2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bizimki bugün göğsmde uyudu ilk defa ninni söyledim😅ama yatağa koyunca uyandı tekrar kucağa aldık ninni söyledim şuan uyuyor göğsümde😅böylemi beklicem yoksa yüz üstü mü yaptirsam😅
Dene bence, denemekten zarar gelmez. Ama ilk defa yüzüstü uyutuyorsan yanında bekle kafasını kaldırıp rahatça çevirebiliyor mu bi bak. Yada senin kuzu senin kokunla uyumak istiyor yatağa koyduğunda kıyafetini falan bırakabilirsin yanına. Böyle deneye deneye bulacaksın inşallah canım

Çocuğu 1 yaşına gelen arkadaşlarım var. Soruyorum bu aylarda n’aptınız diye. Aaaa di mi 4. Ay sendromu diye bişey vardı, çok zordu ama geçiyo bi şekilde diyo hepsi. N’aptınız diyorum hatırlamıyorlar 😂 demek ki daha büyükleri geliyo ki bu devede kulak kalıyor gibi geldi bana ahahaha
Yaaaa deme öyleeee 😂 büyüyünce her şey daha kolay olacak diye kendimi avutuyorum hayallerim suya düşmesin 😂

Biz 4.ay kontrolümüze daha gidemedik sorucak bircok şey var☺️birde bizim bebenin yüzü alnı pütür pütür oldu işsizlik olabilirmi acaba onun ayirdini nasıl yaparim
Kızımın da öyle oldu, doktora götürdüm atopik dermatit dedi, kortizonlu krem verdi. Bi göster istersen canım sen de.

Dene bence, denemekten zarar gelmez. Ama ilk defa yüzüstü uyutuyorsan yanında bekle kafasını kaldırıp rahatça çevirebiliyor mu bi bak. Yada senin kuzu senin kokunla uyumak istiyor yatağa koyduğunda kıyafetini falan bırakabilirsin yanına. Böyle deneye deneye bulacaksın inşallah canım
Kendi yatagima koydum yanına tişörtümü koycaktim uyandı😅 emzirdim uyudu tekrar ana kucağına koydum sallıyorum böyle bir oarca uyuyor biz gene böyle uyutmaya devam galiba ama ana kucağında vücudu rahat edermi sıkıntı olurmu ondan korkuyorum sadece alışmasından bide☺️gerçi alıştı herhalde sallaya sallaya burda

Sizinde gece bebeğiniz kafası sağ sola sürekli çevirip kendini uyandırır gibi yapıyor mu ben çok yoruldum bu durumdan uyuyamıyor gibi ama gözü kapalı hafif bazen ağlar gibi mırildanıyor ve bu sabaha karşı artıyor uyku nedir unuttum🥲

Sizinde gece bebeğiniz kafası sağ sola sürekli çevirip kendini uyandırır gibi yapıyor mu ben çok yoruldum bu durumdan uyuyamıyor gibi ama gözü kapalı hafif bazen ağlar gibi mırildanıyor ve bu sabaha karşı artıyor uyku nedir unuttum🥲
Saat başı uyandık bizde ne zaman bitecek ataklar 😭

Evet canım aynısını yapıyor. Önceden yoktu böyle bir şey. Yatırdığım gibi uyurdu sadece emmek için uyanırdı hiç hareket etmezdi gece 2 kere falan kalkardı. Şimdi dediğin gibi gözü kapalı, kafası sürekli hareket halinde. Poposuna pışpışlıyorum bazen tekrar uykuya dalıyor. Bazende kucağıma alıp sallıyorum iyice dalana kadar. Ama saat başı böyle en iyi ihtimal bir buçuk saatte bir böyle. Gece 2den sonra böyle oluyor 3-4 gündür falan

Kızlar, Kuzeyi anakucağına koydum banyoya götürdüm ben banyomu yaptım o da sessizce durdu ayy ben şok 😂 ohh bee artık banyo için eşimi beklememe gerek yok çok rahatladım. Bi cesaret geldi deneyeyim dedim iyi ki denemişim en fazla nolur ağlar dedim 😅

Kızlar, Kuzeyi anakucağına koydum banyoya götürdüm ben banyomu yaptım o da sessizce durdu ayy ben şok 😂 ohh bee artık banyo için eşimi beklememe gerek yok çok rahatladım. Bi cesaret geldi deneyeyim dedim iyi ki denemişim en fazla nolur ağlar dedim 😅
Geçen ben de sürekli eşimi beklemekten sıkıldığım için bir deneyeyim dedim. Bir güzel uyuttum gazı her şeyi tamam uyanmaz dedim banyoya girdim bir baktım ağlıyor sonra geri çıkmak zorunda kaldım benimki başarısız oldu😅

