2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Aynen bizimkide aynı biraz büyüsün kızlarımız o zaman görürler kızlar babacı oluyor diyorlar

Zuzushh merhaba fenil icin sizde kan verecektiniz yanlış hatırlamıyorsam nasıl geldi sonuçlar
Sonuclar aciklanmiyor. Bize hemsire hastalik varsa ankaradan 312li bir numara arar, cumaya kadar arayan olmazsa birsey yok demektir demisti. 2 cuma gecti arayan olmadi. Biz de sorun yok kabul ettik.

Kızlar biz 4. Haftayı yeni bitirdik ama 5. Hafta ataklarını bir kaç gündür yaşadığımızı farkettim. Zaten erken doğumlarda daha geç, geç doğumlarda daha erken olabiliyormuş. Farketmeden atağın yarısını atlattık sayılır

Sonuclar aciklanmiyor. Bize hemsire hastalik varsa ankaradan 312li bir numara arar, cumaya kadar arayan olmazsa birsey yok demektir demisti. 2 cuma gecti arayan olmadi. Biz de sorun yok kabul ettik.
Kendi e nabızınızdan tahliller kısmından bebeğimin tarama sonuçları diye bakabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-18-25-49-141_com.android.chrome.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Ay süpermiş kizlar ya.bizimkinde sıfır çocuk bakımı.sadexe gaziini cikarmasi için alir.oda benim işim olursa veririm.yoksa oda yok.
Aynenn. Eşim işten geldiğinde bebiş uyuyor oluyor. Uyansa da emip geri uyuyor. Gece 12-1 gibi gaz atağı geliyor. O esnada eşim gezdiriyor, gazını çıkartıyor. Sonra ikisi de uyuyor. Sabah eşim işe giderken bebiş yine uyuyor oluyor. Tüm bakım bende

Ayy beni en iyi siz anlarsınız Çok evhamlıyım korkuyorum onu koruyamazsam hasta edersem birşey olursa diye Lohusalıkla birlikte x5 felan oldu bu evham pimpirik hassaslık durumu inşallah büyüyeceğiz sağlıcakla Teşekkür ediyorum cevabınız için Bebişlerinize sağlık huzur ve mutluluk diliyorum annesi

İsilik deniyor benim bebekte de hem kırmızı hem de beyaz sivilce gibi çıkıyor sıcaktan diyorlar ama havalar çok soğuk kombi bi ayarda tüm odalar açık kısınca da ev soğuyor gibi

Yarın bende tek kalıcak.esim.ise baslicak çok korkuyorum napicsm diye,
Ben de bayadır tekim eşim bir de istanbuldan Gebze’ye gidiyor çalışmaya çok zor ama yapacak bir şey yok sözde herkes bir ihtiyacın var mı diyor ama var mı demeye ne hacet kahvaltı yemek hep aksıyor bebek yanında değilsem ufak bir sese uyanıyor

Ay maşallah 3. Bebek bi de:) ben ilk bebekten sonra ikinci için acaba diyorum ki hep kardeşi olsun istedim bu zamana kadar. Allah bağışlasın
suan ikinciyi düşünememek cok normal benim ikisi arasında 6 yas3. de 3.5 yas olacak ondan korkuyorum biraz bakalim ne yapacağız. ama insan çektiklerini unutuyor. bir yerden sonra onlar kardessiz kalmasin diye dusunuluyor.

suan ikinciyi düşünememek cok normal benim ikisi arasında 6 yas3. de 3.5 yas olacak ondan korkuyorum biraz bakalim ne yapacağız. ama insan çektiklerini unutuyor. bir yerden sonra onlar kardessiz kalmasin diye dusunuluyor.
Ben 2.yi düşünüyorum ne kadar zor olsa da. İnşallah 3 4 yıl sonra nasip olur. Kardeş benim kırmızı çizgim.

Ay hiç cevap verme boş yaptiklarini anlasınlar ben başta takıyordum da şimdi takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…