2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
En azından yalnız olmadığını bil aynı şeyleri yaşıyoruz 🫠 bizimki de gece 2den sonra aynı öyle oluyor. Uyanıyor bi bakıyorum eli ağzında belli diş kaşıntısına uyanmış. Emziriyorum yada kucağımda hafif sallıyorum uyuyor hemen zaten gözü kapalı oluyor ama yarım saat yada bilemedin bir saat sonra yine aynı. Hatta dün 4ten sonra hiç uyumadı gözü kapalı, eli ağzında hep ıııladı. Saat 6da eşime verdim yattım uyudum 😆 Instagramda önüme bi video çıktı. Kadın yemek tarifi izliyor şimdi hamuru 3 saat dinlendiriyoruz diyor kadın ağlıyor ahshaha bizim durumda aynı öyle hamur bile 3 saat dinlenebiliyor 🤣🤣
Ahahahaha çok iyiymiş. Ama şimdi benim de ağlayasım geldi. 3 saat dinlenmek de neymiş ya😂 annemi aradım şimdi gel dedim. Bakalım bi kaç güne dayanamaz gelir herhalde. Annanede sakinliyo biraz en azından

Ahahahaha çok iyiymiş. Ama şimdi benim de ağlayasım geldi. 3 saat dinlenmek de neymiş ya😂 annemi aradım şimdi gel dedim. Bakalım bi kaç güne dayanamaz gelir herhalde. Annanede sakinliyo biraz en azından
Bu dönemde bol bol destek en önemlisi, gelsin tabii annen sende dinlenirsin hamur gibi 😂

Şimdi eczaneleri aradık dentinox diye bi jel varmış. Tetagil de var dedi. Alıcaz bakalım şimdilik. 4 aylık diş kaşıntısı ağrısı için ne yapabiliriz dedim. Dişi çıkmaz ama daha çok erken diyo. Sancısı var çocuğun belli diyorum denicez. Yok abla mümkün değil diyo. Delirtti akşam akşam.
Canım ben de 4.5 aylıkken diş çıkarmışım kardeşim 5 aylıkken. Doktor bana da erken dedi. Kendimi söyleyince kontrol etti dişleri ama henüz yokmuş Tuniş de diş. Babasına çekmiş 🤗

Kızlar süt incisi hakkında bilgisi olan varmı bende mastıt vardı bir ara düzeldi ama bide emzirdikten sonra felaket bı ağrı giriyor göğsüme ve ucu beyazliyor ağrı geçince normal rengine dönüyor ucunda beyaz nokta var gibi ama patlaticak kadar değil nasıl bişey bu süt incisi mi oldum ben acaba 😰

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi kundakka uyutuyordum henüz dönmüyor ama dönme başlamadan kundağı bırakmak istiyorum. Gündüz uykusunda denedim 10-15 dk da uyandırıyor kendini. Ne yapabilirim? Sizler nasıl bıraktırdınız?

Kizlar merhaba. Oglum 2bucuk aylik. Kafasinda duzlesme oldu. Canım cok sıkılıyor. Kafasini yan yatirmaya dikkat ediyorum ama gece uyurken duz yapiyor kendisi kafasini. Ilk ay benim kv bebek kusuyor diye yastikta yatirdi bir sure o sekilde devam etti o donemde duzlesti ben farkedince yastikta yatirmayi biraktim. Ama duzelmiyor bir turlu 😔 bundan sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim sizce

Kizlar merhaba. Oglum 2bucuk aylik. Kafasinda duzlesme oldu. Canım cok sıkılıyor. Kafasini yan yatirmaya dikkat ediyorum ama gece uyurken duz yapiyor kendisi kafasini. Ilk ay benim kv bebek kusuyor diye yastikta yatirdi bir sure o sekilde devam etti o donemde duzlesti ben farkedince yastikta yatirmayi biraktim. Ama duzelmiyor bir turlu 😔 bundan sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim sizce
Kafa şekli 6 aya kadar değişebiliyor diye okumuştum canım doktora sorasin sen gene bu kvlerde biseye karismasa olmaz 🙄

B
Ya 1 aylik bebege yastik kullanilirmi ama işte bi bildiigi vardir dedim :(
Bzimkide sırt üstü yatirmsk istedi ilk zamanlar doktor yan yatırın diyor dedim yaptırmadım sonradan süt üstü yatirmaya başladım😅ama düzelir bence canım endişe etme sen doktora kontrole nezaman gidiceksin

B

Bzimkide sırt üstü yatirmsk istedi ilk zamanlar doktor yan yatırın diyor dedim yaptırmadım sonradan süt üstü yatirmaya başladım😅ama düzelir bence canım endişe etme sen doktora kontrole nezaman gidiceksin
Doktora 1 kere gitmistik gecen ay genel kontrole ozaman sormayi unutmustum. Bidaha ne zaman gideriz bilmiorum. Aile hekimine sorsam bilirmi acaba

