- 10 Ocak 2016
- 418
- 387
- 103
Hem memeden hem de biberondan mi beslenio peki? Bizimki oyle çünkü bazen meme bi farkli gelio ona once bi istemiyo sonra aliyo.Kızlar bebeğim memeye gelince ağlıyor sinirleniyor daha sütü çekmeden hani çekse begenmiyo veya olmadığı için dicem ama var süt. zaten memede uyuyan bi çocuk seviyo da memeyi besige asla gözü açık koyamam niye böyle yapiyo anlamıyorum beş dk falan sinirinin geçmesini bekliyoruz sonra aliyo memeyi normal diyorlar ama pek normal değil bi şeye uyuz oluyo da anlamıyorum iki gündür böyle
Normalde 3 aşınin 2si 4 Şubat ,bı tanesi 10subat dedi.3u ağır gelebilir prematüre olduğu için dedi eh iyi ozaman dedim.4nde gittim birini vurdu diğeri gelmedi haftaya gelir dedi.10subatta gittim biri hala gelmedi cagirinca gel diğerini vuralım dedi .onu da vurdu.gelmeyen aşı hala gelmedi .haftaya fln gelir.3 ay aşısi yok die sevinirken 2ay aşısı uzadı.3. ayda rota var bide.Bizde öyleydik doğum kilosu 3090 4.gün 2900 a düşmüştü 18.gün 3120 olmuştu 1 aylıkken de 3600 oldu. Ama sadece 3.hafta 400 gr a yakın aldı o ara sütüm çoktu tayzikli geliyordu önden 20 cc sağıp yağlı sütü vermeye çalıştım sanırım ondan fazla aldı. Bi de sarılıktan dolayı başlarda fazla emmiyordu ama yine de sütüm vardı bende emiyor doyuyor sanıyordum sizinde düzelecektir bence artık
Ben varım kullanıp memnun kalanbüyük oğlumda 4 ay meme ucu yarası çektim kullanmadığım krem denemediğim yöntem kalmadı oğlum çok kötü tutuyordu memeyi bi türlü iyileşmiyordu ta ki gümüş kapak kullanana kadar. 1 haftada iyileştirdi ki gümüşün antibakteriyel ve iyileştirici özelliği var. Kişiden kişiye değişir tabi ama bana çok şyi geldi şimdi de doğumdan beri bir aydır sürekli kullanıyorum
Ya bu ne saçmalık resmen eziyet bebeğe ben senin yerinde olsam hepsini aynı anda yaptırırdım. Bana da gün verdiler verem aşısından kaynaklı oluyor bu bize hangi gğn verecekleri belli değil dediler aşıyı alırlarsa açıp toplu yapıyorlar
Ay heyecanlı olan zamanlardasin.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah AllahCuma günü kan verdim 922 çıktı daha doktora gitmedim yarın gidecem
Ben akşamları 90cc öğün olarak veriyorum.Yalnız olmamak mutlu ediyoriki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki
Gece sabaha kadar doluyor benim ama gündüz cuk cuk akşama bırakmıyor.Ya benim de gece emziriyorum sabaha hiçbir şey kalmıyor. İyi bir kahvaltidan 2 saat sonra anca süt iniyor. Aman valla aç kalmasın da mama zehir değil sonuçta. Anne sütünün vitaminini de alıyor mamayla da iyice doyup gelişiyor
Evet erkek
Gece beslenmiyor mu ki?Gece sabaha kadar doluyor benim ama gündüz cuk cuk akşama bırakmıyor.
Evet o yüzden olduğunu düşünüyorumHem memeden hem de biberondan mi beslenio peki? Bizimki oyle çünkü bazen meme bi farkli gelio ona once bi istemiyo sonra aliyo.
Cnm reflu olabilir mi. Reflusu olan bebisler süt icmeye baslayinca aglarkar istemezler oek. Kendilerini geri cekmeye calisiirlar süt icince midelerinin aciyacagini bildikleri icinKızlar bebeğim memeye gelince ağlıyor sinirleniyor daha sütü çekmeden hani çekse begenmiyo veya olmadığı için dicem ama var süt. zaten memede uyuyan bi çocuk seviyo da memeyi besige asla gözü açık koyamam niye böyle yapiyo anlamıyorum beş dk falan sinirinin geçmesini bekliyoruz sonra aliyo memeyi normal diyorlar ama pek normal değil bi şeye uyuz oluyo da anlamıyorum iki gündür böyle
Kantaron yavin varsa cok iyi gelir cnm. Yoksa zeytinyağı da olur ama kantaron kadar etki etmezKızlar boyun altına bakıyor musunuz bizim kız gıdısı var biraz iki üç boğum var orda her gün silmeye çalışıyorum ama en dipteki kızarık dün pişik kremi sürmüştüm bugün tekrar sildim minik kanadı ne iyi gelir
Cnm yukarıda bir arkadasa da söyledim reflu olabilir mi bebisin. Reflusunolan bebisler sut icerken ağlarlar kendilerini geri cekip emmek istemezler sut icince midelerinin aciyacagini bildikleri icinBenimki de aynı şekilde daha memeye yaklaştırırken çığlık çığlığa bağırıyor ama ben sakin bir sekilde konuşup biraz da pışpışlayıp aldırmaya çalışıyorum biraz sabrı zorluyor herçi
Biberonla içince lıkır lıkır içiyor vallaCnm reflu olabilir mi. Reflusu olan bebisler süt icmeye baslayinca aglarkar istemezler oek. Kendilerini geri cekmeye calisiirlar süt icince midelerinin aciyacagini bildikleri icin
Sadece günde bir kez 4-5 damla mı canım? Doktor mu o şekilde kullanmanı istedi? Ben de öyle verdim ama az galibaBen kullanıyorum her gün 4 5 damla ve cidden iyi geldiğini düşünüyorum kendim de kimyon çayı ve rezene çayı içiyorum her gün
Tabiki besleniyor ama tek memeyi emerken sızıp kalıyor. 2. Memeyi emmiyor.Gece beslenmiyor mu ki?
