Ne yiyorsun de benceEmziren anneler sütünüzü de kesin bebekte gaz yapıyor yememeliyim dediğiniz şeyler neler Ben dün bulgur pilavı yedim bir tabak kızım gece hiç uyumadı sanırım bulgur pilavı inanılmaz gaz yapıyor ama süt de yapıyor işte
Ya eşleriniz ne yapıyor mesela benimki ikinci olmasına rağmen kucağına bile alamıyorYarın bende tek kalıcak.esim.ise baslicak çok korkuyorum napicsm diye,
Siz bilirsiniz ama aklınız hep bebekte olacak muhtemelen. Bence bunun için biraz daha zaman var.
Sleepy bizde pişik ve sizdirma yapti.bende çok sık değiştiririm ama bidaha zorda kalmadıkça almam.oglumda da sızdırma yapmıştı.pipiden kaynaklı dedim ama kızımda da olunca yok dedim ya.her çocuğun cildi farklı nasıl pişik yapmiyor diyebilirler anlamiyorum.suan Molfix pure soft kullanıyorum memnunum.baya da stok yapmışım Molfix.
Sen bilirsin canım ama daha küçük bence.gecen de uyurken bı kuaföre gittim uyandı mi ağladı mi die içim içimi yedi.arayamadim da oğlum sesimi duyup ağlar die.
O yagi ben de görmüştüm ama nasil kulaniliyor diye merak etmistim anlatir misin göğsüne falan mi suruyorsun?
Cnm tabiki sen bikirsin ama yenidogmus bebegin senin kokunu almadan o kadar sure durmasi cok zor. Senin de ihtiyacın var boyle bir kacamaga oyle tahmin ediyorum ama annelik işte cok zor. Kendin daha iyisini bilirsin ama bebisnin sana cok ihtiyaci var
VazgectikDaha çok küçük bence canım. Annesini ister, çığlığı bi basar, kimse susturamaz. 1 saat ayrılmayı bile göze alamıyorum şu an.
Oğlum küçükken, annem bize gelmişti. Ona bırakıp şubeden kargo almaya gitmiştik. Biz evden çıkar çıkmaz uyanmış, basmış çığlığı. Yarım saat susturamamışlar. Yarım saat içinde biz geldik, öyle sustu bebiş. Hissediyolar hemen
Yani iyi aslında ama yetmiyor demekki biraz uğraşıp uyandırıp vermeniz lazım40 cc veriyorum çünkü uyuyakaliyor fazla yemiyor
2 ay sürdü çünkü bizde kan uyuşmazlığı var bugün bebeği de götürdüm 1 aylık oldu ve 10.4 çıktı sarılığı dr bu saatten sonra önemli yavaş yavaş düşecek dediUzamış sarılığınız ne kadar sürmüştü bizim hala hafif var doktor gecer dedi bekliyoruz
Daha çok küçük ya ben bırakamazdım, bugün dr kontrolümüz vardı eşim ben götüreyim dedi ona bile gönlüm razı gelmedş 1.5 yaşında oğlumla cümbür cemaat gittikKızlar eşim işi nedeniyle sehir dışına gidiyor sürekli bu sefer beraber gidelim diyor akşamm uçakla gidip ertesi akşam gelicez çocuklara annane ve babanne evimizde baksın diyor ama benim bir yanım isterken bir yanım emen cocugumu bırakmak istemiyor ayrıca durur mu onuda bilmiyorum sonucta yakın olmayacağız
Çok zorlanıyorum 1.5 yaşında oğlumda var ikisini besle alt değiş kıyafet giydir falan derken pert oluyorum resmenKızlar hastaneye vs gibi saatli gitmeniz yerlere giderken nasıl hazırlanıyorsunuz yaBen çok mu tecrübesizim zor yetişiyoruz.Son anda yetişiyoruz veya geç kalıyoruz.
Bizim oluyor maalesef ya özellikle yarım ssat emse kesinlikle kusuyor dr Gastrotuss diye bile şurup yazdı ona başladık bugünKızlar sizinde bebeklerde kusma oluyor mu her emzirme sonrası mutlaka kusuyor neden acaba ?
