Kopçalı bende de var, doğumdan önce almıştım büyük geldi. Bide e bebekten lohusa korsesi diye bir şey almıştım görmeden o da aşırı dar. Güya xl ama m gibi. Korse sıkı olacak tamam ama ne alttan ne üstten giremiyorum içinecırt cırtlı ve agraflı vardı onlara bakarsan ikiside ise yaramıyor alt göbekteki sarkmaya alttanda baskı lazım insallah ise yararRahim Toparlayıcı
Rahim Toparlayıcı sezaryen veya normal doğum sonrası rahimin yerine daha rahat yerleşmesi için alt karnı toparlar.www.ayrem.com
Aynen yaa biz fazla titiziz. Hele bütün akrabalar resmen kedilerimizi yollamamiz için psikolojik baskı yaptı. Ama direndik. Kardeş kardeş büyüsünler işteAlerjisi yoksa sıkıntı olmaz bence, dediğiniz gibi hayvanlarla büyüyen bebekler var. Aynı kaptan bile yiyip içiyorlar
Tmm cnm cok saol. Deniycem bu sekildeNormal bir şey korkma. Gaz sancısı işte. Dik memede tut derken yatay şekilde emzirme. Ağzı memede olsun, vücudu ve ayakları olabildiğince aşağıda. Mide ağızdan aşağı seviyede olunca bizimki rahatça çıkarıyor gazı
Kediler bizden titiz, temiz. Şimdi tüy dökme zamanları da değil. Bize de çok söylüyorlar, en başta da anneannem. Kendi köyde hayvanlarla büyümüş ama evdeki kedi bebeğe zarar verir diyorAynen yaa biz fazla titiziz. Hele bütün akrabalar resmen kedilerimizi yollamamiz için psikolojik baskı yaptı. Ama direndik. Kardeş kardeş büyüsünler işte
Oğlumda Sebamed kullanmıştım çok iyi gelmişti onaBiz ilk mustela aldık ama sonrradan bitane Sebamed aldım.stok yenidoğan inşallah memnun kaliriz
INCIA %100 Doğal Pişik Önleyici Jel Krem Organik Yalancı İğde Bakım Kremi Bitkisel 60 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - TrendyolBende onu kullanıyorum çok memnunum indirim bekliyorum stok yapmak için
Kızımın da üşüyor el ayakları.Kızlar 16 günlük olduk biz. Bebişin el ve ayakları biraz soğuk. İlk hafta doktora söylediğimde normal dolaşım sistemi yeni gelişiyo demişti ama ne zaman güzeldir bu. Kıyafet altı yerleri sıcacık, öyle huysuzluğu da yok üşüdüğünü düşünmüyorum ama istiyorum ki her yeri sıcacık olsunbu bi sorun değildir herhalde di mi? Doktoruna sorup bilgi alan var mı aranızda
Uyursa bizimde öyle çok şükür. Kilo alması iyi 2 saate bir uyandırmaya gerek yok dedi doktor ben de uyandırmıyorum. Ne yalan söyleyeyim önceden de 2 saate bir uyandırmıyordum 3 saati geçince uyandırıyordum. Şimdi kendi uyanmasını bekliyorum. Ama yine de kendime alarm kuruyorum uyuma saatine göre 4 saate ne olur ne olmaz diye. Gündüz uykusu çok az olduğu için gece baygın gibi yatıyorKızlar bı aylık olmamıza bı kaç gün kaldı gece uykuları ne alemde bebsilerin. Bizimki 3-4 saati bulur oldu kendiliğinden uyanmasi.
Ben de Sebamed kullanıyorum. İncia ben de baktım ama bu linkteki satıcıdan alan 1 yorum var diğer yorumlar hep başka satıcıdan. O yorumda da patpata sarılı geldi acaba orijinal mi diyorINCIA %100 Doğal Pişik Önleyici Jel Krem Organik Yalancı İğde Bakım Kremi Bitkisel 60 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Acaba orjinal mi bilemedim ama.bitmek üzere sipariş verecem sanırım bundan
Valla tam anlamıyla bizden temizler. Kedi salyasında bakteri yok bizim ağzımız habitat gibidir.Kediler bizden titiz, temiz. Şimdi tüy dökme zamanları da değil. Bize de çok söylüyorlar, en başta da anneannem. Kendi köyde hayvanlarla büyümüş ama evdeki kedi bebeğe zarar verir diyorkayınvalidem de istemez sanıyordum o bir şey demedi. Kedileri sever ama eve sokmaz.
canım eğer imkanın varsa yüzyüze bir ebe veya emzirme danışmanı ile görüş. türkiyeyi tam bilmiyorum belki vardır sağlık ocağında bir ebe. ben o kadar okudum videolar izledim ebenin bir saniyelik gösterdiği tutuş hayatımı kurtardı. bir gösterse sana da hemen kavrayıp çok rahat edersinBiz 12 günlük olduk ama hala memeyi düzgün alamıyoruzmeme uçalrımda yaralar iyileşmiyor o yüzden sizler nasıl çözümler buldunuz
Hele yemek yiyecekken gözlerini açıyor sıcak yemek yemek hayal olduRuhani güçleri var bebeğinben boş boş oturayım uyuyor ben tuvalete, duşa gireyim ağlıyor. Beni en zor anımda yakalayıp köşeye sıkıştırıyor tuvalet konusunda da bu baskıdan mı çıkamıyorum acaba diye düşünüyorum.
