2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Hem memeden hem de biberondan mi beslenio peki? Bizimki oyle çünkü bazen meme bi farkli gelio ona once bi istemiyo sonra aliyo.

Normalde 3 aşınin 2si 4 Şubat ,bı tanesi 10subat dedi.3u ağır gelebilir prematüre olduğu için dedi eh iyi ozaman dedim.4nde gittim birini vurdu diğeri gelmedi haftaya gelir dedi.10subatta gittim biri hala gelmedi cagirinca gel diğerini vuralım dedi .onu da vurdu.gelmeyen aşı hala gelmedi .haftaya fln gelir.3 ay aşısi yok die sevinirken 2ay aşısı uzadı.3. ayda rota var bide.
Cuma günü kan verdim 922 çıktı daha doktora gitmedim yarın gidecem
Ay heyecanlı olan zamanlardasin.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah Allah

Yalnız olmamak mutlu ediyor iki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki
Ben akşamları 90cc öğün olarak veriyorum.

Gece sabaha kadar doluyor benim ama gündüz cuk cuk akşama bırakmıyor.

@pankekkk P petuny_a üçünüzün bebişide erkek mi
Evet erkek

Cnm reflu olabilir mi. Reflusu olan bebisler süt icmeye baslayinca aglarkar istemezler oek. Kendilerini geri cekmeye calisiirlar süt icince midelerinin aciyacagini bildikleri icin

Kantaron yavin varsa cok iyi gelir cnm. Yoksa zeytinyağı da olur ama kantaron kadar etki etmez
Cnm yukarıda bir arkadasa da söyledim reflu olabilir mi bebisin. Reflusunolan bebisler sut icerken ağlarlar kendilerini geri cekip emmek istemezler sut icince midelerinin aciyacagini bildikleri icin

Cnm reflu olabilir mi. Reflusu olan bebisler süt icmeye baslayinca aglarkar istemezler oek. Kendilerini geri cekmeye calisiirlar süt icince midelerinin aciyacagini bildikleri icin
Biberonla içince lıkır lıkır içiyor valla bence yok meme reddi yapıyor şimdi biberonu degistirdim memeyi aldi hemen ins böyle devam eder

Kızlar sizinde bi memeyi emzirince diğer meme sızlıyor mu?
Evet sızlıyor hatta açık kalırsa akıyor baya benim bebem de mememi çok emmiyor mecbur sütüm azalmasın diye sağıyorum biberonla veriyorum işe başlasam ayrı bir dert başlamasam ayrı çok zor işten eve gelgit yapamayacağım o sebeple sanırım biri bakacak ve ben süt sağıp bırakıcam

Kızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldu dün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum. şifa dualarınızı beklerim

Geçmiş olsun bu aylar hastalık ayı maalesef benimde oğlum anaokulu na gidiyor göndersem bı dert göndermesem ayrı dert . acil şifalar diliyorum size

Ay evet o bı sure devam ediyor sonra geçiyor annem göğüslerin terbiye oluyor derdi benimde iki gündür göğüslerim çok yumuşak bebiş emerken bı an sertleşiyor süt geliyor akşam yatmadan çok istedi resmen sütüm yoktu bugün mama almayı düşünüyorum ama ne alsam bilmiyorum biberon bile almadım

Amin çok teşekkür ederim

iyi terbiye olsun o zaman benimde sabah süt doluyor akşama kalmıyor hele gece hiç yok sanki sanırım hepimizin bu şekilde

İçinden sütün çekildiğini bile hissediyorum. İkiside baya sızlıyor. Sağıuorum boş meme nile sızlıyor.
Benim iznim bittiğinde Tuniş 2.5 aylık olacak, rapor arayacağım olmazsa ücretsiz izin.

Oo çok iyi o zaman sütün gayet yetiyor. Benim iki meme de yetmiyor
Geceleri böyle az emdiği için gündüz memeye yapışık olduğundan akşama hiçbir şey kalmıyor.

Hipp almıştım ben şimdi golden goat alacağım daha az gaz yapıyor diyorlar.

iyi terbiye olsun o zaman benimde sabah süt doluyor akşama kalmıyor hele gece hiç yok sanki sanırım hepimizin bu şekilde
Benimde 1 haftadır öyle. Akşam 9 gibi bomboş fos oluyor. Akşam mecbur mama veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…