Modeli ne cnm. İnterneteten alabilirim bulabilirsem de etiketinde yazanı falan soylersen memnun olurumKarni tok olsa bile habire meme istiyo
Ben korse almadim ama oysho markanin yuksek bel kendinden korseli gibi duran taytlari var. Ben gecen sene S beden almıştım normalde de giyiuidum. Simdi dogum sonrasi kilo verdim tabi ama hepsi gitmedi bu S beden taytimin karin kismi belime kadar sıkı sıkıya tuttu cok guzel oldu. Tavsiye ederim.
Bence su gazin en yogun oldugu haftalarda diyet yapmak cok mantikli. Cocuk rahat olursa anne de rahat olur. Ben de hicbisey yiyemiyorum neredeyse. Ama yeter ki o rahat olsun. Diyeti bozunca zaten bin pisman ediyor adami. Gazi azaldikca zaten yavas yavas bizde bozariz diyetiİnanki alerji için yeme dedikleri beni zorlamıyor, peyniri çok yerdim ama idare ediyorum. Cok kıvranıyordu bir hafta boyunca yavaş yavaş rahatladı. Ama belki de büyüdüğü için, bilmiyorum ki.. beni asıl zorlayan gaz için benim kendime yaptığım eziyetli diyet.. asıl ondan vazgeçmem lazım.. ama hangi sebzeue baksam gaz yapar yazıyor internette
Cnm bunu sormak hele ki senin gjbi tecrübeli anneye sormak pek dogru olmayacak ama insanin aklina gelmeyebilir insanlik hali ve o ilaclara dikkat etmek lazim diye soruyorum. Doktorun ilaci yazarken emzirdigini soyledin degil mi. Cunku benim kalp ilacim vardi emzirdigim icon miydi hamile miydim hatırlamıyorum kullanamazsin dediler basa gelen çekilir moduyduKizlar bugün Dr a gittim.tansiyon ilacı başladı.sabahtan beri basım çatlıyor.tansiyonum sürekli çıkıyor.ilac aldığım halde şuan 14.9..
Nolur dua edin bana kimin duası kabul olur bilinmez şu mübarek ayda. 2 gündür çok kötüyüm.
Modeli ne cnm. İnterneteten alabilirim bulabilirsem de etiketinde yazanı falan soylersen memnun olurum
Link attim cnmModeli ne cnm. İnterneteten alabilirim bulabilirsem de etiketinde yazanı falan soylersen memnun olurum
Anne sütü annenin kanından oluşur, kanla gaz geçmez, annenin yedikleri bebeğe gaz yapmaz diyen doktorlar da varİnanki alerji için yeme dedikleri beni zorlamıyor, peyniri çok yerdim ama idare ediyorum. Cok kıvranıyordu bir hafta boyunca yavaş yavaş rahatladı. Ama belki de büyüdüğü için, bilmiyorum ki.. beni asıl zorlayan gaz için benim kendime yaptığım eziyetli diyet.. asıl ondan vazgeçmem lazım.. ama hangi sebzeue baksam gaz yapar yazıyor internette
Benim doktorum buna benzer düşünüyor. Sadece taneli besinleri dikkatli az ye dedi nohut fasulye mercimek gibi onun dışında her şeyi ye dediAnne sütü annenin kanından oluşur, kanla gaz geçmez, annenin yedikleri bebeğe gaz yapmaz diyen doktorlar da var
Korkma canim dogumdan sonra 5. Gün kontrolunde hastaneden herhalde hastalik kapti beta virüsü oldu oglum 2.5 yasinda 40 derece ateş sonra ben oldum zatureye cevirdi 42 idi ateşim eşim oldu annem oldu hepimiz hasta olduk ve antibiyotiksiz gecmeyen bir hastalık bebişe bulaşmadi maske bile takmadim bazi hastaliklar yenidoğana bulaşmiyormuş doktor oyle soylediSon on gündür resmen ilk günlerimizi aradım. Rutin nimetmis... Gece uyanıp emzirebilmek bile ne kadar büyük bir nimetmis. Mastit oldum sütüm kesildi derken oğlum zaten hasta gibiydi haftalardır şimdi yatak döşek ateş yatıyor kızım daha 40 günlük ona ve bana bulaşır diye çok korkuyorum. Odaları ayırmayı geçtim üstümden inmiyor ilgi istiyor haliyle ikiye bölündum resmen. Çocuğun hastalığı ile ilgilenmiyorum sanki bulaşmasın diye kaçıyorum resmen vicdan azabından uyuyamıyorum şu saat oldu. Bana ihtiyacı var ve ben ondan kaçıyorum nasıl bir düzen bu böyle..... Kalbim ağrıyor annelik bazen çok ağrı geliyor
Peki yiyor musun canım sebze yemeği meyve falan? Gaz olayları sorunsuz mu?Benim doktorum buna benzer düşünüyor. Sadece taneli besinleri dikkatli az ye dedi nohut fasulye mercimek gibi onun dışında her şeyi ye dedi
