2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Hayır tecrübesiz değilsin hepimiz aynıyız yani bazen öyle bazen böyle bebişin 15. Gün kontrol gidekken evde bastı çığlığı Emzirdim kaka yapti temizledim slinge sardım kendime tam çıkacaz tekrar kaka yaptı eşim hastane de değiştirelim bırak dedi saçmalama dedim çıkardım tekrar temizledim tekrar kendine bağladım falan bu sefer hastanede beklerken emmek istedi emzirme odasına gittik geldiğimde sıram geçmişti

Ama bazen de her şey yolunda gidiyor bebekli hayat böyle bı şey hep bı mücadele

Kızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Cuma günü kontrole giderken anneme Tunanın hazırlanması 1 saat dedim annem de ne yapacak süslenecek mi dedi. Emzir altını değiştir üstünü değiştir 1 saati bile geçti. Zorunlu olarak sabah olmadığı sürece ben randevuları öğleden sonraya alıyorum. Öğleden öncesi hazırlıkla geçiyor. Göz kontrolü için 8.30da çağırdılar 20 şubatta, nasıl yetişeceğiz çok endişelerim var
Kızlar bebişlerin kakası nasil bizim ki 2 gündür sarı renl içinde yeşil parçacıklı yapıyor normal mi acaba sanki kabak çekirdeği yemiş gibi
Her kakada olmasa da ara ara bizimde oluyor sürekli yeşil olmadığı sürece normal dedi doktor. Ön süt çok aldığında yeşil oluyormuş ya da mamadan. Bok renkleri rehberimi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-17-47-28-350_com.instagram.android.webp
    76 KB · Görüntüleme: 59
Sling kullanan anneler ben almamıştım, kanguru almıştım onu da 2. Aydan önce önermiyorlar. Zaten kanguru evde işimize yaramaz. Evde en azından sling kullanayım diyorum. Yoksa ben de yatağa bağlı gibi yaşıyorum. Ebebekteki resmini eklediğim sling 503 liraya geliyor. Alayım mı işe yarar mı? Evde işimizi görebileceğimiz uygun fiyatlı sling önerilerinize de açığız.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-11-47-46-484_com.solidict.ebebek.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 57
Akşamdan kombinleri ayarlıyorum bebek bezi ıslak mendil cart curt ertesi gün sadece giyinip çıkıyoruz yoksa yetişemem bende ha giyinirken mama vericeksen termosa sıcak su bitti bu kadar sjdhsj

Canım meme ağrısı derken memede sertlik varmı bende sertlik ve kızarıklık oluyordu antibiyotik kullandım sonra gene tekrarladı busefer sisincr sagmaya başladım biraz rahatlattı ama ucu çok aşırı yara koltuk altına kadar bı acı oluyor bazen seninki de böyle biseymi acaba

Doğumdan önce sağlık ocağına gittim emzirme danışmanı için haber vercez dedi hemşire sonra bebisle 1.ay adımıza gittik başka bı hemşireye denk geldim rmsirme konusunda yardımcı.oluyoruz dediler ama sizden önce ki bişey demedi dedim orda nasıl emzirdim gösterdim doğru deyip geçti bı tane kitapçık verdi emzirmeye alakalı.ama benim doğumdan beri meme uclarim felaket yarısı yok maalesef ilk zamanlar çok ağlıyordum emzirirken ama şimdi dayanmaya çalışıyorum gümüş kapak ile ,

Canım ben neler çektim bu konuda uçları kopacak sandım ki hala çok acıyor etleri görünüyor uclsri yarıldı ilk zamanlsd çok ağlıyordum emzirirken hiç emzirmek istemiyordum sonra gümüş kapak aldım bir tık rahat gibi ama binada şükür genede çok acıyor yaralar iyileşmesi malesef gümüş kapakta hep nemli olduğu için kabusum oldu emzirmek resmen

Kızlar meme+mama verenler mamayi kaç ml veriyorsunuz ve her emzirmeden sonra mı mama veriyorsunuz biz 20 günlük olucaz hala doğum kilosuna gelemedik nerede yanlış yapıyorum acaba çocuk kilo almiyor psikolojim bozuldu ya
Ben emziriyorum gene ağlarsa uyumazsa 60cc veriyorum.bazen hepsini içiyor bazen yarışı kalıyor canim

Yarın bende tek kalıcak.esim.ise baslicak çok korkuyorum napicsm diye,

Çantasını vs hazirliyorum emziriyorum uyutmaya çalışıyorum uyumazsa arabaya bince ağzına emzik veriyorum yolda uyuyor emzik burda faydalı oldu bende saatli biyere gidiceksekmdsha erken den uyutmsyi dene canım mama veriyossn ver uyusun sonra rahat çıkarsın evden

Kızlar bebekleri 1.ay kontrole göturdunuz mu doktora biz daha gidemedik gidenler doktorda nelere bakılıyor göz muayenesi falan oluyomus bide o nezaman bakılıyor birde bizim bebenin yanaklarınds kırmızı noktalar cikti sıcaktan mi olmuştur acaba

Biz cumartesi günü gittik 1. Ay kontrolüne. Boy kilo baktı , kalbini dinledi , bir şeyleri takip edip etmemesine baktı o kadar. Kalça ultrasonunu gelecek ay isteyeceğim dedi. Bizimkinde de var öyle kırmızı noktalar , bir de yenidoğan aknesi olmuştu şimdi o akneler kurudu konak gibi bi görüntüsü oldu onlar içinde Mustela steloptia krem alın dedi onu aldım internetten yarın gelecek bakalım iyi gelir inşallah

Aile hekiminde 1. Ay aşısı oluyor zaten arıyorlar sürekli. 4 haftalık olunca yenidoğan statüsünden çıkıyor dedi doktor biz o yüzden cuma günü kontrole götürdük. Bundan sonra çocuk doktoruna gideceğiz. Kilosu, baş çevresi ve sarılığına baktılar. Göz randevusunu bize ilk hafta vermişlerdi, doğum haftasına göre verdiler. 40+2de doğduğu için 40ını bekletmediler. Erken doğanlara daha geç göz randevusu veriyorlardı. 2. Ayda kalça muayenesi olacak o çocuk doktorundaymış. Farklı bir şey olmadı yapılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…