- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.819
- 208
- 32
Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldıBugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
En son serumdan sonra tekrar nst çekildi nst temız cıktı eve geldik şimdi
Gece pozu verdi bizim sıpa
İnş bi daha hastaneye gıtmemız 37. Haftada olur
Geçmiş olsun canım. Maşallah ona da gelemediği için mutsuz gibi yapmış suratını :) azıcık daha beklesin minnoş inşBugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
Canım bende evliliğin ilk zamanları kayınvalidemle böyle laf dokundurma tarzı şeyler yaşadım sonra aldım karşıma bak ben böyle şeylere gelemem benimle net şekilde konuşabiliyorsan konuş söyle söylemek istediğini yada sakın bana laf dokundurmaya kalkma sevmem bizim huzurumuz kaçar oğlun da üzülür dedim tamam dedi ve şimdi aramız çok iyi ☺ en başından net olmak lazım eltim yapamadı mesela hala sorun yaşıyorlar
Bpd önde. Hc'de herhangi bir değer yazmamış. Oğlumda da bpd hep öndeydi. Ama başından beri öndeydi onda. Şimdi hep uyumlu gidip bir anda büyük çıkınca endişelendimBizim 2 hafta önde. Bpd mi hc mi önde?
İnşallah öyledir içim rahatladıBenim de öyle ama doktor yeriyle ilgili dedi , kafa yumuşak ve kolay şekil alan daralan genişleyen bir yapıya sahip dolayısıyla geniş bir yer bulduğunda yayılıyor biraz, dar yerde sıkışıp küçülüyor. Kafasını güzel yere koymuştur öyle düşün :)
Son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz ayını. Benim 20 nisan son adet tarihim. 23 kasımda tam 31 haftalıktık. 20 nisana göre hesaplayınca da 7 ay 3 günlüktük.Kızlar 31 hafta kaç aylık hamilelik bi 7 diyorlar bi 8
Bence 8 aylık oluyoruz yoksa hic 9 aylık olamayıp doğurcazSon adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz ayını. Benim 20 nisan son adet tarihim. 23 kasımda tam 31 haftalıktık. 20 nisana göre hesaplayınca da 7 ay 3 günlüktük.
40 hafta 9 ay 10 gün oluyor ama o haftaları bulamayabiliriz, sezaryeni erkem alıyorlarBence 8 aylık oluyoruz yoksa hic 9 aylık olamayıp doğurcaz
Bebek erkekse son aylarda bpd büyük çıkıyormuş sıklıkla. Doktorumun bana dediği sağlık durumunu değerlendirirken bpd 5 hafta kadar ileri ya da geri değilse önemli değil. Önemli olan HC. Hc de bir iki hafta ilerde olunca yapısal diyorlar. Şüphelenildiği zaman lateral ventriküllere bakılıyor. Su toplayıp genişlemişse problem var ama 10 mm altında ise kafa istediği kadar büyük olsun. En kötü ihtimalle normal doğuma engel oluyor, başka bir olayı yokBpd önde. Hc'de herhangi bir değer yazmamış. Oğlumda da bpd hep öndeydi. Ama başından beri öndeydi onda. Şimdi hep uyumlu gidip bir anda büyük çıkınca endişelendim
Çok geçmiş olsuun, azcık daha bekle annenin karnında yaramaz kızçe
Canım 7 ay oluyor. İlk sayfaya hafta ay karşılaştırmasını koymuştuk oradan da bakabilirsin
Ay inşallah dediğin gibi olurda 37 de gidersiniz bir daha , ah be çocuğum dur içeridepozda da dudaklar büzülmüş sanki çıkacaktım ben niye tuttunuz diyor minik tavşan
neyse en azından sancı falan çıkmadı da eve döndünüz
Çok gecmis olsun cnm 2,3 hafta daha dayanın çok az kaldı
İnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışaÇok geçmiş olsun canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişintinygirl
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi inşallah hayırlı vakitte gelir bebiş az daha sabretsin minnakİnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa
Pazartesiyi beklerse inş kendi doktorumada gideceğim bakalım
Güzel enerjilerinizi bekliyorum
Şimdi uzanıyorum nidilatın etkisi geçince sancı gelmemesi için dua ediyorumCanım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi inşallah hayırlı vakitte gelir bebiş az daha sabretsin minnak
Çok geçmiş olsun canım, böyle böyle 37 yi bekleyecek bence senin bebişİnşallah kızlar bakalım çocuğun başı baya aşşağıda arada zonklama gibi vuruyo sankı çıkışa
Pazartesiyi beklerse inş kendi doktorumada gideceğim bakalım
Güzel enerjilerinizi bekliyorum
Dün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuşŞimdi uzanıyorum nidilatın etkisi geçince sancı gelmemesi için dua ediyorum
Çok geçmiş olsun Sabırsız kelebek çıktı bunlar 5cm açıklıkla 3 hafta bekleyen bir arkadaşlar konuşmuştuk geçenlerde sizin ki daha da kısa hiçbir sorun olmaz inşallahBugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?