Bizim de egzama gibi oldu ya.dr a söyledik aynı kremi önerdi.hemn gidip eczaneden aldık günde bı kere sürüyorum.eger o gecirmezse kortizonlu krem yazayım dedi.simdilik sürüyoruz bakalım.Biz cumartesi günü gittik 1. Ay kontrolüne. Boy kilo baktı , kalbini dinledi , bir şeyleri takip edip etmemesine baktı o kadar. Kalça ultrasonunu gelecek ay isteyeceğim dedi. Bizimkinde de var öyle kırmızı noktalar , bir de yenidoğan aknesi olmuştu şimdi o akneler kurudu konak gibi bi görüntüsü oldu onlar içinde Mustela steloptia krem alın dedi onu aldım internetten yarın gelecek bakalım iyi gelir inşallah
Bizim kız prematüre doğdu.tam bı ay sonraya göz Dr nda rop muane randevusu verdi.erken dogan bebeklerde rop muanesi oluyormuş tam bı aylıkken.Aile hekiminde 1. Ay aşısı oluyor zaten arıyorlar sürekli. 4 haftalık olunca yenidoğan statüsünden çıkıyor dedi doktor biz o yüzden cuma günü kontrole götürdük. Bundan sonra çocuk doktoruna gideceğiz. Kilosu, baş çevresi ve sarılığına baktılar. Göz randevusunu bize ilk hafta vermişlerdi, doğum haftasına göre verdiler. 40+2de doğduğu için 40ını bekletmediler. Erken doğanlara daha geç göz randevusu veriyorlardı. 2. Ayda kalça muayenesi olacak o çocuk doktorundaymış. Farklı bir şey olmadı yapılmadı.
Bide konuşmaya herkes bir şey söyler ama bebeğin bir tane annesi var sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yapmalısın falan diye başlamıştıiyi yapmışsın kimin ne haddine ya karışmak. Herkes herbokolog olmuş afedersiniz bizim dışımızda herkesin bebeğimizle ilgili yorumu var maşallah
Ben de ne varsa yiyorum. Yeşil mercimek süt yapıyor diye bol bol yiyorum hatta. Saydığınız çoğu şey süt arttıran yiyecekler arasında hattaNe yiyorsun de bencekorkudan cogu seyi yemiyorum çikolata, soğanın çiğ hali paketli şeyler mercimek, fasulye, nohut, yeşil fasulye,bamya,bezelye, bulgur hepside yapıyor oğlumdan deneyimlediğim bu sefer yemeye cesaret edemedim. Genelde tavuk et köfte(sarımsaksız) patates pilav yumurta hamur şeyler böyle besleniyorum valla simdilik
Bizimkide egzama gibi.ama bir şey vermedi doktor pamukla temizle geçer dedi.Bizim de egzama gibi oldu ya.dr a söyledik aynı kremi önerdi.hemn gidip eczaneden aldık günde bı kere sürüyorum.eger o gecirmezse kortizonlu krem yazayım dedi.simdilik sürüyoruz bakalım.
Bizim kız prematüre doğdu.tam bı ay sonraya göz Dr nda rop muane randevusu verdi.erken dogan bebeklerde rop muanesi oluyormuş tam bı aylıkken.
Bana bol süt yapan şeyler su uyku ve tahinBide konuşmaya herkes bir şey söyler ama bebeğin bir tane annesi var sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yapmalısın falan diye başlamıştısonra mama mı veriyorsun diye yargıladı.
Ben de ne varsa yiyorum. Yeşil mercimek süt yapıyor diye bol bol yiyorum hatta. Saydığınız çoğu şey süt arttıran yiyecekler arasında hattasüt annenin kanından üretiliyor, kandan süte gaz geçişi olmuyor diyor doktorlar. Ben o yüzdende kısıtlamıyorum kendimi.
Bizimkide egzama gibi.ama bir şey vermedi doktor pamukla temizle geçer dedi.
Rop muayenesini hiç bilmiyordum. Bizimkinde bi damla damlatıp yarım saat sonra karanlık odada bakıyorlarmış sanırım.
Bizim ilk çocuk babası olmasa ben pert olurmuşumYa eşleriniz ne yapıyor mesela benimki ikinci olmasına rağmen kucağına bile alamıyor
Bir daha verin dedi mi sarılık için pekiYani iyi aslında ama yetmiyor demekki biraz uğraşıp uyandırıp vermeniz lazım
2 ay sürdü çünkü bizde kan uyuşmazlığı var bugün bebeği de götürdüm 1 aylık oldu ve 10.4 çıktı sarılığı dr bu saatten sonra önemli yavaş yavaş düşecek dedi
Daha çok küçük ya ben bırakamazdım, bugün dr kontrolümüz vardı eşim ben götüreyim dedi ona bile gönlüm razı gelmedş 1.5 yaşında oğlumla cümbür cemaat gittik
Çok zorlanıyorum 1.5 yaşında oğlumda var ikisini besle alt değiş kıyafet giydir falan derken pert oluyorum resmen
Bizim oluyor maalesef ya özellikle yarım ssat emse kesinlikle kusuyor dr Gastrotuss diye bile şurup yazdı ona başladık bugün
Ayyy harikaBizim ilk çocuk babası olmasa ben pert olurmuşumFull alt değiştirme onda banyoyu da o yaptırıyor ben sadece şu döküyorum. Üzerini bile çoğu zaman o giydiriyor. Benim görevim emzirip uyutmak birazda işime geliyor hadi babası biz kaka yaptık değiştir diye geceleri uyandırıyorum
merhaba kendiniz kimyon cayi iciyor musunuz? tane kamyonu kaynak suda bekletip içerseniz bebege de iyi geliyor. hem doğal hiçbir zararı da yok. gunde 2-3 bardak içebilirsiniz.Sab simplex kullanıyoruz bir de nbl probiyotik günde 1 kez. Çok güzel gelmişti ilk. Şimdi 2 gündür fenalardayız. Masajla biraz rahatlıyo ama geçmiyo. Gecelerin yargıcı olduk. İnş böyle devam etmez. Gaz konusunda yapılabilecek şeyler için önerisi varsa lütfen paylaşsın kendimi kescem yoksa:)
Hiç kimyon çayı içmedim. Yemeklere bol bol döküp yiyorum gaz için. Çayını da denerim artıkmerhaba kendiniz kimyon cayi iciyor musunuz? tane kamyonu kaynak suda bekletip içerseniz bebege de iyi geliyor. hem doğal hiçbir zararı da yok. gunde 2-3 bardak içebilirsiniz.
