Bir deneyim bendeBiraz işe yarıyor ama bende en çok süt artıran Solgar anne vitamini oldu
Hayır tecrübesiz değilsin hepimiz aynıyızKızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Bizde ortalama günde 3 kez bir parmak kadar kusuyor normal heraldeKızlar sizinde bebeklerde kusma oluyor mu her emzirme sonrası mutlaka kusuyor neden acaba ?
Cuma günü kontrole giderken anneme Tunanın hazırlanması 1 saat dedim annem de ne yapacak süslenecek mi dedi. Emzir altını değiştir üstünü değiştir 1 saati bile geçti. Zorunlu olarak sabah olmadığı sürece ben randevuları öğleden sonraya alıyorum. Öğleden öncesi hazırlıkla geçiyor. Göz kontrolü için 8.30da çağırdılar 20 şubatta, nasıl yetişeceğiz çok endişelerim varKızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Her kakada olmasa da ara ara bizimde oluyor sürekli yeşil olmadığı sürece normal dedi doktor. Ön süt çok aldığında yeşil oluyormuş ya da mamadan. Bok renkleri rehberimi ekliyorumKızlar bebişlerin kakası nasil bizim ki 2 gündür sarı renl içinde yeşil parçacıklı yapıyor normal mi acaba sanki kabak çekirdeği yemiş gibi
Akşamdan kombinleri ayarlıyorum bebek bezi ıslak mendil cart curt ertesi gün sadece giyinip çıkıyoruz yoksa yetişemem bende ha giyinirken mama vericeksen termosa sıcak su bitti bu kadar sjdhsjKızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Canım meme ağrısı derken memede sertlik varmı bende sertlik ve kızarıklık oluyordu antibiyotik kullandım sonra gene tekrarladı busefer sisincr sagmaya başladım biraz rahatlattı ama ucu çok aşırı yara koltuk altına kadar bı acı oluyor bazen seninki de böyle biseymi acabaKızlar herkese selamlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyi herşey yolundadır. Ben çarşamba gününe kadar ne kadar zorlansam da iyiydim fakat eşimin izni bitip gidince dağıldım toparlayamıyorum sürekli ağlıyorum ay sonuna kadar kayınvalidem yanımda duracak o da gidecek ve ben iki çocukla yalnız kalacam ne yapacam düşüncesi kafamı kemiriyor. Onun dışında bi kaç gündür meme ağrısı çekiyorum var mı bunu yaşayan çok rahatsız ediyor
Mama verirsem bizimki daha uzun bile uyuyorKızlar bı aylık olmamıza bı kaç gün kaldı gece uykuları ne alemde bebsilerin. Bizimki 3-4 saati bulur oldu kendiliğinden uyanmasi.
Doğumdan önce sağlık ocağına gittim emzirme danışmanı için haber vercez dedi hemşire sonra bebisle 1.ay adımıza gittik başka bı hemşireye denk geldim rmsirme konusunda yardımcı.oluyoruz dediler ama sizden önce ki bişey demedi dedim orda nasıl emzirdim gösterdim doğru deyip geçti bı tane kitapçık verdi emzirmeye alakalı.ama benim doğumdan beri meme uclarim felaket yarısı yok maalesef ilk zamanlar çok ağlıyordum emzirirken ama şimdi dayanmaya çalışıyorum gümüş kapak ile ,canım eğer imkanın varsa yüzyüze bir ebe veya emzirme danışmanı ile görüş. türkiyeyi tam bilmiyorum belki vardır sağlık ocağında bir ebe. ben o kadar okudum videolar izledim ebenin bir saniyelik gösterdiği tutuş hayatımı kurtardı. bir gösterse sana da hemen kavrayıp çok rahat edersinhiçbir öneri ebenin tutup memeyi kavratması gibi etkili olmuyor
Canım ben neler çektim bu konuda uçları kopacak sandım ki hala çok acıyor etleri görünüyor uclsri yarıldı ilk zamanlsd çok ağlıyordum emzirirken hiç emzirmek istemiyordum sonra gümüş kapak aldım bir tık rahat gibi ama binada şükür genede çok acıyor yaralar iyileşmesi malesef gümüş kapakta hep nemli olduğu için kabusum oldu emzirmek resmenKızlar merhaba, gögüslerim 20 gündür yara , bir türlü geçmedi, öneriniz var mı? Garmastan ve gögüs kalkanı kullanıyorum yada gümüş kapak. Dönüşümlü biraz onu biraz öbürünü. Hastaneden madecassol sür demişlerdi sürdüm birkaç gün pancar gibi kızardı tüm gögsüm, bıraktım.
