2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Ay valla şimdi ben de korktum. Masaallah çocuk kara delik gibi. Sütüm az diyordum meğer az değilmiş bebem çok oburmuş. Damacanaya biberon başlığı mı taksam ne yapsam jsjsjs

Ay gümüş kapak çok overrate edilmiş. Hiç bir işe yaramadı. Ama lansinoh göğüs ucu kremi mucize gibi bir şey. Bebem parçalıyor. Kremi sürüyorum sonraki emzirmeye iyileşmiş oluyor

Almadıysan kesinlikle giyilebilir al kablolara bağlı kalma rahat olur
Var lansinoh tekli çok zor oluyor. Bi tane de kablosuz almak istiyorum.

Ay valla şimdi ben de korktum. Masaallah çocuk kara delik gibi. Sütüm az diyordum meğer az değilmiş bebem çok oburmuş. Damacanaya biberon başlığı mı taksam ne yapsam jsjsjs
Ben de aynı durumdayım emin ol, sütüm yetmiyor. Tuniş de çok iştahlı. Akşam bu saatlere memeler fos oluyor. Mecbur mama içiyor.

Yalnız olmamak mutlu ediyor iki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki

Var lansinoh tekli çok zor oluyor. Bi tane de kablosuz almak istiyorum.

Ben de aynı durumdayım emin ol, sütüm yetmiyor. Tuniş de çok iştahlı. Akşam bu saatlere memeler fos oluyor. Mecbur mama içiyor.

Ya benim de gece emziriyorum sabaha hiçbir şey kalmıyor. İyi bir kahvaltidan 2 saat sonra anca süt iniyor. Aman valla aç kalmasın da mama zehir değil sonuçta. Anne sütünün vitaminini de alıyor mamayla da iyice doyup gelişiyor

Bu saatler olunca sütü bitenler kervanına bende geldim kız niye böyle oluyor ki mamaya mi başlasam kafama göre başlamak da istemiyorum en yakın Dr randevumiz bı hafta sonra ay delireceummmm

Yalnız olmamak mutlu ediyor iki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki
Aldığı kadarını ver dedi doktorum. Mamayı 90 a bile çıkabilirsin dedi. Valla beyin gelişimi için kritik zamanlar. O yüzden dayıyorum mamayı
Yalnız şöyle 3 gün hiç emzirmeden saat başı sağayım biberonla vereyim diyorum. Saatlik sağınca belki vücudum dışarda bir canavar olduğunu düşünüp süt üretimini artırır

Bende ağlayınca önce meme baktım.susmuyor bu sefer mama veriyorum bugün 120 olcak.mama içti yavrum her zaman ,60 içerdi nasıl içti anlamadım bı sıkıntısı olmaz inşallah

P pankekkk P petuny_a üçünüzün bebişide erkek mi

Ben o şekilde yapsam bile diğer göğsümü emerken ordan da süt geliyor ve ıslanıp tekrar yara oluyor
Biz aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım sağ iki ucunun da yarısı yok şuan etleri görünüyor öyle sızlıyor ki anlatamam krem.suruo.gumus.kapak takınca rahatlatıyor bazen ama iyilesmiyor

Bizde öyleydik doğum kilosu 3090 4.gün 2900 a düşmüştü 18.gün 3120 olmuştu 1 aylıkken de 3600 oldu. Ama sadece 3.hafta 400 gr a yakın aldı o ara sütüm çoktu tayzikli geliyordu önden 20 cc sağıp yağlı sütü vermeye çalıştım sanırım ondan fazla aldı. Bi de sarılıktan dolayı başlarda fazla emmiyordu ama yine de sütüm vardı bende emiyor doyuyor sanıyordum sizinde düzelecektir bence artık
Ben varım kullanıp memnun kalan büyük oğlumda 4 ay meme ucu yarası çektim kullanmadığım krem denemediğim yöntem kalmadı oğlum çok kötü tutuyordu memeyi bi türlü iyileşmiyordu ta ki gümüş kapak kullanana kadar. 1 haftada iyileştirdi ki gümüşün antibakteriyel ve iyileştirici özelliği var. Kişiden kişiye değişir tabi ama bana çok şyi geldi şimdi de doğumdan beri bir aydır sürekli kullanıyorum
Ya bu ne saçmalık resmen eziyet bebeğe ben senin yerinde olsam hepsini aynı anda yaptırırdım. Bana da gün verdiler verem aşısından kaynaklı oluyor bu bize hangi gğn verecekleri belli değil dediler aşıyı alırlarsa açıp toplu yapıyorlar

Sab simplex bugün eczacı tavsiyeyle aldım umarım işe yarar.Size nasıl kullanım önerdiler? Bana günde maks 3 kere 10 ar damla olacak şekilde dediler.2 kere ile başlıcaz yeterli gelmezse 3 olacakmış

Evet bazen yerine koymaya çekiniyorum.Hele bazen başını bir sağ bir sola çeviriyor korkuyorum sarsılacak diye

Onuda şurup gümüş.kapak takıyorum canım sen surnce bişey koyuyomusun
Çok kötüyse ucu bi 15 dk açık bırakıp göğüs pedi takıyorum. Daha yumuşak olduğu için sürtününce kıyafet kadar rahatsız etmiyor. Ama genelde koruma amaçlı kullandığım için direkt sürüp geçiyorum. Bu arada lansinohun iki türü varmış. Biri krem biri jel. Jel olan iyi ama krem olan o kadar etkili değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…