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi kundakka uyutuyordum henüz dönmüyor ama dönme başlamadan kundağı bırakmak istiyorum. Gündüz uykusunda denedim 10-15 dk da uyandırıyor kendini. Ne yapabilirim? Sizler nasıl bıraktırdınız?
Ben o işi yüz üstü yatırarak çözdüm. Hiç olmadığı kadar uzun uyumaya başladı. Şu an atak zamanı yine uyanıyo ama normalde 4-5 saat gece uykusu gördük sayesinde:) kafasını rahat kaldırıp çevirebiliyorsa bence dene

Ay niye yastıkla yatırdın ki. Omurgası için de çok sağlıksız. 6 hatta 8 aya kadar kafa şekli düzelebiliyor diye biliyorum ben de. Bizimki uzaylı gibi doğdu doğum kanalına erken girip orda beklediği için. Düzeldi şükür. Hatta bu ay içerisinde daha çok düzeldi 4 aylığız

Ben o işi yüz üstü yatırarak çözdüm. Hiç olmadığı kadar uzun uyumaya başladı. Şu an atak zamanı yine uyanıyo ama normalde 4-5 saat gece uykusu gördük sayesinde:) kafasını rahat kaldırıp çevirebiliyorsa bence dene
Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor bizimki uyurken koymaya hic cesaretim yok gece saat başı uyanıyor tükendim kaç gündür

Ay niye yastıkla yatırdın ki. Omurgası için de çok sağlıksız. 6 hatta 8 aya kadar kafa şekli düzelebiliyor diye biliyorum ben de. Bizimki uzaylı gibi doğdu doğum kanalına erken girip orda beklediği için. Düzeldi şükür. Hatta bu ay içerisinde daha çok düzeldi 4 aylığız
Evet dogumda o kafa sekli sivri oluyor sonra hemen duzeliyor. Bizimki sonradan oldu insallah duzelir. Benim bilgim sıfır olmasina ragmen yastikta yatmamasi gerektigini biliodum ama bebek kusuyor diye yastiga yatirdi bende bise demedim bir bildigi vardir diye off🙄

Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor bizimki uyurken koymaya hic cesaretim yok gece saat başı uyanıyor tükendim kaç gündür
Normal zamanda bizimki de hiç sevmiyor. Uyandığında cıngar kıyamet. Hemen düzelmek istiyo. Ama uyurken bi tek öyle uyuyo. Gündüz uykularında başladım ben. İstersen dene bi. Gaz da çok kolay çıkarıyorlar öyleyken

Normal zamanda bizimki de hiç sevmiyor. Uyandığında cıngar kıyamet. Hemen düzelmek istiyo. Ama uyurken bi tek öyle uyuyo. Gündüz uykularında başladım ben. İstersen dene bi. Gaz da çok kolay çıkarıyorlar öyleyken
Gündüz memede uyuyunca bı oykr yatırmayı denim artık pek uyumuyor

Kızlar ya bizim bebişin kakası dün akşamdan beri baya koyu yeşil. Doktora söyledim demir kullanıyorsak normal dedi de biz demir falan daha başlamadık. Takip et dedi en son. Hala öyle. Bu gün arada bi sarıya dönük yeşildi. Sonra gene yeşil oldu. Dün ve önceki gün ıspanaklı bişeyler yedim üst üste. Ondan mı oldu acaba? Şimdi zaten atak zamanı huzursuz ve huysuz olduğu için başka bişeyi var mı kestiremiyorum da. Normal mi ki
Benimkinin mamayi anne sutune gore daha fazla verdigimde rengi yesile donuyo.

Kızlar ya bizim bebişin kakası dün akşamdan beri baya koyu yeşil. Doktora söyledim demir kullanıyorsak normal dedi de biz demir falan daha başlamadık. Takip et dedi en son. Hala öyle. Bu gün arada bi sarıya dönük yeşildi. Sonra gene yeşil oldu. Dün ve önceki gün ıspanaklı bişeyler yedim üst üste. Ondan mı oldu acaba? Şimdi zaten atak zamanı huzursuz ve huysuz olduğu için başka bişeyi var mı kestiremiyorum da. Normal mi ki
Benim kayınvalide bebek usuturse kakasi yesil olur diyor. Bir ara bizimki de yesildi kendiliginden gecti doktora götürmedim kaynima sordurdum (pediatri asistani) eger sumuksu yapi veya kan yoksa suya koyduğunda yuzeye yağ cikmiyorsa huzursuz değilse sorun olmaz demisti.

Back
X