17 gündür kullanıyorum yarısına gelmiş yeni. Bende çok işe yaradı ben tavsiye ederimBir kutu ne kadar gidiyor? Benim sütüm yetiyor diye düşünüyordum ama oğlum obur tavuk oldu memelerin fosu çıkıyor hala emecem diye uğraşıyor. Biraz takviyeye ihtiyacım var. Doğal takviyeleri devam ediyorum ama yetmiyor gibi gelmeye başladı.
Ahhaha işin o kısmı var bideBen geçen korka korka jilet yaptimbiraz ferahladi agdaya cesaretim olmazdı
Annelik gercektrn çok zormuşAhhaha işin o kısmı var bideher yerimiz dökülüyor annelik gerçekten çok sabır işi. Bizim kız bu saate kadar uyudu geceleri başlıyor mız mız mız gündüz de uyansın da sevelim diye deliriyo annemle babam yok uyuyor hanımefendi şimdi açmış gözlerini bana bakıyor
Bizim kız da gece kuşu. Gece 3 saat falan uyanık kalıyor. Ben de gündüz uyuyorum mecburAnnelik gercektrn çok zormuşbazen düşünüyorum ben mi bukadsr zorlanıyorum sadece diye.bizimkide uyudu birazdan uyanır yavrum bizim de çok uykumuz gelmişken
Gece uykusuna dayanmak da çok zor kuzum ,Bizim kız da gece kuşu. Gece 3 saat falan uyanık kalıyor. Ben de gündüz uyuyorum mecbur
Aynı durumdayız uyku konusundaAhhaha işin o kısmı var bideher yerimiz dökülüyor annelik gerçekten çok sabır işi. Bizim kız bu saate kadar uyudu geceleri başlıyor mız mız mız gündüz de uyansın da sevelim diye deliriyo annemle babam yok uyuyor hanımefendi şimdi açmış gözlerini bana bakıyor
Bebişlerin uyuduğu tek şey anne kucağıAynı durumdayız uyku konusundadua açtım uyusun diye bizim uykumuz geldi yavrum gözünü kırpmadı piş piş sesi, ninni, dua hepsini deniyoruz akşamları. Şunda uyuyor dediğim bir şey de yok ne zaman uykuya dayanamazsa o zaman uyuyor.
Çok sağol baktım şimdi hepsi normalTopuk kanı görünüyor enabızda ama uygulamadan değil tarayıcıdan girmek lazım.
Teşekkürler17 gündür kullanıyorum yarısına gelmiş yeni. Bende çok işe yaradı ben tavsiye ederim
Memede bakışıyoruzBebişlerin uyuduğu tek şey anne kucağıbunu kabullendim rahatım
Cnm herkesin kendi teecihi tabiki ben sadece bilmiyor olma ihtimaline binaen soylemek istiyorum ki lohusa iken ilişki tipki adet doneminde yasak olduğu gibi yasak. Kimseyi yargilamiyorum lutfen yanlis anlama sadece bilseydim dikkat ederdim dersin belki diye soylemek istedim yoksa herkesin kendi hayatı. Cok gecmis oksun diyorum. Benim de yirmi gune yaklasti ama hala dikisim iyilesmedigi gibi bir de enfeksiyon oldu onunla uğraşıyorumKızlar normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar dikişler vs nekadar sürede iyileşiyor acaba biz bizim bryle arkadaş gibi oldukta kaç aydır afedersiniz
Devamlı tak hiç bişeyin kalmaz inşallah üstğne tanımamCanım bende gumus kapak aldım ama çok fena yara olduktan sonra şimdi idare ediyorum gene
teşekkürler canım ben lohusaligi unuttum sadece dikislerim dusunmustum sonradan aklıma geldi benimde geç olmadanCnm herkesin kendi teecihi tabiki ben sadece bilmiyor olma ihtimaline binaen soylemek istiyorum ki lohusa iken ilişki tipki adet doneminde yasak olduğu gibi yasak. Kimseyi yargilamiyorum lutfen yanlis anlama sadece bilseydim dikkat ederdim dersin belki diye soylemek istedim yoksa herkesin kendi hayatı. Cok gecmis oksun diyorum. Benim de yirmi gune yaklasti ama hala dikisim iyilesmedigi gibi bir de enfeksiyon oldu onunla uğraşıyorum
Bende kullandım canım evet öyle bi hissi oluyeo ama hiç bişey yapmadıYa gümüş kapağın kenarları göğsümde iz yapıyor benim. Çok uzun süre kalırsa kesiyor gibi acıtıyor. Sende de oluyor mu ?
Ay valla doktora gittim gazı var diye damla verdi damlayı verdim çocuk uzun hava çekti resmen ilk defa misler gibi uyudu zavallım iki gğn önce yarım saatte bi kalktıAy evet ya. Ben kısır yemiştim 1 kase çocuk mahvoldu. Üzerine kimyon çayı falanda içtim ama hiç bir işe yaramadı.
Doğumdan önce biz de influenza geçirmiştik. Ama sizin bebeğinize neden o ilacı verdiler. Ateşi var mıydı ? Ateş olmadan verılmıyor dıye bılıyorum ben ve ağır bır ilaç. O ilacı içtikten 2 gün sonra doğumum başlamıştıCnm geçmiş olsun.Bnm kızım 1aylikken oldu aynı şekilde.balgami çıkarmak için öğürmye başlıyordu.dr şurup verdi ENFLUVİR 12 mg die..onun çok faydası oldu.suan yaygın olan bı grip türü varmış. İnflaunze midir ne haltsa.kizim baya kötü olmuştu.son son öksürük te oldu. Şükür cigerlere inmedi.sonra bide damla verdi ama onu okadar çok kullanmadık.burnunu baya sık temizledim ben.agzinin içi balgamdan köpük köpük olmuştu.suan da az var burnunda çektiriyorum hemen rahatlıyor.
Valla çocuk Dr u verdi.bebege ne kadar verilecekse hesaplayıp verdi.agir olsa vermezdi sanırım.cok şükür ateşi olmadı.bende fizyolojik serumla ilk olarak burnuna sıkıyorum sonra çektiriyorum.baya geliyor burnundan.balgam da böylelikle temizleniyor.balgam geçince rahatsızlığı da geçer tabi kiDoğumdan önce biz de influenza geçirmiştik. Ama sizin bebeğinize neden o ilacı verdiler. Ateşi var mıydı ? Ateş olmadan verılmıyor dıye bılıyorum ben ve ağır bır ilaç. O ilacı içtikten 2 gün sonra doğumum başlamıştı
Burnunu fizyolojik serum ile temizliyoruz ama siz ne ile temizliyorsunuz? Balgamı temizliyorsunuz dıye mı geçti
Bende philips avent sfc332 varKızlar göğüs pompası ne kullanıyorsunuz bide benim göğüs uclarim baya yara makina daha kotu yaparmı elimle sağım yapıyorum şuan arada
Aventin hangi modelini kullaniyosunuz? Arkasında model numarası olmaliBen avent kullanıyorum arada acıtmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?