Kolay bulunuyormuş biz bugün sorduk canimCanım 2 doz olan mı iyi 3 doz olan mı bir de eczanelerde kolay bulunuyor mu
Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmazAtak haftasındayız diye böyle olduğunu umuyorum. Haftasonundan beri böyle, inşallah geçecek yakında
Ben gece ve dışarı çıkarken prima gündüz sleepy kullanıyorum. Gece kaka yapmıyor prima ile rahat ediyoruz. Taşma vs olmuyor. Prima baya büyük 1 numarasını kullanıyoruz hala. Sleepy de 2 numaradayız, bazen taşma oluyor çok hareket ederse. 5-5.5 kilo arası. 3 numara çok büyük geliyor.
Olmadı şükür. Pişik kremini de her seferinde sürmedim günde 1 2 kez sürdüm. Altı açık durmayı seviyor 5 10 dk altı açık duruyor havalanıyor. Hafif kızarırsa da hametan sürüyorum.Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz
Orta seviyelerde kullandım başlarda, normal çekim modunda mavide yani, en sondan iki eksikle yapıyorum canımBen de bebebao aldım ama bir türlü başaramadım. Flanş büyük geliyordu küçük flanş sipariş verdim. Hangi modda hangi seviyede kullanıyorsunuz?
Bnmki 1.5 aylık henuz. 4.5 kilo civari. Prima premiumcare kullaniyorum doğduğundan beri. Arada da hediye gelen babyturco bağlıyorum:)Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
Bnm Tuna da 44 gunluk oldu. Biberon olarak philips avent 0 almistim dogdugunda. Simdi acaba kac numaraya gecmem lazim?Kaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyorversem 120de içer 10dk falan sürüyor bitirmesi o yüzden dedim dün size aventin 2 numarası bence hızlı diye. Tuniş mamayla uykuya hiç dalmıyor, mamadan sonra ya meme ya da fış fışlama
Şu bendeki.Bnm Tuna da 44 gunluk oldu. Biberon olarak philips avent 0 almistim dogdugunda. Simdi acaba kac numaraya gecmem lazim?
Bende 2 ve 3 var ikiside artık ay olarak oluyor ama ben 2den devam ediyorum. Sizdeki 0 bizdeki 2yi kapsıyor sanırım.Bnm Tuna da 44 gunluk oldu. Biberon olarak philips avent 0 almistim dogdugunda. Simdi acaba kac numaraya gecmem lazim?
Bu 2 numara zatenŞu bendeki.
Ben bı türlü sevemedim sleepy i ya.molfix baya stok yaptık.Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
Bende baya stok yaptım.bilmiyorum abarttım mi ama 3numaradan 600tane almışım.Biz Molfix stok yaptık canım kaka tasma oluyot bazen ama çiş de hiç olmadı genel olarak memnunuz pisikte olması çok şükür
Korkma kuzum herkeste cikcak die bsy yok maşallah bnm kızda ateş çıkmadı ama biraz huysuzlandi.gelince calpol içirdim çay kaşığıyla.İnsallah kuzum doktora ateş dusurucu de yazdırdım bakalım bizi neler bekliyor bu gece
Bizde ondan aldık.cok iyi geldi bize.Mustela stelopia kullanıyorum, faydası oluyor.
Oğlumda hiç böyle olmamıştı, başka birinden de duymamıştım. Şimdi hepimizin bebeğinde var neredeyse, mevsimsel bir şey olduğunu düşünmeye başladım
Eski baby turco kalmamış.oglumda 1yasindan bırakana kadar kullanmıştım.cok iyiydi.simdi aşırı ince yapmışlar sanki.bezin dışından kaka yapmış olduğunu bile görebiliyorsun.Ben babyturco kullanıyorum.
Gece 10-12 saat falan almıyorum bezini, eğer ağlamazsa.
6 kiloya 3 numara uygun oluyor genelde.
Rotarix aldık biz iki doz yaptircz.oglumda da iki doz yaptırdık.3dozda mi varmışCanım 2 doz olan mı iyi 3 doz olan mı bir de eczanelerde kolay bulunuyor mu
Calbol verdik kuzum uyudu gece ateş cikarmi acaba uyanıp bakmak gerekirmiBen bı türlü sevemedim sleepy i ya.molfix baya stok yaptık.
Bende baya stok yaptım.bilmiyorum abarttım mi ama 3numaradan 600tane almışım.
Korkma kuzum herkeste cikcak die bsy yok maşallah bnm kızda ateş çıkmadı ama biraz huysuzlandi.gelince calpol içirdim çay kaşığıyla.
Bizde ondan aldık.cok iyi geldi bize.
Eski baby turco kalmamış.oglumda 1yasindan bırakana kadar kullanmıştım.cok iyiydi.simdi aşırı ince yapmışlar sanki.bezin dışından kaka yapmış olduğunu bile görebiliyorsun.
Rotarix aldık biz iki doz yaptircz.oglumda da iki doz yaptırdık.3dozda mi varmış
Hadi yaa ben bilmeden o zmn yenidogan bebemi 2 ile baslatmisimBu 2 numara zaten
Aldığıma pişman oldum benKızlar korbel çöp kovası kullanan varmı bizde koku yapıyor kakali bezde sizde nasil
Valla sen her ihtimale karşı baki bakiver.Calbol verdik kuzum uyudu gece ateş cikarmi acaba uyanıp bakmak gerekirmi
Çok memnunum hiç koku yapmıyor banyoda duruyor hattaKızlar korbel çöp kovası kullanan varmı bizde koku yapıyor kakali bezde sizde nasil
Bizim deKızlar korbel çöp kovası kullanan varmı bizde koku yapıyor kakali bezde sizde nasil
Aynen ben deAldığıma pişman oldum ben
Ben kullanıyorum çok memnunum hiç koku yapmıyor.Üstelik banyoda tutuyorumKızlar korbel çöp kovası kullanan varmı bizde koku yapıyor kakali bezde sizde nasil
Benim de bazen böyle oluyor emzik veriyorum.Eğer gazı varsa ya da yeterince emmediyse emzikle de durmuyor.Bir de yatay pozisyonda rahat etmiyor emzirdikten sonra en az 20 dk 45 derecelik açıyla tutmaya çalışıyorum.Hemen dik pozisyona getirirsem veya yatırırsam kusabiliyor.Sonrasında kucağıma alıp biraz gezdiriyorum genelde o sırada sakinliyor.bebeğim sürekli aranıyor iki saate bir emdiriyorum ya da emditirmeye çalışıyorum sürekli bırakıp bırakıp tekrar alıyor acaba aç mı diye mama verdim bıgün ama kustu onu da Ama aranmaktan uyumuyor da sürekli memede olup onunla kavga etmek istiyor ve ben bundan çok yoruldum sağıp verdim onu da tam emmedi. Emzik berince de tarmin olmuyor. Şimdi yine emmek istiyor ama göğüslerim de çok acıyor ne yapsam bilemiyorum çünkü daha bir saat önce emzirdim ve sütnü de bitirdi herhalde çıkmaza girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?