor İstersen buzdolabında biraz beklettiğin diş kaşıyıcı ya da soğutulmuş temiz tülbentle diş etine hafif masaj da yapabilirsin.
50 ml sağdım denemek için hepsini içti çok acıkmışBende aynı durumdayım hoş Bir aydır meme reddi var bizde ve su bı kaç gündür uykuda falanda emmek istemiyor ne yapacağımı şaşmış durumdayim![]()
Ayy bende mi sagip versem doğru düzgün tutmuyor iki gündür belim koptu emzirecem diye50 ml sağdım denemek için hepsini içti çok acıkmışmeme verdim ardından tuttu şuan . Uykuya gecıte emiyor istedıgum gibi diğer zamanlar ağlıyor bagırıyor istenmiyor ben sakin hiç ses çıkarmadan ısrarcı oluyorum
Bi deneyın bence haber et bize de. Aç kalmasından iyidirAyy bende mi sagip versem doğru düzgün tutmuyor iki gündür belim koptu emzirecem diye
Ay ben neler kacirdim oyleeeLemancım sen bu troll kadın evini süpürürken bebeğini ağlamaktan çatlatırken neredeydin? Bebeğini sandığın üzerinde uyuturken neredeydin? Bebeğinin üzerine büyük oğlu basarken neredeydin? Bebeğine garip garip otlar içirirken neredeydin? Bebeğine hamile kalmadan önce tedavi görmesine rağmen başkasının bebeği evlatlık diye dalga geçerken neredeydin? Büyük oğlu balkondan aşağıya sarkarken neredeydin?
Merhabalar hoşgeldin3 ay 21 günlük olduk bizde sütüm nerdeyse kesildi ama red ermiyor ara sira zevkine emiyor buzlugumda 4 5 paket sutum kaldi hafta 1 2 onlardan veriyorum golden goat yiyoruz mama degisikligine gitmek istiyorum hic mama degisikligi yapan varmi aranizda kusura bakmayin uzun sure ortadan kayboldugum icin bu knuda yazan varsada kacirdim![]()
Hosbuldum guzel anneMerhabalar hoşgeldinmama kullanan arkadaşlar cevap verecektir görünce
![]()
Bende mama kullaniyorum canım benimki emmeyi bıraktı sağıp veriyordum sütüm tamamen bitme noktasina gelince onuda bıraktım. Başından beri hipp kullanıyordum son 1 aydır kusması artınca 2 hafta önce sma aldım ondada kusmaya devam edince tekrar hipp e gectim hippten memnunuz kilo alması iyi iştahıda iyi bi sıkıntısı yok sadece çok kusuyor oda sürekli yüzüstü durduğu için diye düşünüyorum. Hipp keçi sütlü. Bildiğim kadarıyla Golden goat ya keçi sütlü. İstersen doktora danışarak değişiklik yap3 ay 21 günlük olduk bizde sütüm nerdeyse kesildi ama red ermiyor ara sira zevkine emiyor buzlugumda 4 5 paket sutum kaldi hafta 1 2 onlardan veriyorum golden goat yiyoruz mama degisikligine gitmek istiyorum hic mama degisikligi yapan varmi aranizda kusura bakmayin uzun sure ortadan kayboldugum icin bu knuda yazan varsada kacirdim![]()