• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Sağlık ocağından kan ilacı verildi vegaferon ama kokusu benim bile midemi alt üst etti hiç kullanmadım daha başka bir muadil almak istiyorum 8 Ekim'de randevumuz var ocean demir damlası kullanan varmı daha hafif tadı varmış .memnunmusunuz doktora söyleyip onu almayi düşünüyorum

Sağlık ocağından kan ilacı verildi vegaferon ama kokusu benim bile midemi alt üst etti hiç kullanmadım daha başka bir muadil almak istiyorum 8 Ekim'de randevumuz var ocean demir damlası kullanan varmı daha hafif tadı varmış .memnunmusunuz doktora söyleyip onu almayi düşünüyorum
Bizim doktorumuz sidefer damla verdi canım Bayadır kullanıyoruz hiç sorun olmadı. Hamileyken kadın doğum doktorum da sidefer in hap olanı vermişti çok memnundum hiç yan etkisi olmadı

Bizim doktorumuz da yeni başlattı demire oceanın kokusu yok rengi beyaz. Geç baslamamizin sebebi oğlum dönmeye başlayınca kusması çok artmıştı mideye baskı yapınca çoğaldı kusması. Kusma azalmaya baslayinca kullan dedi 3 gündür kullanıyoruz oğlum icmemezlik yapmadı

Sidefer ve bestiron temiz içerikli diye biliyorum.Ancak bunlar rutin 4. Ayda başlanılan takviye için kullanılan damlalar tedavi edici kullanman gerekiyor ise devletin karşıladığı damlaların bazılarının dozu yüksek ve tedavi amaçlı. özel damlalar kansızlığı gidermiyor malesef.

Back
X