2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Tansiyon ölçtünüz mü limonlu su içseniz hafifletir biraz yükseldiyse
ihmal etmeyin acile gidin geçmezse

Onu inan bilmiyorum canım son kontrolümde doktorum bana bebeğin başı baya aşağıda sancıların da o yüzden çok çıkıyor ilaçları bıraktığın an doğurursun muhtemelen dedi yani doğum kanalına mı girdi demek istedi bilemiyorum onu sormak aklıma gelmedi o an rahim uzunluğun iyiyse açılma da yokmuş zaten ayaklarının altına yastık koyarak bol bol dinlen ağır iş yapma

Ah canim ah neler var da iste takilma gormus olduk bizde boyle hasta halimle iki buklum cocuklara corba yapmak icin zzar zor kalkip bir guc ile corba yapip geri yatmisligim var surunuyordum resmen baskalari da keyif icinde o gun senin bu misafirlik benim geziyorlardi unutmadim allah bizede insallah rahatlik gostericek ozamn seni bilmiyorum ama bende artik 3 maymunu oyniycam herkese hakketigi gibi muamele ...

Valla yüzümü yıkadıydım buz gibi suyla o iyi geldiydi sonrasında uyudum, şimdi uyandım tamamen geçmemiş ama bayağı hafiflemiş, teşekkür ederim
Bence göstermelisin 2 hafta uzun bi süre, bir de sanırım sen ilaçta kullandın ona rağmen böyle acaba böbrekte taş kum falan mı var
Geçmiş olsun kuzum ılık bi duşa girip biraz buharında durmak iyi gelebilir.
Teşekkür ederim canım , bebem uyuyunca bende direk uyudum uyku iyi geldi
Tansiyon ölçtünüz mü limonlu su içseniz hafifletir biraz yükseldiyse
ihmal etmeyin acile gidin geçmezse
Ya ölçmedim ama dünden beri hafif bi baş dönmem var sanırım tansiyonum düşük ondan da olabilir, uyudum iyi geldi teşekkür ediyorum

Bence bu çok mantıklı
Hepinize teşekkürler kızlar, ilk defa böyle birşey başımıza geldi nasıl uyaracağımızı bilemedik konu Kuran olunca yanlış anlamaya müsait olunabilir diye.
Bir kaç kez tebessüm ettim selam vermek için karşılıkda alamayınca biraz farklı insanlar gibi geldi o yüzden de nasıl bir tepki verirler bilemedik, bu akşam yine olursa uygun bir dille apartman grubundan numarasına ulaşıp oradan uyaracağız bakalım
Direk kapısına da gitmek istemiyorum, pek hoşlanmıyorum şikayet için kapıya gelinmesinden, böyle bir çözüm bulduk hayırlısı olsun bakalım
Tekrar teşekkürler herkese

.
.
.
Hepinize teşekkürler kızlar, ilk defa böyle birşey başımıza geldi nasıl uyaracağımızı bilemedik konu Kuran olunca yanlış anlamaya müsait olunabilir diye.
Bir kaç kez tebessüm ettim selam vermek için karşılıkda alamayınca biraz farklı insanlar gibi geldi o yüzden de nasıl bir tepki verirler bilemedik, bu akşam yine olursa uygun bir dille apartman grubundan numarasına ulaşıp oradan uyaracağız bakalım
Direk kapısına da gitmek istemiyorum, pek hoşlanmıyorum şikayet için kapıya gelinmesinden, böyle bir çözüm bulduk hayırlısı olsun bakalım
Tekrar teşekkürler herkese

10 gündür girmemişim.siteye zaman su gibi geçiyor. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım resmen bı haftadır okula giderken zorlanıyorum. Keşke doğumdan sonra insaflı bir zaman verseler de hiç bu halde çalışmak zorunda kalmasak........ Ücretsiz izin almak için maddi yönden en kötü zaman eve yeni bir bebek gelmiş onun ihtiyaçları vs Allah bu günlerimiz aratmasın ama gerçekten bu konunun bu kadar yıldır çözülmemiş olması üzücü

Bu arada doğuran oldu mu yavaş yavaş sona geldik kızlar hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için

İbadet etmek evde kuran dinlemek mutlaka çok güzel birşey ama belli saatlerden sonra yüksek sesle yapılmamalı ne olursa olsun bende gündüz açıyorum bakara süresi evimde faydasına çok inanıyorum ama akşam olunca dinlemek istersem takar kulaklığı dinlerim yaşlısı var hastası olan var çocuğunu uyutan var ne olursa olsun yüksek ses belli saatlerden sonra yapılmamalı

