2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Sizin bebek uyancak nerdeyse bizimki hala uyumuyor
Uyku konusunda inat etmeyince rutinleri katı şekilde uygulamadıkça asla olmuyo. Bi kere bozulsa başa sarıyosun. Ben gece uykusunu 8e kadar çektim. İlk ay 12-1 de yatıyordu. Kırmızı ışık, masaj, mama veya emzirme. Çoğu zaman yemek yerken uyuyo ama ağzından çektiğim an uyanıyor. Omzuma yerleştiriyorum gaz çıkarmak için orda uyuyo. Uyumazsa odanın içinde yürüyorum. Benimki dik durarak uyumayı seviyor mesela asla yatmaz kucağıma. Şimdi ataklardayız çok fena. Bu saate kadar 3-4 kere uyandı. Çok zor daldj sonrasında. Tükendim ama bu uyku gerilemesinden.

Aynen aynı seylwri yaşıyorum arkadaşım duş uykusunu acıyor benim bebenin de sanırım duş aldirmasam mi napsam birde öyle denicem artık salıncak güzelmiş bizde ana kucağında uyutuyorum bazen ama uykusu gelince ordada ağlıyor çıldırıyor anca uydubittim

Daha erken uyuduğu da oluyordu gittikçe uyuma saati geç saate çekti uykusu geliyor gözlerini kasıyor esniyor ama uyutamiyorum emziriyorum mama veriyorum piş pışyapiyorum ayakta sallıyorum yok emerken uyudu uyudu başka türlü uyumuyor gündüz bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor belli olmuyor çok düzensiz bir iki gün düzenli uyursa sonra gene düzensiz bende strese giriyorum nerde yanlış yapıyorum diye herkes rutin yapıyor ama rutin yapınca hiç uyumuyor

Bizimkide çok zor daldı gene sabaha kadar uyusa bari

Bizim bebekte sallanarak mayisiyor sanırım masajda sevmiyor bence

Gündüz gece buna mi koyuyorsun dalması için daldiktan sonra gündüz bundaki duruyor gene yoksa yatagami.koyuyorsun

Bizimkide çok zor daldı gene sabaha kadar uyusa bari
Ben de emzirerek uyutuyorum. Akşam erken uyuduğu da oluyor, geç uyuduğu da oluyor. Uyku rutinim yok hiç. Uykusu geldiğinde beslerken uyuyor. Ama bazı günler midesi rahatsız oluyor, kusuyor, kolay uyumuyor.
4. ay uyku gerilemesini atlattıktan sonra uyku düzenleri büyük ölçüde oturuyor.

Bende rutin yapamıyorum TV izlerken emziriyom uyursa uyuyor uyumazsa ana kucağına koyuyorum rutin falan yapamıyoruz saatlerce odadan çıkamadım bugün pes ettim artık uyumadı bu aydan sonra düzelir mi acaba erkenden uyusa ne güzel.olue

Tv sesi ve ışık varsa fazla uyaran olduğu için uyumayabilir. Odadan çıkamamak anneyi çok strese sokuyor. Uyumuyorsa odadan çıkarıyorum ben. Biraz salonda takılıp sonra tekrar odaya geçiyorum.
Diş döneminde de uykular bozuluyor ama, bence gaz dönemi dişten daha zor. Gaz dönemi geçeceği için rahatlarız inşallah

Eskiden arabada daha iyi uyurdu ama şimdi sürekli keşifte olduğu için bizimki de uyumuyor puseti de sevmiyor kucakta gitmek istiyor. Valla çevrem hep bana inanmıyor abarttığimı düşünüyor ama gerçekten az uyuyor bebeğim. Aynı artık ben o düşünceden vazgeçtim kendime vakit ayirabilme konusunda aksi takdirde hayal kırıklığı oluyor.

Eskiden arabada daha iyi uyurdu ama şimdi sürekli keşifte olduğu için bizimki de uyumuyor puseti de sevmiyor kucakta gitmek istiyor. Valla çevrem hep bana inanmıyor abarttığimı düşünüyor ama gerçekten az uyuyor bebeğim. Aynı artık ben o düşünceden vazgeçtim kendime vakit ayirabilme konusunda aksi takdirde hayal kırıklığı oluyor.

Benimki ana kucağını pek sevmedi onda uyumuyor. Emzirip sakinleştirip yatırıyorum çok şükür ağlamıyor en azından. Allah yardımcımız olsun valla

Gündüz gece buna mi koyuyorsun dalması için daldiktan sonra gündüz bundaki duruyor gene yoksa yatagami.koyuyorsun
Valla gece gündüz buna koyuyorum canım sadece geceleri ya loş ışık ya da baktım pek uykusu yok karanlıkta sallıyorum öyle daha iyi uykuya dalıyor. Daldıktan sonra yatağına alıyorum daha rahat uyuması için

Kızlar günaydın, gece yaklaşık 25 kere falan uyandı. Uykusuzluktan tükendim. Ne kadar sürüyo bu atak

Sizin bebek uyancak nerdeyse bizimki hala uyumuyor
Gece 12:30da uyandı yanına gittim emzirirken ikimizde uyuyakalmışız 01:30da uyandım baktım bebiş uyuyor hemen yüzüstü çevirdim 2de uyandı. 2den sonrası tam bir faciaydı Gözleri kapalı ama sürekli ıııı ııı diye sesler çıkardı yarım saat uyudu uyandı. Ama sanırım dişten dolayı böyle yaptı. Çünkü elini hep ağzına sokmak istedi, canı yanıyor gibiydi 2den sonra böyle sancılı geçtiği için sabah bir saat geç uyandı. Şimdi ilk uykusuna yatırdım bakalım bugün nasıl geçecek ama bu diş fena zorlayacak sanki bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…