Evet sızlıyor hatta açık kalırsa akıyor baya benim bebem de mememi çok emmiyor mecbur sütüm azalmasın diye sağıyorum biberonla veriyorum işe başlasam ayrı bir dert başlamasam ayrı çok zor işten eve gelgit yapamayacağım o sebeple sanırım biri bakacak ve ben süt sağıp bırakıcamKızlar sizinde bi memeyi emzirince diğer meme sızlıyor mu?
Geçmiş olsun bu aylar hastalık ayı maalesefKızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldudün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum. şifa dualarınızı beklerim
Ay evet o bı sure devam ediyor sonra geçiyor annem göğüslerin terbiye oluyor derdiKızlar sizinde bi memeyi emzirince diğer meme sızlıyor mu?
Oo çok iyi o zaman sütün gayet yetiyor. Benim iki meme de yetmiyorTabiki besleniyor ama tek memeyi emerken sızıp kalıyor. 2. Memeyi emmiyor.
Amin çok teşekkür ederimNormalde 3 aşınin 2si 4 Şubat ,bı tanesi 10subat dedi.3u ağır gelebilir prematüre olduğu için dedi eh iyi ozaman dedim.4nde gittim birini vurdu diğeri gelmedi haftaya gelir dedi.10subatta gittim biri hala gelmedi cagirinca gel diğerini vuralım dedi .onu da vurdu.gelmeyen aşı hala gelmedi .haftaya fln gelir.3 ay aşısi yok die sevinirken 2ay aşısı uzadı.3. ayda rota var bide.
Ay heyecanlı olan zamanlardasin.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah Allah
iyi terbiye olsun o zamanAy evet o bı sure devam ediyor sonra geçiyor annem göğüslerin terbiye oluyor derdibenimde iki gündür göğüslerim çok yumuşak bebiş emerken bı an sertleşiyor süt geliyor akşam yatmadan çok istedi resmen sütüm yoktu bugün mama almayı düşünüyorum ama ne alsam bilmiyorum biberon bile almadım
İçinden sütün çekildiğini bile hissediyorum. İkiside baya sızlıyor. Sağıuorum boş meme nile sızlıyor.Kızlar sizinde bi memeyi emzirince diğer meme sızlıyor mu?
Benim iznim bittiğinde Tuniş 2.5 aylık olacak, rapor arayacağım olmazsa ücretsiz izin.Evet sızlıyor hatta açık kalırsa akıyor baya benim bebem de mememi çok emmiyor mecbur sütüm azalmasın diye sağıyorum biberonla veriyorum işe başlasam ayrı bir dert başlamasam ayrı çok zor işten eve gelgit yapamayacağım o sebeple sanırım biri bakacak ve ben süt sağıp bırakıcam
Geceleri böyle az emdiği için gündüz memeye yapışık olduğundan akşama hiçbir şey kalmıyor.Oo çok iyi o zaman sütün gayet yetiyor. Benim iki meme de yetmiyor
Hipp almıştım ben şimdi golden goat alacağım daha az gaz yapıyor diyorlar.Ay evet o bı sure devam ediyor sonra geçiyor annem göğüslerin terbiye oluyor derdibenimde iki gündür göğüslerim çok yumuşak bebiş emerken bı an sertleşiyor süt geliyor akşam yatmadan çok istedi resmen sütüm yoktu bugün mama almayı düşünüyorum ama ne alsam bilmiyorum biberon bile almadım
Benimde 1 haftadır öyle. Akşam 9 gibi bomboş fos oluyor. Akşam mecbur mama veriyorum.iyi terbiye olsun o zamanbenimde sabah süt doluyor akşama kalmıyor hele gece hiç yok sanki sanırım hepimizin bu şekilde
Hmm gerçi artık büyüdüler 4-5 saate kadar beslenmeden uyuyabilirler geceleriGeceleri böyle az emdiği için gündüz memeye yapışık olduğundan akşama hiçbir şey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?