Diklo 30dan sonra benimde kimseye tahammülüm kalmadı

Soğuk kompres yap başına iyi gelir. Ben soğuk jel maske ile geçirdim hamileliğin yarısını. Bana günde 6 parola kadar alabilirsin demişti doktor. Hiç o kadar almadım ama 4 tane aldığım olmuştur. 2.trimester full baş ağrısıyla geçti. Şimdi azaldı şükür

Kızlar 36.haftaya girdim.Bugün devlet hastanesine kontrole gittim bebeğin 2600 kilo olduğunu minyon bebek olduğunu ve karnın 1 hafta geriden geldiğini 1 hafta sonra gelişme olup olmadığına bakalım dedi.Suyunu da az gibi dedi.35+2 de özel hastanedeki randevumda bebeğin kilosuna 2800 demişlerdi.Suyu da iyi demişlerdi.Özeldeki karın çevresini göstermediği için tam ölçememişti.Ben hangisine inanayım

Benimde geçen hafta nstde 40 üzerinde sancı çıktı başlarda. Sonrası normaldi. Doğum kanalına tam girmemiş dedi doktor. Ama Tuniş tez canlı hemen tepki veriyor. Babasına çekmiş, dinleyip anlamadan hemen cellalleniyor. Sonra sakinleşiyor. Şimdiye kadar tüm doktorlar çok hareketli dedi, karnıma ultrason değsin hemen tekme yumruk kafa popo oraya vuruyor. Şuan bile vuruyor kalk kız kahvaltı yap diye.

Günaydınlar geçmiş olsun dikloron inşallah toparlarsın. Bizim dün kontrolümüz vardı sata göre 34+2 ama şeker vs yok bebek 36 hafta gibi boyu 48,5 cm kilo 2900 doktor hiçbir sorun yok dedi ama bebek de dönmemiş artık diğer kontrole kadar dönmezse sezeryan olur dedi bende doğumdan korkmuyorum ancak sezeryan dikişleri nedeniyle zorlanacakmışım gibi geliyor. İzne ayrılalı 2 hafta olacak iyi ki çıkmışım ayakta çok durunca ayaklarım belim her yerim ağrıyor yürürken anlamıyorum ama dün doğum sonrası için alışveriş yaptık onları yerleştir paketle mahvoldum eşim en son uyurken horluyordun dedi bazen kendi sesime kendim uyanıyorum o derece bir de kızlar doktor her şeye normal dedi ama ultrason kâğıdındaki kısaltmalarda boyu 7 ile çapıyorduk karın çevresi nasıl hesaplanıyor AC yazan

Kızlar o zaman bu aralar ağdaya gidiyoruz haftaya kontrolüm var 36+4-5 falan oluyoruz. 37de tekrar çağırmayıp çatı muayenesi yapabilir gibi geldi bana

Bide ben kendime sürekli kokuyorum gibi geliyor duşa giriyorum 1 saat sonra yine kokuyorum. Ten kokum değişti herhalde hormonlardan, vitaminlerden sürekli kendime kokuyorum.

Bana da dun doktor kan tahlillerim sonucunda, "safra biraz yüksek cikmis yumurtali ve yağli gidalari keselim" dedi biraz börekti boyozdu cok yedim galiba bu aralar

İnşallah uzatırlar. Benimde umudum o yönde. Ben de çalışabilir raporu aldıktan 2 gün sonra pişman olmuştum 2 hafta zor dayandım. 1 haftadır evdeyim

Ay evet bende daha dün eşime aynısını söyledim ama Yoo kokmuyorsun dedi , bana kokuyormuşum gibi geliyor ağda işini bende düşündüm ama bana doktor 3-6 ocak arası dediği için biraz daha aralığın son günleri yaptırayım diye düşündüm

Eğer her zaman ağda yapmıyorsanız doğumu tetikleyebilir dedi benim kuaförüm. Ben de vazgeçtim. Bu arada evet 37 çatı muayenesi için bekledikleri hafta ama 36+4-5'te yapabilirler. Benim tam 37'de randevum var diye o zaman yaparız dedi. Kokuyu siz alıyorsunuzdur. Ben de gaipten kokular alıyordum bir dönem.

Canım devlette banada suyu tam sınırda dedi sonra toplanmış suyu dedi kafam çok karışmıştı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…