O benimde çok oluyor ama hiç üstüne düşmedim petekler kurutuyor ortamı diye düşündümKızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
Canım çok geçmiş olsun yorgunluktan mı oldun acabaYarın da bu şekilde olursa zaten mümkün değil çalışamam canım
Bacım bu nasıl 46 beden hiç ama hiç göstermiyorsunHamile fotoğraf çekimi için kendime elbise aldım 46 beden olmuşum. Ben de kendimi 42 44 falan sanıyordumİnşallah dogurana kadar 48 olmam.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim şükürCanım çok geçmiş olsun yorgunluktan mı oldun acaba
Ayy ben de çorapla duramiom evde.yaniorum sanki ama mecbur okula giderken giyiyorum.utanmasam okulda da giymicem ama şimdi çocuklar da çıkarır benden görerekBende de bu sıralar çok oluyor hemen yatıp battaniye çekip dinleniyorum evde olmanın ve çalışmanın avantajı mi desem bilemedim ama insanın sınırı bozukuyor bazen regl zamani çektiğim sancılar aklıma geliyor benben üşütme ye bağlıyorum kendimi çünkü çorap hiç giyemiyorum ayaklarım sürekli çıplak terlikte nadir
Maşallah kuzum çok guzel olmuş elbise .hiç gostermion vallaHamile fotoğraf çekimi için kendime elbise aldım 46 beden olmuşum. Ben de kendimi 42 44 falan sanıyordumİnşallah dogurana kadar 48 olmam.
Aynen bnm de normal pozisyona dönmüş ayaklari sanki midemde göğüs altımda gibi.Sizin de bebek bazen kaburga kemiklerinizin arasına ayağını resmen geçirmiş gibi kaburganız batıyor mu?
Cnm instegramda güzel siteler var orlardan alabilirsin.kucuk yaş için baya güzel şeyler oluyor.minicity ,prensesbebe vs bı bak araştır istersen.ben bu hamilelikte almadım ama oğluma hamisken aldığım yerler vardı Instagram dan.Kızlar bebek için alt üst takim almak istiyorum 3-6 aylik falan bildiğiniz bir site var mı veya link klasik alt üst bulamıyorum hep zibinli ya olanlarda büyük beden
Canım nasılsın nasıl oldunTeşekkür ederim canım daha iyiyim şükür
Çok teşekkür ederim inşallah sadece fotoğraf açısı değildirBacım bu nasıl 46 beden hiç ama hiç göstermiyorsun
Ben de şimdi hastaneye gidiyorum. Bana da 22 Aralıktan sonra bir tarih verirler de inşallah dayanır da benim sıpam anası babası gibi oğlak olur.Kızlar benim doktorum doğum için 22-23 Ocak tarihi verdi inşallah o zamana kadar dayanır sıpamannesi gibi kova burcu olacak oğlum
Ayy ben daha 31+6 dayim bana bile oluyo. Sizler daha ondesiniz gördüğüm kadarıyla.Sizin de bebek bazen kaburga kemiklerinizin arasına ayağını resmen geçirmiş gibi kaburganız batıyor mu?
Şeytanın kulağına taş diyeyimAynı şeyleri ben de düşünüyorum valla.senin bu yazdıklarını hatta ben mi yazdim acep die iice baktım.
Canım geçmiş olsun.suan nasılsın.bence calisamaz raporunu al.bende çalışabilir almıştım sanırım bozdurcam bı hafta sonra.
GünaydınnnKizlar günaydınsol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Ben çalışabilir aldım ama acaba bozdurup çalışamaz mi alsam diyorum.biraz zorlanıyorum okulda fln bsy olur die.8haftalikken okulun kapısından girdim bı kanama başladı.bi de köy okulu.20dk arabayla.telas yaptım arabayı kullanamadim sağolsun erkek hocalardan biri acile yetiştirdi.simdi de korkuyorum okulda fln bsy olur Allah korusun.o yüzden çalışamaz raporinu öne mi alsam karar veremedim.sukur kontrolde herşey normal çıkıyor ama offfŞeytanın kulağına taş diyeyimbugün o ağrıları hafif hissettim ins böyle devam eder.
hayırlısıyla 37. Haftaya gelseydik çalışamaz raporu alıp bı ve geçip dinlenseydim başka bişey istemiyorum. Artık günleri sayıyorum. Hamileliğim de zaman çok çok hızlı geçti ,bu hızın devam etmesi dileğiyle
Ben de sağa xok rahat yatıyorum canım.GünaydınnnBen sağ tarafa daha rahat yatıyorum arada kendimi sol için zorluyorum. Ama sırt üstü yatınca dediğin gibi direk nefesim kesiliyor
Ne güzel bende aksine gece her uyandığımda sırt üstü olarak uyaniyorum sağda ,solda yatıyorum sıkıntı yok ama sırt üstünde yatıyor olmak beni endişelendiriyor .Kizlar günaydınsol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Senin işin zor hamile hamile birde öğretmen olmak gerçekten dayanabildigin kadar dayan sonuçta doğum sonrası bizim için 1 gün 1 gündür Allah yardımcın olsun ben akşama kadar oturuyorum.bedenen ve ruhen yorucu bir iş değil ama yeni araba sürüyorum. 2 çocuğu birini okula, birini kreşe bırakıyorum arabayı durağa yakın park edip işe dolmusla gidiyorumBen çalışabilir aldım ama acaba bozdurup çalışamaz mi alsam diyorum.biraz zorlanıyorum okulda fln bsy olur die.8haftalikken okulun kapısından girdim bı kanama başladı.bi de köy okulu.20dk arabayla.telas yaptım arabayı kullanamadim sağolsun erkek hocalardan biri acile yetiştirdi.simdi de korkuyorum okulda fln bsy olur Allah korusun.o yüzden çalışamaz raporinu öne mi alsam karar veremedim.sukur kontrolde herşey normal çıkıyor ama offf
Amin canım.allah hepimizin yardımcısı olsunSenin işin zor hamile hamile birde öğretmen olmak gerçekten dayanabildigin kadar dayan sonuçta doğum sonrası bizim için 1 gün 1 gündür Allah yardımcın olsun ben akşama kadar oturuyorum.bedenen ve ruhen yorucu bir iş değil ama yeni araba sürüyorum. 2 çocuğu birini okula, birini kreşe bırakıyorum arabayı durağa yakın park edip işe dolmusla gidiyorumaynı serüven akşam da eve giderken oluyor .ben bundan dolayı yoruluyorum yoksa işte aksine dinleniyorum şükür .eee tabii eve gidince ev ,iş birde 1. Sınıfa giden bir oğlum olduğu için 37 yi dört gözle bekliyorum.
İns cnm insAmin canım.allah hepimizin yardımcısı olsunbide küçük bebeler olunca daha zor.etkinlik oyun vs.oglenciyim Allah'tan.evde 12ye kadar ne yapabilirsem yapıyorum.gelince rahat oluyor.senin de zormuş o çocuk bırakma trafigi surda ne kaldı 37ye 3hafta bsy var.tabi dogurmazsak oğlumda 37de çalışamaz aldım 10gun sonra doğurmuştum hayırlısı olsun hakkımızda. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?