Söyledim cnm.yarim başlattı.emziren anneler de icebilr dedi.ben yine de ilacı attıktan 2 yada 3 saat sonra emziriyorum.Bence su gazin en yogun oldugu haftalarda diyet yapmak cok mantikli. Cocuk rahat olursa anne de rahat olur. Ben de hicbisey yiyemiyorum neredeyse. Ama yeter ki o rahat olsun. Diyeti bozunca zaten bin pisman ediyor adami. Gazi azaldikca zaten yavas yavas bizde bozariz diyeti
Cnm bunu sormak hele ki senin gjbi tecrübeli anneye sormak pek dogru olmayacak ama insanin aklina gelmeyebilir insanlik hali ve o ilaclara dikkat etmek lazim diye soruyorum. Doktorun ilaci yazarken emzirdigini soyledin degil mi. Cunku benim kalp ilacim vardi emzirdigim icon miydi hamile miydim hatırlamıyorum kullanamazsin dediler basa gelen çekilir moduydu
Ben de her şeyi yiyorum çok şükür. Nohut, fasulye normalde de sevmem, onları yemiyorum. Canım çok kola istiyor mesela içiyorum.Benim doktorum buna benzer düşünüyor. Sadece taneli besinleri dikkatli az ye dedi nohut fasulye mercimek gibi onun dışında her şeyi ye dedi
Ben buna inanmıyorum. Ben kendim de probiyotik kullandım bir iki gün o günlerde oğlum daha az gazlı idi.Anne sütü annenin kanından oluşur, kanla gaz geçmez, annenin yedikleri bebeğe gaz yapmaz diyen doktorlar da var
Yok suda yumuşasın dayanabileceğinix sıcaklıkta göğsünüze koyumMerhaba sıcak suda ne kadar kalacak haşlayacak mıyız acaba
Ben kullanıyorum ama tek onu değil anne çayı bestlak damla ve onu kullanıyorum hangisi etki ediyor bilmiyorum ama sütüm yetiyor bebeğimeKızlar solgarin b12 vitamini kullanan var mı. Sipariş edecemde süt artırıcı özelliği varmış yorumları okudum memeleri dolu dolu yapıyormuş aranızda kullanıp yorumlardaki gibi memnun olan var mi
Canım torbalı da mı yaptırdın bende istiyorum sünnet memnun kaldın mı hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığını da göstersinDevlet hastanesinde yaptırdık , bizim olduğumuz yerdeki hastanede iyi bir çocuk cerrahı var öyle olunca özele gitmedim hiç. Lokal anestezi ile oldu
Çok geçmiş olsun canım stres kansızlık uykusuzluk ta tetiklemiş olabilir dahiliye ve kardiyolojiye git mutlaka ertelemeSaol kuzum.evet kardiyolojik sıkıntı olabilir Allah korusun.xunku kalp bizde genetik dedem ve babamı kalp krizinden kaybettik.amcamin biri bypass oldu.
Evet önceden de vardı evlenmeden fln önce.ama hiç bı zaman tansiyonum 12ye çıkmış degildi.hamile kalınca nefes darlığı göğüs ağrısı geçiyor ne hikmetse.bi hafta önce de baya yoğun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım.nefes darlığı fln.biraz geçmişti.iste bugün de tansiyonum çıktığını gördüm.kan ve idrar tahlili vermek istedim ama Dr burda çok bsy ifade etmez. Poliklinige gidin orda ister Dr unuz dedi.
Bizde hiç işe yaramadı o yöntem bence kucaktaki sıcaklığı arıyorlar benim oğlum kucakta olunca kesintisiz 3 saat uyurBebsii yatağa yatınca ağlayanlar uyananlar ben oğlumda kullanılmış tişört yada en güzeli atletimi yanına koyardım kokusuna uykuya geri dolardı. Kızımda denemedim daha ama oğlum sevmişti bı deneyin
Evet çok şükür bulaşmadi inşallah da bulaşmaz dahaKorkma canim dogumdan sonra 5. Gün kontrolunde hastaneden herhalde hastalik kapti beta virüsü oldu oglum 2.5 yasinda 40 derece ateş sonra ben oldum zatureye cevirdi 42 idi ateşim eşim oldu annem oldu hepimiz hasta olduk ve antibiyotiksiz gecmeyen bir hastalık bebişe bulaşmadi maske bile takmadim bazi hastaliklar yenidoğana bulaşmiyormuş doktor oyle soyledi
Evet dün yeşil fasulye yedim mesela. Ben her gün sabah akşam bir bardak rezene ve kimyon çayı içiyorum bebek gece 5-6 saat kesintisiz uyuyor neredeyse gazını da kendi çıkartıyor. Dün de anason ve kişniş de aldım artık hepsini karıştırıyorum demliyorum sabah akşam içiyorumPeki yiyor musun canım sebze yemeği meyve falan? Gaz olayları sorunsuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?