42 günlük, 3850 gr. Aventin 2sini çekemediği için 3 numara verdim dün nispeten daha iyi içiyo ama gene uyuklamalıKaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyorversem 120de içer 10dk falan sürüyor bitirmesi o yüzden dedim dün size aventin 2 numarası bence hızlı diye. Tuniş mamayla uykuya hiç dalmıyor, mamadan sonra ya meme ya da fış fışlama
Ben bebebao kullanıyorum gayet memnunum ama diğer hiç bişey denemedim, yani karşılaştıramıyorum canımKızlar merhaba, giyilebilir pompa kullanıp memnun olan var mı? Hangisini önerirsiniz?
Atak haftasındayız diye böyle olduğunu umuyorum. Haftasonundan beri böyle, inşallah geçecek yakındaOff 5 saat çok uzun sürmüş.. ağırlaştılar da kucakta dolaştırmak cok zor olmaya başladı
Ben gece ve dışarı çıkarken prima gündüz sleepy kullanıyorum. Gece kaka yapmıyor prima ile rahat ediyoruz. Taşma vs olmuyor. Prima baya büyük 1 numarasını kullanıyoruz hala. Sleepy de 2 numaradayız, bazen taşma oluyor çok hareket ederse. 5-5.5 kilo arası. 3 numara çok büyük geliyor.Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
25 günlükten beri 2 numarayla veriyoruz. Başta 60 veriyordum. Şimdi 90 veriyorum. Haftasına göre 120 içer ama emdiği için az veriyorum.42 günlük, 3850 gr. Aventin 2sini çekemediği için 3 numara verdim dün nispeten daha iyi içiyo ama gene uyuklamalıtembel galiba benim kız. 60 cc çok az aslında gününe göre. Kilo alımı yavaştı ilk zamanlar alerji durumuna dikkat edip diyet yapmaya başlayınca toparladı son hafta 230 gr almış.
Ben de bebebao aldım ama bir türlü başaramadım. Flanş büyük geliyordu küçük flanş sipariş verdim. Hangi modda hangi seviyede kullanıyorsunuz?Ben bebebao kullanıyorum gayet memnunum ama diğer hiç bişey denemedim, yani karşılaştıramıyorum canım
Teşekkür ederimBen bebebao kullanıyorum gayet memnunum ama diğer hiç bişey denemedim, yani karşılaştıramıyorum canım
Evet canım biz 2.ay asi olduk onuda haftaya yaptircam benKizlar rota aşısı olduk dün.oglumda kendim yapmıştım.simdi sağlık ocağına götürdüm ama ikinciyi kendim yaparım heralde..yalniz ne pahalanmis öyle..oğlumda 600du 2021de. Şimdi 2350tl olmuş.4 katı olmuş .
Teşekkürler canım bu bandanalardan alcam bendeHamileyken şunları almıştım bandanaları kombine takıyorum fotoğraflarda çok tatlı duruyor ama babet çoraplar henüz olmuyor
Biz Molfix stok yaptık canım kaka tasma oluyot bazen ama çiş de hiç olmadı genel olarak memnunuz pisikte olması çok şükürKızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Biz mustela balm aldık yeşil olan baya azaldii arada çıkıyor ama sürüyor bize egzama dedi doktor sizinde oykemi nemlendirmek lazımisKızlar bebeğimin yüzündeki şeyler çok arttı grupta paylaşılmıştı sanırım neler kullandınız ya da ne yaptınız geçmesi için ve ne kadar sürede geçti
İnşallah rahat geçer geceniz ateşi çıkmaz bal kızınEvet canım biz 2.ay asi olduk onuda haftaya yaptircam ben
İnsallah kuzum doktora ateş dusurucu de yazdırdım bakalım bizi neler bekliyor bu geceİnşallah rahat geçer geceniz ateşi çıkmaz bal kızın
Mustela stelopia kullanıyorum, faydası oluyor.Kızlar bebeğimin yüzündeki şeyler çok arttı grupta paylaşılmıştı sanırım neler kullandınız ya da ne yaptınız geçmesi için ve ne kadar sürede geçti
Ben babyturco kullanıyorum.Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Resmini atar mısın canım bende alayımBiz mustela balm aldık yeşil olan baya azaldii arada çıkıyor ama sürüyor bize egzama dedi doktor sizinde oykemi nemlendirmek lazımis
Canım 2 doz olan mı iyi 3 doz olan mı bir de eczanelerde kolay bulunuyor muKizlar rota aşısı olduk dün.oglumda kendim yapmıştım.simdi sağlık ocağına götürdüm ama ikinciyi kendim yaparım heralde..yalniz ne pahalanmis öyle..oğlumda 600du 2021de. Şimdi 2350tl olmuş.4 katı olmuş .
Çok hoşlar güzel günlerde kullansın kuzucukHamileyken şunları almıştım bandanaları kombine takıyorum fotoğraflarda çok tatlı duruyor ama babet çoraplar henüz olmuyor
Maşallah düzeniniz çok güzel ilerleyen zamanlarda inşallah gece kalkması da olmaz olsa bile emzirme ile geri döner inşallahBizimki akşam 9 da yatarsa gece 2 de kalkıyor kesintisiz beş saat uyuyor. Bu arada iki aylık bebeğim. Altını degistir emzir derken uyuması gece 3 ' ü buluyor. Sabah 5 veya 6 gibi tekrar uyanıyor alt değiştirmeden emzirip yatırıyorum sabah sekizde uyanıyor. Bir buçuk saat oyaliyorum alt degistir üstünü değiştir emzir derken Sabah 9.30da 10 gibi ilk gündüz uykusuna yatırıyorum. BiZ bu şekilde düzen kurduk
Bazen bizimde öyle oluyor temizliyorum altını emzirirken uyuyakalıyor tam o ara yine yapıyor bezini değiştirirken yine uyanıyorAllah'ım altini temizleyip çıtçıtini yaparken tekrar pisletti.degistirdim besige koydum.ben lavaboya gidip gelene kadar hazırlamış bidaha.Normalde geceleri kaka yapmazdı.bugun coştu
Biz bunu aldık canım yanaklarında egzama geçti kuru gördükçe yüzünü sürüyorumResmini atar mısın canım bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?