Ben emziriyorum gene ağlarsa uyumazsa 60cc veriyorum.bazen hepsini içiyor bazen yarışı kalıyor canimKızlar meme+mama verenler mamayi kaç ml veriyorsunuz ve her emzirmeden sonra mı mama veriyorsunuz biz 20 günlük olucaz hala doğum kilosuna gelemedik nerede yanlış yapıyorum acaba çocuk kilo almiyor psikolojim bozuldu ya
Yarın bende tek kalıcak.esim.ise baslicak çok korkuyorum napicsm diye,Benimki 4,5 yaşında ne zaman annane babanne gitti o zaman rahatladık canım şuan tekim evimde misafirmişim Allah veriyor kolayligini benim eşim gec saatlerde geliyor oglum uyumuş oluyor idare ediyoruz inan ,hic korkma canın isteyince ağla dök içini rahatla lohusayız biz her şey normal
Bizimkide hala sarı gibi canım vücuduna dokununca iz oluyor doktor bizede rengi zamanla geçer demişti kirkiniz çıkacak nerdeyse az kaldiUzamış sarılığınız ne kadar sürmüştü bizim hala hafif var doktor gecer dedi bekliyoruz
Çantasını vs hazirliyorum emziriyorum uyutmaya çalışıyorum uyumazsa arabaya bince ağzına emzik veriyorum yolda uyuyor emzik burda faydalı oldu bende saatli biyere gidiceksekmdsha erken den uyutmsyi dene canım mama veriyossn ver uyusun sonra rahat çıkarsın evdenKızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Biz cumartesi günü gittik 1. Ay kontrolüne. Boy kilo baktı , kalbini dinledi , bir şeyleri takip edip etmemesine baktı o kadar. Kalça ultrasonunu gelecek ay isteyeceğim dedi. Bizimkinde de var öyle kırmızı noktalar , bir de yenidoğan aknesi olmuştu şimdi o akneler kurudu konak gibi bi görüntüsü oldu onlar içinde Mustela steloptia krem alın dedi onu aldım internetten yarın gelecek bakalım iyi gelir inşallahKızlar bebekleri 1.ay kontrole göturdunuz mu doktora biz daha gidemedik gidenler doktorda nelere bakılıyor göz muayenesi falan oluyomus bide o nezaman bakılıyor birde bizim bebenin yanaklarınds kırmızı noktalar cikti sıcaktan mi olmuştur acaba
Kızlar bebekleri 1.ay kontrole göturdunuz mu doktora biz daha gidemedik gidenler doktorda nelere bakılıyor göz muayenesi falan oluyomus bide o nezaman bakılıyor birde bizim bebenin yanaklarınds kırmızı noktalar cikti sıcaktan mi olmuştur acaba
Benimde senin gibi ama bu ara iştahı açıldı mama fazla yicek gibi sütüm stresten azaldıBen emziriyorum gene ağlarsa uyumazsa 60cc veriyorum.bazen hepsini içiyor bazen yarışı kalıyor canim
Kız ben bunu yazdım ya benim bebe Bu gece hiç uyumadı garibim gaz sancısında mıMama verirsem bizimki daha uzun bile uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?