iki bebegimde de ilk günden surekli ictim cok sukur bebeklerim de gaz olsa bile çabuk rahatladilar . simdi 3. bebegimde de hazir ettim doguma:) gazsız günlerimiz olsun insALLAHHiç kimyon çayı içmedim. Yemeklere bol bol döküp yiyorum gaz için. Çayını da denerim artıkteşekkür ederim
Bizimki mamasını yediriyor altını değiştiriyor banyosunu yaptırıyor ben şu döküyorum zaman zaman üstünü degistiriyor uyutuyorYa eşleriniz ne yapıyor mesela benimki ikinci olmasına rağmen kucağına bile alamıyor
Canım benim Allah'ım kolaylık versin biz birincide zorlanıyoruziki bebegimde de ilk günden surekli ictim cok sukur bebeklerim de gaz olsa bile çabuk rahatladilar . simdi 3. bebegimde de hazir ettim doguma:) gazsız günlerimiz olsun insALLAH
Aynı şey canım.rop muanesi.bizimde aynısını yaptılar rop Muş işte o.6 Aralık'ta doğdu tam bı ay sonraya verdiler randevu.Bide konuşmaya herkes bir şey söyler ama bebeğin bir tane annesi var sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yapmalısın falan diye başlamıştısonra mama mı veriyorsun diye yargıladı.
Ben de ne varsa yiyorum. Yeşil mercimek süt yapıyor diye bol bol yiyorum hatta. Saydığınız çoğu şey süt arttıran yiyecekler arasında hattasüt annenin kanından üretiliyor, kandan süte gaz geçişi olmuyor diyor doktorlar. Ben o yüzdende kısıtlamıyorum kendimi.
Bizimkide egzama gibi.ama bir şey vermedi doktor pamukla temizle geçer dedi.
Rop muayenesini hiç bilmiyordum. Bizimkinde bi damla damlatıp yarım saat sonra karanlık odada bakıyorlarmış sanırım.
Bizim ilk çocuk babası olmasa ben pert olurmuşumFull alt değiştirme onda banyoyu da o yaptırıyor ben sadece şu döküyorum. Üzerini bile çoğu zaman o giydiriyor. Benim görevim emzirip uyutmak birazda işime geliyor hadi babası biz kaka yaptık değiştir diye geceleri uyandırıyorum
Ay süpermiş kizlar ya.bizimkinde sıfır çocuk bakımı.sadexe gaziini cikarmasi için alir.oda benim işim olursa veririm.yoksa oda yok.Bizimki mamasını yediriyor altını değiştiriyor banyosunu yaptırıyor ben şu döküyorum zaman zaman üstünü degistiriyor uyutuyorbaya bişey yapıyor gene
İlk bebektee de öylemiydi canım senin 2.cocuktu sanırım bizimkiler biraz hevesli belkideAynı şey canım.rop muanesi.bizimde aynısını yaptılar rop Muş işte o.6 Aralık'ta doğdu tam bı ay sonraya verdiler randevu.
Ay süpermiş kizlar ya.bizimkinde sıfır çocuk bakımı.sadexe gaziini cikarmasi için alir.oda benim işim olursa veririm.yoksa oda yok.
Ay maşallah 3. Bebek bi de:) ben ilk bebekten sonra ikinci için acaba diyorum ki hep kardeşi olsun istedim bu zamana kadar. Allah bağışlasıniki bebegimde de ilk günden surekli ictim cok sukur bebeklerim de gaz olsa bile çabuk rahatladilar . simdi 3. bebegimde de hazir ettim doguma:) gazsız günlerimiz olsun insALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?