Geçen ben de sürekli eşimi beklemekten sıkıldığım için bir deneyeyim dedim. Bir güzel uyuttum gazı her şeyi tamam uyanmaz dedim banyoya girdim bir baktım ağlıyor sonra geri çıkmak zorunda kaldım benimki başarısız oldu😅
Ben uyanıkken girdim, anakucağında uyanık durdu banyoda. Uyurken cesaret edemedim köpüklü köpüklü çıkmak zorunda kalırım diye 😄 Siz de bi öyle deneyin uyanıkken, suyun sesi hoşuna gitti bence. Yine en kötü ağlar 😅

Kızlar Selammm 🌸 Mama sandalyesi alanınız oldu mu hangi markayı önerirsiniz uygun fiyatlı kullanışlı birşeyler istiyorum 5000 e kadar limiti gözden çıkardım ama daha uygun olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorummm💕
Bizim joie LX marka. Bu modelin öndeki tepsisi turkuaz olandan.çıkarmadım daha depodan.. oğluma almıştım kullanamadik.bakalim inşallah kızımda kullanırız.
Bizimde aynı cnm.

Eklentiler

• 1000040094.webp
    1000040094.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 35
Aynı bizimde valla sürekli kafayı çeviriyor anlamıyoruz bizde neden yaptığını. Kundakla yatırıyorum ben hala sizin nasıl? Acaba ondan mı sıkılıyor dedim bugün tek kolunu çıkarıp denedim gündüz uykusunda 10 dk da uyandı

Biz aynı emzikten 4 tane aldık dönüşümlü olarak kullanıyoruz hepsini, zaten 0-6 aylık emzikleri 6.ayına kadar götürür bizi sonra değiştiririz. Aaa uyku arasında denemedim hiç iyi söylediniz bu akşam deneyeyim, çooook teşekkürler 🙏🏻🫶🏻 İnşallah şu diş dönemini de fazla sarsılmadan bu şekilde atlatırız hepimizin bebişleri güzel güzel çıkarsın dişlerini 💕
Aminn insallah 🙏🏻 Bugün annem yüzleşmek istemediğim bir gerçekle beni yüzleştirdi 2 yaşına kadar bu diş serüveni hep olacak dedi 😂😂😂 Anne sütü alan bebekler bu dönemi çok çok çok daha kolay atlatıyor. Maalesef bizde süt yok kolaylıkla atlatırız inşallah 💖🌸
Uyku arasında verdiniz mi nasıl bebişiniz ✨🌸

Aynı bizimde valla sürekli kafayı çeviriyor anlamıyoruz bizde neden yaptığını. Kundakla yatırıyorum ben hala sizin nasıl? Acaba ondan mı sıkılıyor dedim bugün tek kolunu çıkarıp denedim gündüz uykusunda 10 dk da uyandı
Ortalama 1 aydır kundak yapmıyoruz dönüyor diye ama kafası yerinde geceleri durmuyor sağ sol benim boynum ağrıyor ona bakarken benimde uykum bölünüyor böylelikle surekli uyanır gibi seste çıkarıyor umarım durum düzelir yakında 😭

Kızlar benim bebe gibi bebeği uykucu olan var mı üç saatte bir uyaniyo gece de max iki defa kalkiyo bizim gibi 11 12 olmadan da yatmiyo değişti birden

Bizim böyleydi sabaha dogru yapiyodu genelde burnu tikaliymis temizledim düzeldi

Aminn insallah 🙏🏻 Bugün annem yüzleşmek istemediğim bir gerçekle beni yüzleştirdi 2 yaşına kadar bu diş serüveni hep olacak dedi 😂😂😂 Anne sütü alan bebekler bu dönemi çok çok çok daha kolay atlatıyor. Maalesef bizde süt yok kolaylıkla atlatırız inşallah 💖🌸
Uyku arasında verdiniz mi nasıl bebişiniz ✨🌸
Hayııııır duymak istemiyorum bunları 😆😆 ya işin şakası tabii ki bebişlerimizin bu tarz gelişimsel problemleri hiçbir zaman bitmeyecek her dönem farklı bir şey çıkacak, bu şekilde olduğunu biliyorum ama daha tam kabullenme aşamasına geçemedim 😅 uyku arasında verdim ama pek işe yaramadı, elini ağzına sokup kendini uyandırmayı tercih etti hahaha

Kızlar benim bebe gibi bebeği uykucu olan var mı üç saatte bir uyaniyo gece de max iki defa kalkiyo bizim gibi 11 12 olmadan da yatmiyo değişti birden
Benim bebeğim kesintisiz 7 saat uyur sonra emmek için uyanır sonra sabah uyanırdı. Hatta 9 saat kesintisiz uyuduğu günlerde oldu. Ama bu 4.ay atağı başlayalı uykular haram oldu 🤪 bu arada Kuzey şu an tam 4,5 aylık ve bu atak 5 gün önce falan başladı tabii üstüne bir de diş kaşıntısı eklendi. Geçecek inşallahhhh 😅🙏🏻

Back
X