2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldı

Geçmiş olsun canım. Maşallah ona da gelemediği için mutsuz gibi yapmış suratını :) azıcık daha beklesin minnoş inş

canım ben de isterim böyle güzel bir şekilde anlatmak konuşmak ama benim kv bir dk susmaz kimseyi konuşturmaz . Bu şekilde güzel laftan anlamaz . Ben eşime dedim o halletti 2. Tekrarlanırsa ben ararım kendim hallederim dedim . Ki ben susamam yok sonum elitlerim gibi olur

İnşallah öyledir içim rahatladı

Bpd önde. Hc'de herhangi bir değer yazmamış. Oğlumda da bpd hep öndeydi. Ama başından beri öndeydi onda. Şimdi hep uyumlu gidip bir anda büyük çıkınca endişelendim
Bebek erkekse son aylarda bpd büyük çıkıyormuş sıklıkla. Doktorumun bana dediği sağlık durumunu değerlendirirken bpd 5 hafta kadar ileri ya da geri değilse önemli değil. Önemli olan HC. Hc de bir iki hafta ilerde olunca yapısal diyorlar. Şüphelenildiği zaman lateral ventriküllere bakılıyor. Su toplayıp genişlemişse problem var ama 10 mm altında ise kafa istediği kadar büyük olsun. En kötü ihtimalle normal doğuma engel oluyor, başka bir olayı yok

Çok geçmiş olsuun, azcık daha bekle annenin karnında yaramaz kızçe

Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldı
Çok geçmiş olsun canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin tinygirl
İnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa
Pazartesiyi beklerse inş kendi doktorumada gideceğim bakalım
Güzel enerjilerinizi bekliyorum

İnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi inşallah hayırlı vakitte gelir bebiş az daha sabretsin minnak

Kızlar bişey sorucam benim bayadir kukumda beyaz sivilce tarzı birşey var ama hamilelikten öncede vardı baktım gene var sivilce gibi ucu beyaz doktora gitsemmi acaba pazartesi bunun için naparlsrki

Çok geçmiş olsun canım, böyle böyle 37 yi bekleyecek bence senin bebiş
Hayırla ve sağlıkla zamanında gelsin inşaAllah

Şimdi uzanıyorum nidilatın etkisi geçince sancı gelmemesi için dua ediyorum
Dün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuş ben de olumlu enerjiler yolluyorum 2025i beklesin bebelerimiz diye

Selam kızlar 27 haftalık olan var mı ? Acaba doğumumuz ne zamana hangi aya denk geliyor Ocak mı şubat mı sürekli kafam karışıyor soranlara Ocak diyorum :)

Çok geçmiş olsun Sabırsız kelebek çıktı bunlar 5cm açıklıkla 3 hafta bekleyen bir arkadaşlar konuşmuştuk geçenlerde sizin ki daha da kısa hiçbir sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…