Yok kuzum bişey demedi sadece karnimdan ultrasonla baktı temiz ddedi okadar eşimde soruyor dikişler iyileştimi diyehafif lekelenme de oluyor bazen hala geçmedi ped takiyorum genede
Dikiş atılırken ilk sorum yavrumdu 2. Sorum buydu. 2 ay dedi o zaman, dün kontrolde 6 hafta dedi. 6 hafta 40a denk geliyor zaten. Benim dışardaki dikişlerin bir tanesi ermiş bir tanesi hala elime geliyor
Bir kutu ne kadar gidiyor? Benim sütüm yetiyor diye düşünüyordum ama oğlum obur tavuk oldu memelerin fosu çıkıyor hala emecem diye uğraşıyor. Biraz takviyeye ihtiyacım var. Doğal takviyeleri devam ediyorum ama yetmiyor gibi gelmeye başladı.
Dikiş atılırken ilk sorum yavrumdu 2. Sorum buydu. 2 ay dedi o zaman, dün kontrolde 6 hafta dedi. 6 hafta 40a denk geliyor zaten. Benim dışardaki dikişlerin bir tanesi ermiş bir tanesi hala elime geliyor
Canım ebeveyn onayı için kendininkinden eşine eşininkinden kendine onay vereceksin. Arama kısmına paylaştıklarım yaz çıkacak. Ama zaten topuk kanı e nabızda çıkmıyormuş.
Ayy evet kuzum oluyor arada düzeltiyorum çok oturmasın diye.ozellikle dar sütyen giyince oluyor biraz bol giymeye çalışıyorum bide göğsümun kahverengi kısmının yakınları kizsrnisngibi biraz sanki yanma var mastıt mi olcak acaba