Doğal zeytinyağı sürüp açık bırak haca alsın 2 güne toparlıyor ben öyle iyilestirdim bir tanesi kopmak üzere olmuştu iç eti görünüyordu resmenBiz 12 günlük olduk ama hala memeyi düzgün alamıyoruzmeme uçalrımda yaralar iyileşmiyor o yüzden sizler nasıl çözümler buldunuz
Patpata sarılı gelmiş demiş ama ben daha önce incia adlı satıcıdan almıştım onda da kutu yoktu patpata sarıp yollamıştı. Bende bir kaç gün daha beklicem duruma göre sipariş vericemINCIA %100 Doğal Pişik Önleyici Jel Krem Organik Yalancı İğde Bakım Kremi Bitkisel 60 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Acaba orjinal mi bilemedim ama.bitmek üzere sipariş verecem sanırım bundan
Doğal zeytinyağı sür açık kalsın hava alsınKızlar merhaba, gögüslerim 20 gündür yara , bir türlü geçmedi, öneriniz var mı? Garmastan ve gögüs kalkanı kullanıyorum yada gümüş kapak. Dönüşümlü biraz onu biraz öbürünü. Hastaneden madecassol sür demişlerdi sürdüm birkaç gün pancar gibi kızardı tüm gögsüm, bıraktım.
Markasina göre degisiyormu bilmiyorum ama genelde alti damla sanirim.kızlar gaz çıkarıcı damladan kaç tane damlatıyorsunuz bi de direk ağzına mı damlatıcaz
Cnm dikislerinin enfeksiyon olmadigindan emin misin peki. Ben de normal agri zannediyordum ama en sonunda durumun anormal oldugunu anlayacak kadar agrim olunca anladim enfeksiyon oldugumu.Bugün 26 günlük olduk. Ama benim alttaki dikişlerim sızlıyor. Üşüttüm mü yoksa zorladım mı bilmiyorum. Bir kaç gündür böyle. Hala annemlerdeyiz yatak yüksek ve ters tarafta kendi yatağımıza göre Tunişle yatağa inerken çıkarken zorlamış olabilirim. Evimi çok özledim, istediğim her yerde bebemi emzirme özgürlüğümü en çok. Bide tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorum, yemem içmem de normal. Kabız da değilim. Ama çıkamıyorum. İshal yapan demir ilacından bile içtim bana mısın demedi. Bağırsaklarım daha yerleşemedi herhaldekarnımda ayva göbeği gibi kaldı, ama biraz buruşuk tabi. Korse büyük gelmişti yenisini almadım, zaten dikişlerim sızladığı için takmam şimdilik. Sanırım baya zayıfladım burda tartı da yok tartılamıyorum. Bacaklarım çok ince görünüyor gözüme özellikle alt bacaklarım üst bacaklarım da sarkmış gibi bi dışarı çıksam yarım saat 40 dk yürüsem toparlarım herhalde 1 ayda. Ama bazen hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi geliyor. Aklımda Tuna olmadan yan odada oturamıyorum. Dışarı nasıl çıkacağım bilmiyorum
Cnm katisiya dikkat et. Ben gecen komposto icmistim de ama taneleriyle bebisim iki gun gazdan duramadi biz de tabi onunla cektik sıkıntısınıTuvalet konusu gayet normal bence ben hala düzenli çıkamıyorum. Ama kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı veya gün kurusu ye üstüne su iç bolca.
Kiraz corabi gaza iyi geliyor mu cnm denedin mi gazliykenTeşekkür ederimayaklarına kiraz çekirdekli patik giydiriyorum bazen gazı olduğunda. O zaman baya sıcak oluyo. Ama onun dışında soğuk. Böyle kansızlık veya dolaşım bozukluğu olmasından korktum
Büyük bebisin kac aylik cnm. Benim buyuk olan yirmi dokuz aylik ve yarindan itibaren ben de evde tekim ve korkuyorum. Kizima kres bakiyoruz aslinda ama fiyatlar cok pahaliKızlar herkese selamlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyi herşey yolundadır. Ben çarşamba gününe kadar ne kadar zorlansam da iyiydim fakat eşimin izni bitip gidince dağıldım toparlayamıyorum sürekli ağlıyorum ay sonuna kadar kayınvalidem yanımda duracak o da gidecek ve ben iki çocukla yalnız kalacam ne yapacam düşüncesi kafamı kemiriyor. Onun dışında bi kaç gündür meme ağrısı çekiyorum var mı bunu yaşayan çok rahatsız ediyor
Gümüş kapakBiz 12 günlük olduk ama hala memeyi düzgün alamıyoruzmeme uçalrımda yaralar iyileşmiyor o yüzden sizler nasıl çözümler buldunuz
Aynen ya çay nedir unuttum içeceğim de bir bardak zaten buz gibi oluyorHele yemek yiyecekken gözlerini açıyor sıcak yemek yemek hayal olduBide tuvalete pusetle götürüp bir taraftan ayağımla sallıyorum çığırıyor sürekli bu modeller böyle heralde geneli
Elimle dokununca ağrı yok, şuan uzanıyorum ağrı yok. Hareket derken acıyor. Geçen hafta gittim doktora dikişlerin kaynamış dedi. Enfeksiyon olsa bile doğumdan sonra antibiyotik kullandım tekrar vermez. Kantaron yağı sürüyorum bir kaç gündür. İnşallah işe yarar.Cnm dikislerinin enfeksiyon olmadigindan emin misin peki. Ben de normal agri zannediyordum ama en sonunda durumun anormal oldugunu anlayacak kadar agrim olunca anladim enfeksiyon oldugumu.
Kayısı suyu içiyorum, kabız değilim tuvalete çıkamıyorumTuvalet konusu gayet normal bence ben hala düzenli çıkamıyorum. Ama kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı veya gün kurusu ye üstüne su iç bolca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?