2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Ne yiyorsun de bence korkudan cogu seyi yemiyorum çikolata, soğanın çiğ hali paketli şeyler mercimek, fasulye, nohut, yeşil fasulye,bamya,bezelye, bulgur hepside yapıyor oğlumdan deneyimlediğim bu sefer yemeye cesaret edemedim. Genelde tavuk et köfte(sarımsaksız) patates pilav yumurta hamur şeyler böyle besleniyorum valla simdilik

Siz bilirsiniz ama aklınız hep bebekte olacak muhtemelen. Bence bunun için biraz daha zaman var.

Vazgectik bayramda bebişte büyümüş olur havalar ısınır beraber gideriz dedik

40 cc veriyorum çünkü uyuyakaliyor fazla yemiyor
Yani iyi aslında ama yetmiyor demekki biraz uğraşıp uyandırıp vermeniz lazım
Uzamış sarılığınız ne kadar sürmüştü bizim hala hafif var doktor gecer dedi bekliyoruz
2 ay sürdü çünkü bizde kan uyuşmazlığı var bugün bebeği de götürdüm 1 aylık oldu ve 10.4 çıktı sarılığı dr bu saatten sonra önemli yavaş yavaş düşecek dedi
Daha çok küçük ya ben bırakamazdım, bugün dr kontrolümüz vardı eşim ben götüreyim dedi ona bile gönlüm razı gelmedş 1.5 yaşında oğlumla cümbür cemaat gittik
Kızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Çok zorlanıyorum 1.5 yaşında oğlumda var ikisini besle alt değiş kıyafet giydir falan derken pert oluyorum resmen
Kızlar sizinde bebeklerde kusma oluyor mu her emzirme sonrası mutlaka kusuyor neden acaba ?
Bizim oluyor maalesef ya özellikle yarım ssat emse kesinlikle kusuyor dr Gastrotuss diye bile şurup yazdı ona başladık bugün

Selam kizlar bebeğim bugün 20 gunluk oldu. Sütümü sagdigimda iki memeden 80 cc anca çıkıyor. Memelerime dokununca o dolu dolu his gelmiyor yumuşaklar. Yetersiz sanirim Sütüm sizlerin ne durumda acaba

Bizim de egzama gibi oldu ya.dr a söyledik aynı kremi önerdi.hemn gidip eczaneden aldık günde bı kere sürüyorum.eger o gecirmezse kortizonlu krem yazayım dedi.simdilik sürüyoruz bakalım.
Bizim kız prematüre doğdu.tam bı ay sonraya göz Dr nda rop muane randevusu verdi.erken dogan bebeklerde rop muanesi oluyormuş tam bı aylıkken.

cinnabon bak bizim böyle oluyor.bu kremi önerdi Dr.aldık sürüyoruz.surunce yağlı yağlı oluyor böyle.

Eklentiler

• 1000032939.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000032937.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000032933.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 64
iyi yapmışsın kimin ne haddine ya karışmak. Herkes herbokolog olmuş afedersiniz bizim dışımızda herkesin bebeğimizle ilgili yorumu var maşallah
Bide konuşmaya herkes bir şey söyler ama bebeğin bir tane annesi var sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yapmalısın falan diye başlamıştı sonra mama mı veriyorsun diye yargıladı.

Ben de ne varsa yiyorum. Yeşil mercimek süt yapıyor diye bol bol yiyorum hatta. Saydığınız çoğu şey süt arttıran yiyecekler arasında hatta süt annenin kanından üretiliyor, kandan süte gaz geçişi olmuyor diyor doktorlar. Ben o yüzdende kısıtlamıyorum kendimi.
Bizimkide egzama gibi.ama bir şey vermedi doktor pamukla temizle geçer dedi.
Rop muayenesini hiç bilmiyordum. Bizimkinde bi damla damlatıp yarım saat sonra karanlık odada bakıyorlarmış sanırım.

Bana bol süt yapan şeyler su uyku ve tahin

Ya eşleriniz ne yapıyor mesela benimki ikinci olmasına rağmen kucağına bile alamıyor
Bizim ilk çocuk babası olmasa ben pert olurmuşum Full alt değiştirme onda banyoyu da o yaptırıyor ben sadece şu döküyorum. Üzerini bile çoğu zaman o giydiriyor. Benim görevim emzirip uyutmak birazda işime geliyor hadi babası biz kaka yaptık değiştir diye geceleri uyandırıyorum

Bir daha verin dedi mi sarılık için peki

Ayyy harika boşver yapabiliyorsa kullan sende

merhaba kendiniz kimyon cayi iciyor musunuz? tane kamyonu kaynak suda bekletip içerseniz bebege de iyi geliyor. hem doğal hiçbir zararı da yok. gunde 2-3 bardak içebilirsiniz.

merhaba kendiniz kimyon cayi iciyor musunuz? tane kamyonu kaynak suda bekletip içerseniz bebege de iyi geliyor. hem doğal hiçbir zararı da yok. gunde 2-3 bardak içebilirsiniz.
Hiç kimyon çayı içmedim. Yemeklere bol bol döküp yiyorum gaz için. Çayını da denerim artık teşekkür ederim

Hiç kimyon çayı içmedim. Yemeklere bol bol döküp yiyorum gaz için. Çayını da denerim artık teşekkür ederim
iki bebegimde de ilk günden surekli ictim cok sukur bebeklerim de gaz olsa bile çabuk rahatladilar . simdi 3. bebegimde de hazir ettim doguma:) gazsız günlerimiz olsun insALLAH

Aynı şey canım.rop muanesi.bizimde aynısını yaptılar rop Muş işte o.6 Aralık'ta doğdu tam bı ay sonraya verdiler randevu.

Bizimki mamasını yediriyor altını değiştiriyor banyosunu yaptırıyor ben şu döküyorum zaman zaman üstünü degistiriyor uyutuyorbaya bişey yapıyor gene
Ay süpermiş kizlar ya.bizimkinde sıfır çocuk bakımı.sadexe gaziini cikarmasi için alir.oda benim işim olursa veririm.yoksa oda yok.

İlk bebektee de öylemiydi canım senin 2.cocuktu sanırım bizimkiler biraz hevesli belkide

iki bebegimde de ilk günden surekli ictim cok sukur bebeklerim de gaz olsa bile çabuk rahatladilar . simdi 3. bebegimde de hazir ettim doguma:) gazsız günlerimiz olsun insALLAH
Ay maşallah 3. Bebek bi de:) ben ilk bebekten sonra ikinci için acaba diyorum ki hep kardeşi olsun istedim bu zamana kadar. Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…