2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Canım ya ben hesaplayamadım benimki tam ne zamana denk geliyor . Ben de 23 Aralık günü 37 oluyorum çalışamıyorum artık .
Aynen kuzum.2 gün var aramızda.23 Aralık en son çalışma günün.23aralikta calisamazi alman gerek.bende eğer bozdurmazsam 21aralik en son oluyor.

Valla bende bilmiyorum tansiyon yuksek olsa idrara bakardi gebelik zehirlenmesi diye bisey var ya bazen o da tetikliyor ama tansiyon ve enfeksiyon yapiyor onu
Ben aldım bence çok güzeller bebeğe de okunabilir. Görselleri de fazla, içini de örnek atıyorumEki Görüntüle 3511517 Eki Görüntüle 3511519
Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu
Lütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Aaaa ben ama +4kiloyjm gobegim dev
Ben oglumda eds ile verdim ilk emmedi 18 gun benimde sütüm azaldi sagimi dogru yapmamişim saatlerini mama icti 3 ay ama hep eds ile verdim meme reddi yapti biberonla
Eki Görüntüle 3511697 benim de basketbol topu gibi karnım +12 ile yola devam
Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan

Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu

Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan
İnşallah benim bebem de sever
Ya dimi bana da direk erkek belli diyolar top gibi çok hoşuma gidiyo

Aslında Eds yöntemi biberona alışan bebekler için memeye geri döndürme yöntemi gibi bişey sizde ters mi tepti ben mi yanlış anladım

Çok çok geçmiş olsun canım

Kızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey

Eki Görüntüle 3511697 benim de basketbol topu gibi karnım +12 ile yola devam
Ay senin ki tam Çağla şikel hamileliği , sadece göbeğin çıkmış , top koymuşlar gibi ne güzel ya maşallah
Ya ben ayvayı hiç sevmem bana da sürekli ayva ye çocuğun gamzeli olsun diyorlar kıl tüy olayını duymamıştım valla ama ben inanmıyorum böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…